Şimdi Ara

son dönemeç egea-elantra- sondakika civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazartesi son kararımı veriyorum. favorim egea. egea 1.6 lounge otomatik 62250 ye kadar düsürdüm.
    Ancak bugün benzinli otomatik baz donanım yeni elantrayı gördüm. gayet güzel araç. boş paket deseler de temel güvenlik vs hersey var.
    bir tek bayiden fiyat aldım 63700.
    ne dersiniz. elantra fiyatı daha indirilebilir mi.
    siz olsanız hangisini düsünürdünüz.
    bayadır farklı arabalara baktım sıfıra karar verdim. ikinci elcilerin saçma sapan fiyatlarından dolayı.

bu iki arabaya bakarken almak üzereyken civic arıyordum son kez taradım bana yakın bir civic buldum. araçta boya ve değişen yok. rakam da fena değil. honda civici de değerlendiriyorum bugün. diğer iki sıfır araçta olan değer kaybı civicde olmayacak diye düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarametinerr -- 10 Nisan 2016; 19:51:52 >

• Elantra daha iyi bir araç ama egea da daha donanımlı ve yürütme maliyeti olarak daha ekonomiktir. Ben olsam elantra tercih ederim. Alternatif olarak kasası eskise de civic düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elantra benzinli galiba öyle ise egea yı tercih ederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların 2 si de benzinlide çok yakar ve lpg siz gezilmez. Bunları göz önüne alırsanız Hyundai daha az değer kaybeder bence. Bencede Hyundai elantra tercihi mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

pazartesi son kararımı veriyorum. favorim egea. egea 1.6 lounge otomatik 62250 ye kadar düsürdüm.
    Ancak bugün benzinli otomatik baz donanım yeni elantrayı gördüm. gayet güzel araç. boş paket deseler de temel güvenlik vs hersey var.
    bayadır farklı arabalara baktım sıfıra karar verdim. ikinci elcilerin saçma sapan fiyatlarından dolayı.

2012 elantra ile yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim. Kullanıcı gözü ile yazdım. Tercihimi sorarsan elbette Elantra (5 yıl satmamak şartı ile). Satabilirim dersen Egea asla değer kaybetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

pazartesi son kararımı veriyorum. favorim egea. egea 1.6 lounge otomatik 62250 ye kadar düsürdüm.

2012 elantra ile yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim. Kullanıcı gözü ile yazdım. Tercihimi sorarsan elbette Elantra (5 yıl satmamak şartı ile). Satabilirim dersen Egea asla değer kaybetmez

fiyatlar makul mu. egeada çok daha inileceğini düsünmüyorum. ancak elentrada son ne olur. 63 ün altına verebilir mi bayiler

• bence egea.. asiri donanim farki var, donanimlar esit olsa elantra derdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

bence egea.. asiri donanim farki var, donanimlar esit olsa elantra derdim

62250 dediğim ful donanım, herbisey var. yok yok. geri görüş kamerasından navigasyona, yağmur sensaröndün far sensörüne. çok şık jantları var ayrıca o donanımın
    elantra daha gösterişli bir araç. daha büyük geldi içi ayrıca ne dersiniz
  • Elantra ya baskı yap 60 bandına ineceklerini düşünüyorum

• ankarametinerr A kullanıcısına yanıt
    elantra bir tik daha ustte ama dedigim gibi full paketli araci tercih ederdim ben, yani egeayi

yil 2016 oldu, 60bin tl verip 15inc jant kapakli aracla gezmek istemem ;)

• İkisi de güzel araç.İkisi de yeni, hangisini alırsan al sıkıntı olmaz.Lpg de tasarruf olur.Ben elantra alırdım...
  • Anladığım kadarıyla Egea dizel ve otomatik bu bile yeterli bir tercih sebebi. Ayrıca Egea'da Lounge donanımı bayağı dolu. Büyük ihtimalle ikinci elde Egea daha az değer kaybeder ve daha hızlı satılır. Bi de Egea'nın geniş servis ağı, bol yedek parça gibi artıları da var.
  • Elantra düşünürüm. Euro NCAP yok. Fakat versiyon farkları olsa da kaza testi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Anladığım kadarıyla Egea dizel ve otomatik bu bile yeterli bir tercih sebebi. Ayrıca Egea'da Lounge donanımı bayağı dolu. Büyük ihtimalle ikinci elde Egea daha az değer kaybeder ve daha hızlı satılır. Bi de Egea'nın geniş servis ağı, bol yedek parça gibi artıları da var.

egea da dizel otomatik mevcut değil.

• EGEA ne yaa ??

Amerikanin 3.sirada en cok satan arabasi Elantra almak varken.. Ilginc bir baslik olmus.
  • Elantra her açıdan üstün.Donanım çok önemli değil ise Elantra alın.LPG'de takarsınız.Cillop gibi arabanız olur
  • 1.6 dizel 110 PS Otomatik var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

1.6 dizel 110 PS Otomatik var hocam

dizel değil benzinli o araç.

• Focus PowerShift 64 bin liraya alınır:)

• ben hyundai markasını ve araçlarını bugüne kadar sevmedim herhalde ilerleyen yıllarda da sevmeyeceğim. egea gayet güzel bence ben olsam ikisi arasında düşünmeden egea alırdım. hangisi alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.