Şimdi Ara

Son dakika.. İstanbul'da 'Saraçhane' gözaltıları: 206 kişiye tutuklama talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tutuklu sayısı, Gezi Parkı'nı ikiye katladı !

Gezi'de bile iki ayda sadece 126 kişi tutuklanmıştı.

İstanbul'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması sonrası Saraçhane'deki protestolarda gözaltına alınanlardan 206 kişi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturmalar sonrasında İBB binasının bulunduğu Saraçhane'de kendisine destek gösterileri sürüyor...

Eylemlerde çok sayıda kişi gözaltına alınırken, bu kişilerden 206'sının tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği öğrenildi.

Şüphelilerin, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

Kaynak:

Son dakika.. İstanbul'da 'Saraçhane' gözaltıları: 206 kişiye tutuklama talebiwww.sozcu.com.tr
    Son dakika.. İstanbul'da 'Saraçhane' gözaltıları: 206 kişiye tutuklama talebi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/son-dakika-istanbul-da-sarachane-gozaltilari-206-kisiye-tutuklama-talebi-p155397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Mart 2025; 14:57:0 >

• Milyonlarca insan protesto ediyor. O kadar kişiyi koyacak cezaevini geçelim, ev bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezi'de halk kendi çıktı ve sanatçı tayfası destekledi.

Bunda Özgür Özel halkı sokağa çağırdı.

Gezi başlangıçta masumdu sonra ajanların kucağına oturdular.

Saraçhane başta da sonda da kasıtlı siyasi bir eylem.

• Yav he he Son dakika.. İstanbul'da 'Saraçhane' gözaltıları: 206 kişiye tutuklama talebi 

• Bayram tatilini idari izinle uzatıp, tutukluluğa itirazı engelliyorlar bence, milleti bayramda içerde tutmak için.

• sen gibi kötü niyetli insanlar inşallah yaşattıklarını yaşamadan ölmezler. amin.

• Son günlerde, günde 5 kere, "Türkiye hukuk devleti" diye tekrarlamaları bundanmış.

"Her kim ki 'ben kralım' demek zorunda kalıyorsa o kişi gerçek kral değildir"

Son dakika.. İstanbul'da 'Saraçhane' gözaltıları: 206 kişiye tutuklama talebibirgun.net
    Savcı yarım saatte kararını değiştirdi: Saray istedi, yargı hükmetti
    https://www.birgun.net/haber/savci-yarim-saatte-kararini-degistirdi-saray-istedi-yargi-hukmetti-610263
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Olanı yazınca kötü niyetli oluyoruz.

Dostum madem beddua ediyorsun, ama şunu da bil, eğer yanılıyorsan yaptığın bedduanın tamamı kendi başına gelir.

ona göre beddua edicen birine. ihtimal dahilinde bile olmaz.

• ben beddua etmedim yaşattıklarını yaşa dedim. demek ki sen içten içe yaptığın şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsun ki beddua olarak algıladın. sen önce bana değil kendi vicdanına hesap ver.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.