Bildirim
Son Dakika:Halis Özkahya'nın etik kuruluna sevki için Tff ye başvuruldu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
neden bugün gündemi değiştirmek için -
Neyi beklemisler haftalardir da simdi yapiliyor bu sikayetler? Gec bile kalindi. Gundem degistirme cabalari diyince de kiziyorlar ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anca bu gibi işlere yarıyor bizim yönetim -
yazık. -
Yakmayın la adamın başını. Hakem düdüğü astırmak çözüm değil. Fırat'a da aynı şekilde yüklendiniz yapmayın etmeyin. -
Hakeme top işaretini başkası yaptı zaten tükürük hareketinide başkası yaptı ayıp be ayıp. -
quote:
Orijinalden alıntı: Paradise_
Hakeme top işaretini başkası yaptı zaten tükürük hareketinide başkası yaptı ayıp be ayıp.
Tükürük hareketi ne la -
Yemezler yönetim yemezler. Bunlarla uğraşacağınıza takımı düzeltin. -
He he bizde gerizekalıyız. Aziz efendi sen istifa edip tekrar geri dön yine anca o zaman gündemi oyalarsın. Atı alan üsküdarı geçti bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin çaresizliğinin ispatıdır. Adamlar Belhandayı alacaklarına bununla gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Adları gibi biliyorlar ki 1-2 güne reddedilecek bu talep şaka gibi -
eveeeeeet azizin gündem değiştirme çırpınışları VOL321648943213216432132152. utanmazlar ya...valla birazcık haysiyet olur arkadaş.bu nedir ya -
Yönetimin en iyi yaptığı iş. Hiç yoktan aradan çıkmış olur. Fakat YEMEDİK -
rezillik.. -
CAS davası gibi göstermelik ve gündem değiştirme amaçlı bir girişim olmuş, yakında bu şikayet de geri çekilirse hiç şaşırmam. -
Bu ülkede feberasyon görevlisi lütfü arıboğan şike sürecinde pierre cornu mu neydi hani uefa yetkilisi, onunla şike üzerine bilgi paylaşımı yaptı daha sonra bu zat gs de sio oldu. Artık ne konuştuklarını Allah bilir !!!!! böyle bir durum yaşanmışken hakemler falan fasa fiso
-
Azizin gaz alma çabaları vol 12341341 -
iyice salak belledi aziz yıldırım bu taraftarı.yer miyiz?yemeyiz. -
yemezler yönetim bu sefer yemezler -
Şimdi ilginç bir topluluk olmaya başladı Yıldırım ve yönetimi. Açıklamayı okudum. Tahkim tarafından tükürmediği belirlendi fakat hala tükürdü diye iddia ettiği için Halis Özkahya etik kuruluna sevkedildi. Aynı yönetim ve şahıslar, mahkemenin şike yapıldığına dair kararı bağlamasına rağmen halen şike yapmadık diye iddia ediyor. İlginç buluyorum. Hala kapanmadı şu konu.
Benzer içerikler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- fenerbahçe stadı oturma planı
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- futbolda 6 numara pozisyonu
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X