Şimdi Ara

Son dakika:Kandil Bombalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Kuzey Irak'a hava harekatı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Açıklamada, çoğunluğu Kandil'de olmak üzere 9 hedefin tam isabetle vurulduğu belirtildi.

TSK'nın resmi internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekilde; "Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Habertürk

• Boş dağı taşı bombalayıp gelmişlerdir yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Boş dağı taşı bombalayıp gelmişlerdir yine.

+1
  • TANRI TÜRKÜ KORUSUN
  • quote:

Bi bitmediniz ya yapsalar suç yapmasalar suç bekleyelim bakalım sakin olun
  • ben anladım olayı beyler bunlar Otları vuruyorki PKK lılar faydalanmasın tarım yapmasın

içten çökertiyorlar
  • tamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Bi bitmediniz ya yapsalar suç yapmasalar suç bekleyelim bakalım sakin olun

+1
  • goz boyama politikasi vol 4214213
  • gündemi değiştirmeyin lannnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ben anladım olayı beyler bunlar Otları vuruyorki PKK lılar faydalanmasın tarım yapmasın

içten çökertiyorlar

bence ana binayı vurup asker basmasını önlüyor da olabilirler
  • Millet artık gerçekten operasyon yapılsa da inanmıyor. Haklılar. Bunca zamandır yok geniş çaplı operasyon yapılıyor yok bilmemneresi bombalandı. Sonuç? Sonuç yok.
  • taş zaiyatı nedir? kaç ton?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

TANRI TÜRKÜ KORUSUN

• Bence bu operasyon bir nevi tatbikat,anlayana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Kuzey Irak'a hava harekatı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Açıklamada, çoğunluğu Kandil'de olmak üzere 9 hedefin tam isabetle vurulduğu belirtildi.

TSK'nın resmi internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekilde; "Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

Habertürk

hiç heveslenmeyin sonuç 0 leştir

amerika hemen kampı uyarıp kaçın demiştir

• buradaki askeri pilot ergenler olacaktı ki dolu dağı bombalayıp geleceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ben anladım olayı beyler bunlar Otları vuruyorki PKK lılar faydalanmasın tarım yapmasın

içten çökertiyorlar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Kuzey Irak'a hava harekatı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Habertürk

hiç heveslenmeyin sonuç 0 leştir

amerika hemen kampı uyarıp kaçın demiştir

Onu bilmeyen yok artık zaten.Yakalanan bir teroristin 'Diyarbakır da jetin tekeri dönmeden kandil'in haberi oluyor' sözü her şeyi açıklıyor zaten.

Zamanlamaya dikkat edecek olursak bir nevi tatbikat yapıldı.

• millet yavaştan uyanıyor.. ama yavaştan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.