Şimdi Ara

Sony ile Playstation'ın 20. yılını ve Türkiye pazarını konuştuk (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu forumun Mesut Çevik'e olan inancı her geçen gün bitiyor...
  • Açıklamalar karşısında dilim tutuldu.Eminim Mesut reyiz de bu yüzden birşey diyememiştir.Resmi olarak şaka yapıyor adam.Almayın şu tr psnden oyun veya plus üyeliği.

  • http://forum.donanimhaber.com/m_99806074/f_//tm.htm#99806074

    Buradan desteklerinizi bekleriz.
    Onlar bize muhtaç oyun almazsanız ps+ aboneliği yapmazsanız mecbur düşecekler.

    4K desteği vb verilen pc oyunları 1080p yi zor kaldıran pc tabanlı ps4'e iki katı fiyata çıkıyor. Üstelik birde online oyuna para istiyorlar.

    Yok facebook paylaşımı twitter paylaşımı için altyapı çalışması yapmış o yüzden multiplayer ücretliymiş istemiyorum facebook paylaşımlarını falan. Konsola para vermişiz bide içindeki özellikleri kullanmak için kira istiyor, haraç kesiyor resmen, böyle saçmalık olmaz.

    Mesut Bey de tebrik ederim rolünü iyi yapmış, artık dizilerde bile böyle oyunculuk göremiyoruz.





  • yağlı ballı reklam olmuş. Nasıl olsa bsc ekibi oyunları bedava oynuyorlar stüdyolarında, çalışanları içinde bir sürü eşantiyon. Eş dost olduğun kişiler ile bende böyle bir ortamda keyifli haber yapar, video çekerim. uç kuruşun hesabını yapan bu konuda sitedeki kullanıcılar neticede.
  • Sırf 2 si 1 için takip ettiğim donanım haber soğudum yazık üzüldüm.

  • acayip sinirliyim bu kadar adilik yapılmaz artık. video zaten kurgu senaryo üzerine herşey önceden konuşulmuş kayda alınmış. sen neden Türkiyenin en büyük forumu olan bu sitedeki ps kullanıcılarının tepkini şikayetini tr psn fiyat rezilliğini dile getirmiyorsun da adama yıkama yağlama g.te paspas çekiyosun.
  • Mesut Bey, burada ne Mustafa Yiğit nede Sony' ye körü körüne gereksiz laf atalım şikayette bulunup fan boyluk yapalım derdi yok olmamalıda.

    Mustafa bey çıkmış orada, Plus ücretli yaptık ki online serverlar kaliteli olsun bu hizmeti verelim vs demiş. Ya ne hizmeti ne kalitesi ya? 1 senedir Ps4 kullanıyorum ne sorunlar çektik yaşıyoruz ancak kullanan ve fan boy olmayanlar bilir. Açsınlar şurada anket Ps4 ile hafata da kaç kere ne lag sorunları, ne oyun çökmeleri, ne partiden atmalar, ne msj yazarız kaç dk sonra gider neler neler çıkar. Oyuna gireriz multi atar menüye, bol lag olur kapatırsin oyunu o kadar deli eder.

    Ortada olmayan net çözümleri var gibi göstermek ancak insanları kandırmak olur tabi cihazı olmayıp bu durumları yaşamayanlar yerse...

    Sizin bu oturaklı yapınız, ne istediğini bilen bilir kişiliğine sahip olmanıza rağmen burada ki konuşmada tutumuzu yakıştıramadım size. Sizin burada tepkinizi ve bizim şikayetlerimiz daha açık ve ısrarcı şekilde dile dökmeniz gerekirdi aynı 2si1 de olan sohbetleriniz Ps4 ile ilgili yaşadığınız sorunları anlattığınız gibi lakin siz daha çok burada tabiri caiz ise sırtını sıvazlamak gibi bir tutumda bulunmuşsunuz. Bu da onlara daha çok cesaret verip sessiz kalanlar kervanına katılmış oluyorsunuz.




  • Körler sağırlar birbirini ağırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten oyun alsak hemn kota bitiyo kutulu oyunların fıyatıda kazık

  • Mesut bey size hic yakistiramadim. Sizin oyuncunun yaninda olmaniz lazim. Cogu yayininizi takip ediyorum,yayinlarda yaptiginiz elestirileri adamin suratina soyleyememissiniz. Resmen senaryosu belli olan bir roportaj olmus.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kusura bakmayın ama 2si 1de izlediğimiz mesut çevikse bu arkadaş kim? tamamını izlemeye katlanamadım, bide madalya taksaymışsınız tam olucakmış, insanlar neden günlerce kargo bekleyip yurt dışından kutulu oyun alıyor yada hong kong psnden oyun alıyor bi düşünün isterseniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Passenger47 -- 25 Ocak 2015; 18:04:36 >
  • Tablet fiyatına oyun satıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    beyler bilen biliyor mesut çevik us psn kullanıyor.2si1 de her zaman oyun fiyatlarnın kazık olduğunu söylüyor ama burada hakikatten 2 laf edeymiş şu adama ama etmemiş.Bri 160 liraya kar ediyor(spot) kos koca şirket 189 liraya oyun satıyoruz ucuz diyor diyecek bir şey yok.Nasıl boğazlarından geçiyorsa artık o para .Keze o aNalın boğazından nasıl geçiyor o para.

    Aynen öyle defalarca kendisi konuştu yok 400 dolar attım hesaba yok tr psnden alışveriş yapılmaz (ki gerçekten de öyle) şimdi bi bakıyoruz oyunlar uygun diyor yazık cidden yazık.
  • Kapitalizm bu işte. Sony baktı DH tekerine çomak sokmaya başlıyor, hemen müdahale etti. Sistem bu aslında şaşırmadık ta; Mesut Çevik in çark edişini yakıştıramadık... Keşke röportajı başka biri yapsaydıda sayın Çevik in akıllardaki oyuncu dostu imajı zedelenmeseydi.
    Ayrıca bir noktaya daha değinmeden geçemeyeceğim ps+ bedavayken daha stabildi... Hikaya anlatmayın sayın Yiğit...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 25 Ocak 2015; 18:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2si1 de atıp tutarken güzelmiş demek ki, yetkili biri karşısında sus pus oluşunuzu size yakıştıramadım Mesut bey.

  • Nedense diğer programlarınızda yerden yere vurduğunuz bağlanma , oyunların çökmesi yada fiyat gibi sorunların hiçbirisini karşınızda Mustafa Yiğit varken dile getirememişsiniz.Sponsorluğu çekme gibi bir durum mu olurdu yoksa?Bundan mı korktunuz? Bu videoda sadece Playstation için yapılmış bir reklam söz konusu.
  • Ciddi ciddi mesut efendinin boyle bisey yapcagini dusunmezdim. ciddi bi düşüş oldu insanların gözünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gerçekten harika olmuş. İçimden PS4 alayım diye geçirdim yani kullanıcıların yorumlarını okumasam kanardım söylenilenlere. Ayıp gerçekten, insanların gözlerine baka baka gülerek yalan söylüyorsunuz. Mesut bey PS4 fiyatları değişmedi demiş, yılbaşından sonra artan fiyatlardan haberiniz yok mu? Sıcak Fırsatlar konusuna bir uğrayın isterseniz. Çok değil son 3-5 Sayfayı okumanız yeterli.

  • niye artı eksi yok, görürdük o zaman Mustafa Yiğit ve diger caz arkadasları ne kadar samimi ne kadar kolpa.. anca yalandan haber yapın.
  • Mesut çevik amatör bir oyunseverdir bu kısıtlı bilgi ve deneyimi ile zaten röportaj yapması mantıksızlık. psn store a girip insan bir first light ın fiyatına bakarda sonra konuşması lazımdı işin içinde olsaydı.

    Arkadaşlar hiç dikkat ettiniz mi Neredeyse hiç bir oyun sitesi/dergisi distiribütörü hiç eleştirmiyor?

    Objektif bir yorum yapılırsa mazallah o özel etkinliklere davet edilmezler meslektaşlarının gerisinde kalırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.