Şimdi Ara

somali kuraklığına yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oradaki insanlara yardım göndermenin bir yolu var mıdır acaba?5-6 tane damacana da olsa yollamayı düşünüyorum(elimden bu kadar geliyor,yemekte yollayabilirim tabii) fakat nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok.yetkili bir abi gelse bizi aydınlatsa harika olur.

• 5-6 damacana yollarsan sadece milleti kavga ettirirsin hocam başka bişey olmaz bence

ama düşüncen güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 27 Temmuz 2011; 13:45:34 >
  • Yardım götüren dernekler var. Oralara nakdi yardım yapabilirsin. İHH var mesela.
  • herkes 5-6 damacana yollasa kavga çıkmaz,onu düşünerek o kadar az söyledim zaten.bölgeye bizim ülkeden ilgi düşük olsa da bir çok ülke sağlam yardımlar yapıyor sanırım.nereye yollanabilir bu yardımlar?

@faruk:tüm derneklerin listesi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 27 Temmuz 2011; 13:47:50 >
  • Kimse Yok Mu? derneği yardım götürmeye karar vermiş. ACLIK yazıp 5777 mesaj atarsan 5 lira yardım etmiş oluyorsun. 6 damacan parası kadar sms yollayabilirsin.
  • Somalide ki insanlara yardım edeceğine git önce doğudaki aç insanlara yardım et.Sanki ülkende her şey yolunda tıkırında hiç aç insan yok tüm sorunlar bitti Somalide ki insanlara yardıma kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEXONİA_

Somalide ki insanlara yardım edeceğine git önce doğudaki aç insanlara yardım et.Sanki ülkende her şey yolunda tıkırında hiç aç insan yok tüm sorunlar bitti Somalide ki insanlara yardıma kaldık.

o yardımlar bize bomba olarak dönsün diye mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran dost mu düşman mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzbjk

quote:

Somalide ki insanlara yardım edeceğine git önce doğudaki aç insanlara yardım et.Sanki ülkende her şey yolunda tıkırında hiç aç insan yok tüm sorunlar bitti Somalide ki insanlara yardıma kaldık.

Boş konuşuyorsun bütün doğuda yaşayan insanlar pkk ile bağlantısımı var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gzbjk

quote:

Boş konuşuyorsun bütün doğuda yaşayan insanlar pkk ile bağlantısımı var?

hepsi olmasa bile yolladığın yardımlardan belli bir kısmı bir yollardan gider onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kimse Yok Mu? derneği yardım götürmeye karar vermiş. ACLIK yazıp 5777 mesaj atarsan 5 lira yardım etmiş oluyorsun. 6 damacan parası kadar sms yollayabilirsin.

iki tane gönderdim saol.
  • Bnde gndrdm sgln adres için.
  • quote:

Güzel kardeşim sen de doğudaki insanlara yardım et.
  • Deniz fenerinden sonra yardım vakıflarına zerre güvenim kalmadı bundan sonra yardım yapmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Deniz fenerinden sonra yardım vakıflarına zerre güvenim kalmadı bundan sonra yardım yapmayacağım

Bahane uydurmayın lütfen. Deniz Feneri'nin neler çevirdiğini bilmiyorum ama önemli olan sizin o parayı hangi amaçla verdiğinizdir.
    Böyle bir olaya kayıtsız kalmanın bahanesi bir derneğe soruşturma açılması olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Bahane uydurmayın lütfen. Deniz Feneri'nin neler çevirdiğini bilmiyorum ama önemli olan sizin o parayı hangi amaçla verdiğinizdir.
    Böyle bir olaya kayıtsız kalmanın bahanesi bir derneğe soruşturma açılması olmamalı.

bahane olarak kullanmıyorum bir kaç sene önceki deniz feneri olayından sonra güvenim kalmadığını belirttim. Ayrıca kuruma bağlı olmayan belli kesimlerinde filistin için yardım toplayıp parayı iç ettiğini gözlemledim.
  • arkadaşlar nasıl bir tesadüftür ki bende bu konuya benze bir konu açtım az önce. bildiğiniz yardım kuruluşları olup olmadığını sordum, Thedespot arkadaşımın dediği gibi bende güvenimi yitirdim bir çok derneğe karşı. faruk arkadaşım önemli olan hangi niyetle verdiğin diyor, bu doğru ama paranın yardıma gitmeyeceğini bilirsen bunu bile bilede yardım etmek olmaz, önemli olan yardım yerine ulaşmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Yardım götüren dernekler var. Oralara nakdi yardım yapabilirsin. İHH var mesela.

ne kadar güvenliyse,en iyisi elden teslim etmek
  • hakkaten somalide durum çok vahim adamlar dünyanın gözü önünde açlıktan ölüyorlar.
  • Yukarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

oradaki insanlara yardım göndermenin bir yolu var mıdır acaba?5-6 tane damacana da olsa yollamayı düşünüyorum(elimden bu kadar geliyor,yemekte yollayabilirim tabii) fakat nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok.yetkili bir abi gelse bizi aydınlatsa harika olur.

Somaliye gelene kadar bizim ülkede ne aç insanlar var azcık etrafına baksan görürsün
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.