quote:Orjinalden alıntı: Citizen n ile başlayan hayvan isimlerinin sonu g ile bitiyormuş Ne alakası var? Nilüfer diye bi balık var. Hani nerde "g"?
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Citizen n ile başlayan hayvan isimlerinin sonu g ile bitiyormuş Ne alakası var? Nilüfer diye bi balık var. Hani nerde "g"? doğrusu nilüfergmiş sonradan dilimize kazandırılmış(attım)
quote:Orjinalden alıntı: Citizen quote:Orjinalden alıntı: temo quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Citizen n ile başlayan hayvan isimlerinin sonu g ile bitiyormuş Ne alakası var? Nilüfer diye bi balık var. Hani nerde "g"? doğrusu nilüfergmiş sonradan dilimize kazandırılmış yaa, fatih bilmiyorsan öğren :D birşeyler eksik gibi
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Citizen n ile başlayan hayvan isimlerinin sonu g ile bitiyormuş Ne alakası var? Nilüfer diye bi balık var. Hani nerde "g"? Hayvan ismi derken sanırım; balık, kedi, köpek gibi hayvanlar.Bunun çeşitlerinden söz etmemiş...
quote:Orjinalden alıntı: Citizen quote:Orjinalden alıntı: temo quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Citizen n ile başlayan hayvan isimlerinin sonu g ile bitiyormuş Ne alakası var? Nilüfer diye bi balık var. Hani nerde "g"? doğrusu nilüfergmiş sonradan dilimize kazandırılmış yaa, fatih bilmiyorsan öğren :D ona kalırsan citizeng diye de programcı var. Nolacak?
quote:Orjinalden alıntı: Screamo quote:Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu song prag vs bende bunu dicektim bende
quote:Orjinalden alıntı: ThePhenoM Kutadgu Bilig walla şaka bi yana bulamadım Evet, Bilig Alsana bilginin öz türkçesi