Şimdi Ara

sonunda fiber internet geldi(süpeonline)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merahba arkadaşlar sonunda ttnetten kurtuluyorum herhangi bir tarife öneriniz var mı?bundan önce 8mbit sınırsız tarife kullanıyordum 59 liraya şimdi ne öneririrsiniz?tabi birkaç ay geçemiyecegim ttnet ile olan sözleşmemin bitmesini bekliyecegim fakat yinede bu mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

merahba arkadaşlar sonunda ttnetten kurtuluyorum herhangi bir tarife öneriniz var mı?bundan önce 8mbit sınırsız tarife kullanıyordum 59 liraya şimdi ne öneririrsiniz?tabi birkaç ay geçemiyecegim ttnet ile olan sözleşmemin bitmesini bekliyecegim fakat yinede bu mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim

20mbit 50gb 54TL iki sene taahhüt verirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

quote:

merahba arkadaşlar sonunda ttnetten kurtuluyorum herhangi bir tarife öneriniz var mı?bundan önce 8mbit sınırsız tarife kullanıyordum 59 liraya şimdi ne öneririrsiniz?tabi birkaç ay geçemiyecegim ttnet ile olan sözleşmemin bitmesini bekliyecegim fakat yinede bu mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim

Şu an için ülkemizde ki en mantıklı iss ve tarife bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

quote:

Şu an için ülkemizde ki en mantıklı iss ve tarife bu.

Hattı taşırsan 49tl*24ay

• Arkadaşlar 1 yıllık taahhütlü var mı ?
  • Sakın ola ki 4mbit, 6mbit kotalı almayın. Kotayı geçerseniz hız düşmüyor, kota aşım ücreti alınıyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi 50gb kotalı olan daha iyi. Kotayı geçince sadece hız düşer..
  • bize ne ne zaman gelecek yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.