Şimdi Ara

SONY CENTER'DAKİ FAHİŞ PLAYSTATION 3 FİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun Gaziantep Sony Center'da ps3 fiyatini sordum . Bundle paketti farcry 4 + ps3 500 gb fiyati 1049 TL. Sizce fiyatin boyle olmasi cok abartili degil mi ? Bu ulkede asgari ucretle gecinen insanlarda var ve fiyat cok asiri gibi geldi bana . Sony'i tenzih ediyorum buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başka yerlerde fiyatı ne kadar aynı bundle ile

• Sony'nin kekleme staratejisi eee ne de olsa haksız kazanç var her yerde
  • ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    RTE ile ne alakası var? Son zamanlarda yükselen döviz için bunu söylediysen döviz çıkmadan önce de fahiş fiyat politikası uyguluyordu Sony Türkiye. Döviz fırlamadan önce de PSN den 200 küsür liraya dijital oyun satıyordu bu adamlar. Şimdi de dövizi bahane edip dijital oyun fiyatlarını 300+ yaparlarsa şaşırmam.

• Acıyorum bu insanlara ya
    Her sey Rte herkes koyun, bir sen akıllısin emi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_q

RTE ile ne alakası var? Son zamanlarda yükselen döviz için bunu söylediysen döviz çıkmadan önce de fahiş fiyat politikası uyguluyordu Sony Türkiye. Döviz fırlamadan önce de PSN den 200 küsür liraya dijital oyun satıyordu bu adamlar. Şimdi de dövizi bahane edip dijital oyun fiyatlarını 300+ yaparlarsa şaşırmam.

Doların yükselme sebebi rte önceden fiyatları ayarlaması öngörülen bir zam Doların yükselişi ile orantılı hem sadece konsol fiyatı değil git markete herşeyin zamlandığı açık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Parasını bu kadar değersizleştirenler utansın Atatürk zamanında böyle miydi 1tl 2 dolardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Doların yükselme sebebi rte önceden fiyatları ayarlaması öngörülen bir zam Doların yükselişi ile orantılı hem sadece konsol fiyatı değil git markete herşeyin zamlandığı açık

kardeş bu konsol doları geç euro ile geliyor yaşanmaz diyorum inanmıyorlar.

• Bu daha çok sony center'ların A elektronik , Z bilişim , B kardeşler şeklinde ticaret yapmalarından kaynaklanıyor. Liste fiyatı resmi fiyat neyse o olması gerekir. Fakat hem euro üzerinden tl olarak fiyatlandırılır hem de kafasına göre bir A sony center bayisi indirim uygulayabilir.

1 kamera + 1 tv + 1 playstation alıyorsunuz diyelim , biraz zorlamayla sıkı pazarlıkla 400-500 lira indirim alabilirsiniz. Ki bu, bayi kar marjının ne kadar yüksek olduğunu da gösteriyor.

Hala var mı bilmiyorum da bir dönem bayilerde özellikle sony vaio'larda euro cinsinden fiyat etiketi olurdu. Euro inse ona etki etmez ama euro 1 kuruş yükselse hemen ona etki eder. Bunu ps4'ün ilk çıkış zamanlarında görmüştük kurlar arttı şeklinde.

Gaziantepte dikkat çekmez diye düşünüp resmi fiyatın üstüne çıkıyorlarsa şikayet ediniz o bayiyi .

En büyük tepki o ürünü almamaktır

• 100 200 daha versen ps4 alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Türk Parasını bu kadar değersizleştirenler utansın Atatürk zamanında böyle miydi 1tl 2 dolardı.

Şakamı gerçek mi
  • İnternet hepsiburada,n11 gibi yerlere bak hocam oralarda daha uygun diyebilirim

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN Store da bugün COD:Advanced Warfare 299 TL fiyat etiketi gördüm. Bu nasıl bi enayi yerine koyulmaktır böyle.
  • Konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama konuda ki bazı mesajları okuyunca aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Hawk -- 18 Aralık 2014; 0:50:09 >
  • spot alın yurtdışından alın yarı fiyatına yerim garantisini durduk yere bozulucak hali yok bozulursada yaptırısınızda playstation gibi çocuk oyuncagından bile vergi alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 18 Aralık 2014; 1:47:20 >
  • şaka gibi bunun rte le ne alakası var sony centerler bunu hep yapıyor ps4 ilk çıktıgında da 1200 den 1400 e çıkartmışlardı abuk sabuk yorumlar yapmayın bence komik oluyorsunuz
  • Yazmayayım bu tür konulara diyorum artık dayanamıyorum ..Almayıver bilader ,üşenmemiş birde konu açmış hemde asgari ücrete bağlamış ,istediği fiyata satar açık piyasa değilmi ?Beymende 23.000 tl ye trenckot satıyor satmamı diyelim yada her pahalı ürün gören gelip buraya konumu açacak.Forum çöplüğe döndü konu açacaklara mesaj ,yaş sınırı getırsınler artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2399

Sony den once RTE sagolsun. Bu millet koyun olduğu sürecede devam edecek.

siyaset mi yapıyosun oyun mu oynuyosun birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 18 Aralık 2014; 13:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

kardeş bu konsol doları geç euro ile geliyor yaşanmaz diyorum inanmıyorlar.

Bende yaşanmaz diyorum. Fırsatı olan kaçsın ülkeden. Bu ülkede yaşananlar trajikomik sözün bittiği yerdeyiz. (Herşeye ama herşeye çaktılar zammı bir ALLAH ın kulunun gıkı çıkmıyor. Asgari ücret sabitte kaldı. Minimal artış oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 18 Aralık 2014; 15:09:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.