Merhabalar. Kendi adıma alacağım ilk aracım olacak. Çok tecrübeli olduğum söylenemez acemi sayılırım. Manuel de istemiyorum açıkçası. Otomatiğin risk ve masraf açısından dezavantajları ve Denizli de usta - parçası olması düşünülürse 500 bine kadar önerileriniz hangi modeller, tecrübesi bilgisi olanlara teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 11 Nisan 2024; 19:2:39 > |
500.000 TL ye kadar otomatik araç tavsiyesi?
-
-
Ucuz 200 bin civarı Tata Indigo önerebilirim, fakat araç çok conta yakıyor.
-
Chevrolet aveo yeni kasa olanlardan 2011 ve üstü -
Bayağı bir ucuzmuş da denizli gibi bir şehirde ustası parçası bulunmaz heralde.
-
Firmanın türkiyeden çekilmiş olması parça açısından sorun teşkil eder mi acaba? Benim de hoşuma giden modelli uygun araçlardan ama. Bir de 2012 eski kasa var 2011 yeni kasa bunu anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 11 Nisan 2024; 19:12:1 > -
Adamlar garanti kapsamında airbag değişimi yapıyorlar. Her parçası mevcut -
Günümüzde firma çekilirse ancak başka arabalardan çıkan oluyor sıfırı yok.
-
Parçaları var opel parçası olan her parçacıda bulabilirsiniz. Eğer şüpheniz varsa denizlide sanayiye gidip parçalarını sorabilirsiniz. Hiç bir şey yapamazsanız bile istanbul ve ankaradan kargo ile getirtilir çok zor değil. İngiltereden, almanyadan kargo ile klasik araçlara parça getirtenler var. Yurtiçiden kargo ile parça getirtmek bu kadar zor değil bi telefona bakar. 2005 2006 model arabalara 500 bin tl vereceğinize modelli araç her zaman daha iyidir.
-
Eder. Bakmayın siz şu İstanbul’dan ankaradan kargoyla gelir diyenlere. Halen piyasada olan pek tutulmayan ithal araçların bile parçalarını temin etmek bile kolay değilken piyasadan çekilmiş üretimi bitmiş bir aracın hiç kolay olmaz. Ayrıca Opel parçası olan parçalar motor ve şanzıman parçaları. Kaputu çamurluğu tamponu Opel değil. Aradaki farkı net anlamak için sahibindene arama kısmına Aveo Kaput yazıp arayın kaç tane çıkacak bir de Corsa D kaput yazın kaç tane çıkacak. Aveoların geneli Corsa D lerin yarısından bile az. Bunun Polonya var Cliosu var. Bakma sen ordan burdan rahat bulursun diyenlere. Ayrıca Aveoda 4 ileri tam otomatik şanzıman var. Sağlam belki ama yakıtı içer. Yaktığı kadar gitmez. 6 ileri altı tam otomatik düşünme bile. Opel AT6 ları ve PSA EAT6 ları idealdir.
-
Parçayı bulsak ustası da sıkıntı olabilir bu sefer kafam karışık
-
Bakalım daha vaktim var almaya her türlü yoruma öneriye açığım.
-
Bizim millet bilmeden sallar
Parçası olmayan araç hiç trafikte olur mu? Trafiğe bir bak yollarda gezdiklerini görürsün. Parça yok diye trafikte gezen kaç Avea’da başka bir arabanın farı var.
Adamlar 10 sene olmuş çekileli Opel servisinde sürücü airbag garanti kapsamında ücretsiz değişiyor
İkinci el araba alıyorsanız araba temiz alınır temiz binilir. Motor yaptırma 80 bin otomatik şanzıman 50 bin civarı olmuş. Kasap birinin eline düşmeyeceğinde belli değil.
Geçen sene aynı dönem iki arkadaş araba aldık o tutulan 1.3 220 bin km linea tercih etti ben de 1.3 90 bin km Aveo aldım. Araç için sanayide dökmediği para kalmadı. Ben periyodik bakım değişmesi gereken sarf malzemeleri değiştirdim.
Geçen aracını sattı ettiği masraf bir senede 60 bini bulmuş daha istiyordu diyordu.
Aldığın aracın markası modeli çok önemli değil temiz ve bakımlı olduktan sonra Şahin olmuş reno 9 olmuş önemi yok
YouTube akıllı debriyaj sistemine bir bakın düz alıp bu sistemi takıp kullana bilirseniz daha uyguna bu işi çözmüş olursunuz.
-
Aveoda 6 ileri otomatik şanzıman var. Hayatında sanayiye hiç gitmemiş, parçacıdan parça almayı bilmeyen insanlar burda ahkam kesiyor ya gülüyorum. -
Yakınlarım lacetti ve cruze otomatik kullandı yakıt harici memnundular. Aynı fiyata düşük modelli tutulan yerine daha donanımlılar.
Manuel aldıktan sonra sürerim sıkıntı değil otomatik olunca da maalesef aynı fiyata 5 yıl geriye atıyor modeller.
-
Bu aveo yeni kasalarda cruze gibi lpg sorunları mevcut mu acaba?
-
@circassianman 500.000 e kadar Aveo 1 ler satılıyor onlarda 4 ileri şanzıman var. 6 ileri şanzıman Aveo 2 lerde var ve 500.000 e kadar boyasız,değişensiz,tramersiz,200.000 km altı baş ağrıtmayacak temiz tek bir tane dahi Aveo 2 YOK! Daha bunları bilmeyen piyasadan haberi olmayan ''500.000 e kadar'' deyimini anlayamayan sözde ''SANAYİ MÜDAVİMLERİNİN'' önerilerini hiç dikkate bile alma sonra pişman olursun. 500.000 altında sadece bir tane Aveo 2 gördüm var onun da 2 parça lokal boyası var. Ha biraz daha zorlarım dersen biraz daha koyup temiz bir Aveo 2 bulabilirsin fakat ''500.000 e kadar'' olan Aveolar Aveo 1. O fiyata aynı yaş ve kmlerde tam otomatik alternatif neler var?
1)Fiesta VI 1.4
2)Hyundai Accent Era ve Getz 1.4
3)Renault Clio 3 ve Megane 2 1.6 BVA
Renault ve Hyundailer yerli üretim parça bulunurluğu ve parça fiyatlarının uygunluğunda Aveoyu cebinden çıkarır. Ustası değil Denizli burdurda bile rahat bulunur. Burduru geçtim Renault ve Hyundailerin parçası ustası Denizlinin ilçelerindeki sanayide bile bulunur. Fiestanın da bunlardan aşağı kalır yanı yoktur. Ve bunların hepsi de piyasa arabası. Aveoyu cebinden çıkarırlar satım konusunda. Üstelik Renaultlar 1.6. Şu çok bilmiş sanayi müdavimlerine sorar mısın hocam ister Aveo 1 olsun ister Aveo 2 olsun; Clio 3,Megane 2 Hyundai Getz veya Ford Fiesta VI nın kaputunu,çamurluğunu,farını ıvır zıvır parçasını ustasını bulmak mı daha kolay,daha az maliyetli yoksa Aveoların mı?
-
10 yaşını geçmiş arabayı LPG li almam bir arıza verdiğinde adamla top gibi oynarlar alt yapı Opel LPG lisini hiç almam. Sorunsuz binen var mı mutlaka vardır.
LPG li araç düşünüyorsanız Honda, Kİa veya Hyundai alın bakın keyfinize o parayada bu araçların posası çıkmışları mevcut Getz olabilir model düşerseniz. -
Öncelikle uzun önerileriniz için teşekkürler. Aveoyu cazip kılan tek şey aynı fiyata 5-6 yıl daha yeni olması diğer yönleri tabi dezavantaj hep.
Renault Hyundai gibi araçlar hele otomatik olursa en azından ustası bulunur markalar tabi. Zaten çok tecrübe de yok öpülmek de istemem iyice az bulunan modele binip.
Bakalım herkesin yorumuna bakacağım
-
Kafa karışık bakalım ne olsa da modelden çok temizlik ön planda olacak gibi. Dediğiniz gibi yaygın markalara yönelince mecburen model düşecek tabi.
-
Fluenceler güzel gidiyordu bu bayram valla, sağda arıza yapan fluence de görmedim hiç soldan akıyorlardı. Düşük km varsa bu paralara kaçırmayın. Şuan yoksa bile merkez faiz arttırırsa illa ki koyarlar bu fiyatlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 12 Nisan 2024; 19:20:2 >
Benzer içerikler
- param yok taksitle araba almak istiyorum
- f30 dizel mi benzin mi
- skoda rapid neden tutulmuyor
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- en yüksek suv araçlar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X