Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Kuzey Irak'a hava harekatı gerçekleştirildiğini açıkladı.
Açıklamada, çoğunluğu Kandil'de olmak üzere 9 hedefin tam isabetle vurulduğu belirtildi.
TSK'nın resmi internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekilde; "Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.
Habertürk
Boş dağı taşı bombalayıp gelmişlerdir yine.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
+1
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
Bi bitmediniz ya yapsalar suç yapmasalar suç bekleyelim bakalım sakin olun
ben anladım olayı beyler bunlar Otları vuruyorki PKK lılar faydalanmasın tarım yapmasın
Bi bitmediniz ya yapsalar suç yapmasalar suç bekleyelim bakalım sakin olun
+1
goz boyama politikasi vol 4214213
gündemi değiştirmeyin lannnnn
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
ben anladım olayı beyler bunlar Otları vuruyorki PKK lılar faydalanmasın tarım yapmasın
içten çökertiyorlar
bence ana binayı vurup asker basmasını önlüyor da olabilirler
Millet artık gerçekten operasyon yapılsa da inanmıyor. Haklılar. Bunca zamandır yok geniş çaplı operasyon yapılıyor yok bilmemneresi bombalandı. Sonuç? Sonuç yok.
taş zaiyatı nedir? kaç ton?
quote:
Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Bence bu operasyon bir nevi tatbikat,anlayana.
quote:
Orijinalden alıntı: Alparslan Melik
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yaptığı yazılı açıklamada Kuzey Irak'a hava harekatı gerçekleştirildiğini açıkladı.
Açıklamada, çoğunluğu Kandil'de olmak üzere 9 hedefin tam isabetle vurulduğu belirtildi.
TSK'nın resmi internet sitesinde yaptığı açıklama şu şekilde; "Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur. Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.
Habertürk
hiç heveslenmeyin sonuç 0 leştir
amerika hemen kampı uyarıp kaçın demiştir
buradaki askeri pilot ergenler olacaktı ki dolu dağı bombalayıp geleceklerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
içten çökertiyorlar
+1
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
Orijinalden alıntı: Alparslan Melik
Habertürk
hiç heveslenmeyin sonuç 0 leştir
amerika hemen kampı uyarıp kaçın demiştir
Onu bilmeyen yok artık zaten.Yakalanan bir teroristin 'Diyarbakır da jetin tekeri dönmeden kandil'in haberi oluyor' sözü her şeyi açıklıyor zaten.
Zamanlamaya dikkat edecek olursak bir nevi tatbikat yapıldı.