|
Sol vdsl 35mb aboneliğim varken akşam saatlerinde frankfurt pingim 100ms’yi geçiyordu ve online oyun oynayamıyordum. Sorunun çözümü için, firmanın kendisine, btk’ya, şikayet var’a vs yazmadığım yer kalmadı. Sorun bizden kaynaklı değil diyerek tüm şikayetlerimi kapattılar. Biz türk telekom alt yapısını kullanıyoruz diyerek topu onlara attılar ve çözüm için hiçbirşey sunmadılar. En son aboneliği iptal ederken ekip gönderelim dediler fakat sorun ekiple çözülecek bir sorun değildi, tracert değerlerine baktığınızda daha data çıkar çıkmaz 60 küsür ms’ye vuruyor bırakın yurt dışını. Neyse, ttnet’e geçmem de kolay olmadı, boş port olmadığından talebimi aldılar ama aboneliğimi başlatamadılar. Birkaç yere yazı yazdım, dilekçe verdim vs neyse dün bağlantım yapıldı. Aynı bölgede ttnet’in alt yapısını kullanıyoruz, sorun ttnet’te diyen sol’a, aşağıdaki görseller gelsin Sol 35mb vdsl-speedtesti; ![]() Sol 35mb vdsl-CMD testleri; ![]() TTNET 24mb vdsl-speedtesti; ![]() TTNET 24mb vds-CMD testleri; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 25 Mart 2022; 13:33:30 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt