250₺ kablolu kulaklık önerisi, Kz nasıldır
Android dünyasına uzak birine tavsiyeler
Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar akıllı telefon olarak ömrüm boyunca iphone kullandım. malum artık fakirleştik iphone devri kapandı. daha uyguna daha iyi telefon alabilmek adına android cihazlara yöneldim. fakat ilk etapta hiç de mutlu olmadım aynı modelin bi lite bi plus bi pro bilmem ne saççma sapan bin türlü haltı var. suyunu çıkarmışlar
istediklerim ekran kasa oranı iyi olsun, ekran renk çözünürlüğü iyi olsun kasa ele gelir olsun.
bütçe 3-5 k olabilir. isteklerimi 3lük karşılarsa 3lük alayım 5 e gerek yok yani
ne önerirsiniz bana
bir diğer sorum da iphone whatsabını androide aktarabilirim sanırım tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim
PS4 Disk almıyor 2020
Merhava arkadaşlar, daha eski bir çok konu açılmış bu hususta ama güncel bir çözüme ulaşamadım insanlar servisten cihaz değişimi yaptırmışlar 6 sene evvel.
İlk çıkanlardan ps4 üm var. 6 senedir taş gibi çalışıyordu maşallah. Ps4 ü çantamda falan taşıdım
şimdi birden bire disc almamaya başladı. Ağzına koyuyorum sanki alacakmış gibi bi vız yapıyor kısacık ama devamı gelmiyor almıyor içine
bunu nasıl çözbilirim acaba
elimle disci sonuna kadar itip içine soksam ne olur
teşekkürler
8 bin bütçe ne alırdınız
|
zomato gold alınır mı
|
aksiyon kamerası kiralama
|
Tuvaletim varken spora gidilir mi
|
Boy, supersport motor seçimi
|
15 bin bütçe motor ne alınır
|
beyler yarın kıza açılıyorum vaziyet alın
|
Meslek: Doktor
İlgi Alanları: Kitap, oyun , film
![]() Psn ID: ahmtayd |

Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.555
İkinci El Bölümü Mesajları: 189
Konularının görüntülenme sayısı: 67.153 (Bu ay: 635)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.027 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic