Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Ghenç

selamlar...

arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım...

gerçekten müzik konusunda çok tatmin oldum fakat kamera için aynı şeyi söyleyemem (yada ben ii çekemiyorum) özellikle zoom yapıp çektiğim fotolarda netlik sağlayamıyorum.

birde bu telefonun yazılımı ile telefon rehberimi yedeklemek istiyorum biraz uğraştım ama bir türlü beceremedim...

bi el atın lütfen...

hayırlı günler

Arkadaşım my phone explorer programıyla her istediğini yapabilirsinnn

• flash temalar
    arkadaşlar bir sitede w810 ile ilgili bu temaları buldum bunları nerden nasıl buluruz ve yükleriz

şu sayfadan buldum ingilizcesi iyi olanlar çözebilirmi
    http://myforum.lasyk.net/showthread.php?s=da4de60b98b1c44539225d92ccbe96eb&t=26706

• quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

flash temalar
    arkadaşlar bir sitede w810 ile ilgili bu temaları buldum bunları nerden nasıl buluruz ve yükleriz

/>

/>

http://myforum.lasyk.net/showthread.php?s=da4de60b98b1c44539225d92ccbe96eb&t=26706

o temalar zaten telefonun içindeki temalar.eğer flash tema özellliği aktif ise görünür değilse normal tema gibi gözükür.istersen telefonunu servise verip servistekilere flash tema istediğini söyleyebilirsin.ücretsiz halloluyor ama ses çıkışı azalıyor hoparlör ses kalitesi düşüyor megabass manasını yitiriyor.hiç gerekli değil sen böyle kullanmaya devam et.

• fotonun exif bilgilerine nasıl bakılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 12 Aralık 2006; 13:43:17 >

Orjinalden alıntı: strafer

o temalar zaten telefonun içindeki temalar.eğer flash tema özellliği aktif ise görünür değilse normal tema gibi gözükür.istersen telefonunu servise verip servistekilere flash tema istediğini söyleyebilirsin.ücretsiz halloluyor ama ses çıkışı azalıyor hoparlör ses kalitesi düşüyor megabass manasını yitiriyor.hiç gerekli değil sen böyle kullanmaya devam et.

dostum bende flash temalar var zaten ekolayzır orbit gibi...

ama bunlar yok dostum bende
  • Bişy sorucam , telefon alındığın beri 3. defa tam şarj yaptım ve adaptörü çıkardığımdatlefonun durumunda % 95 pil seviyesini gösteriyodu ve prizden çıkralı 1 dk henüz olmuştu sizce neden böle? %100 göstermsi gerekirken % 95

Orjinalden alıntı: navigator_

Bişy sorucam , telefon alındığın beri 3. defa tam şarj yaptım ve adaptörü çıkardığımdatlefonun durumunda % 95 pil seviyesini gösteriyodu ve prizden çıkralı 1 dk henüz olmuştu sizce neden böle? %100 göstermsi gerekirken % 95

fotonun exif bilgilerine nasıl bakılıyor

Fotoğrafa sağ tıkla... Özellikler > Özet > Gelişmiş

quote:

Bişy sorucam , telefon alındığın beri 3. defa tam şarj yaptım ve adaptörü çıkardığımdatlefonun durumunda % 95 pil seviyesini gösteriyodu ve prizden çıkralı 1 dk henüz olmuştu sizce neden böle? %100 göstermsi gerekirken % 95

Böyle bir durumu ilk kez duyuyorum. Ama büyük bir sorun olduğunu sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 12 Aralık 2006; 16:05:50 >
  • quote:

fotograf çekerken ayarlanan - + parlaklık ayarları nasıl ayarlanıyor

Parlaklığı navigasyon tuşlarıyla ayarlayabiliyoruz.

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

flash temalar

/>

/>

• bişey sorucam,özellikle knight sana....
    <**< yapınca bi menüye giriyor ben ne oldugunu anlayamadım,ne olabilir bu bi baksana sende...

bide telinizin sms hafızasını genişletebiliyosunuz adımları izleyerek...:http://forum.unlock.no/index.php?showtopic=10183&st=0&p=55541&#entry55541
  • selam form sayfanıza yeni üye oldum sayılır ve elimde w810i var. sizden ricam bana bir konuda yardımcı olmanız, telefonun logo (Telsim, Turkcell vs) kısmının nasıl kaldıra bileceğim konusunda. Bilen arkadaşlar var ise beni bilgilendirmek amacı ile yayınlar ise sevinirim.. Saygılarımla

selam form sayfanıza yeni üye oldum sayılır ve elimde w810i var. sizden ricam bana bir konuda yardımcı olmanız, telefonun logo (Telsim, Turkcell vs) kısmının nasıl kaldıra bileceğim konusunda. Bilen arkadaşlar var ise beni bilgilendirmek amacı ile yayınlar ise sevinirim.. Saygılarımla

Operatör logosunu ne yazık ki kaldıramıyoruz...

Orjinalden alıntı: maestro_34

hayır arkadaşın dediği başka strafer,bunlar orjinal temaların flashlıları değil,başka flash tema bunlar.benim baya hoşuma gitti...

ben hiç rastlamadım o temalara sadece google da aratınca böyle resimer çıkıyor.sony ericssonda bu flash konusunda bayaa sessiz ne kullanım kulavuzunda nede sitesinde yazıyor bu özelliği.

kameradayken sağo sola fln biras hızlı haraket ettirince görüntü kalısılıyo biraz..ayrıca zoom yaparkende biraz kasarak ilerliyo sanki bana bunu seri birşekilde yapması gerekiyormuş gibi geliyor..

acaba bu kasma sizde de var mı yoksa aldığım telefon arızalı mı?

ya arkadaşlar 2. el aldığım w810i bugün elime geçti..henüz 3aylık olmasına karşın sorun olabileceğine ihtimal vererek size bir soru sormak istiyorum;

kameradayken sağo sola fln biras hızlı haraket ettirince görüntü kalısılıyo biraz..ayrıca zoom yaparkende biraz kasarak ilerliyo sanki bana bunu seri birşekilde yapması gerekiyormuş gibi geliyor..

acaba bu kasma sizde de var mı yoksa aldığım telefon arızalı mı?

Kamerayı hızlıca hareket ettirdiğimizde ve yakınlaştırma (zoom) yaptığımız zamanlarda hafif bir kasılma olması normaldir. Özellikle gece modu açık olduğunda görüntüde yavaşlık artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 13 Aralık 2006; 19:45:42 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.