Şimdi Ara

SuperOnline BE19000 Wifi-7 Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam Adı : Tp-link EB810v - Be19000


    Başlıca Özellikleri :


    - Üç Bant Desteği (2.4 Ghz , 5 Ghz , 6 Ghz)

    - Kanal Genişliği : 320 Mhz (802.11be)

    - 10 Gbps Ethernet kablolu bağlantı

    - 4K-QAM Daha yüksek hızlar için Wi-Fi 6'ya göre %120 daha fazla veri sağlar.

    - Çoklu Bağlantı Çalışması (MLO) Verimi artırır, gecikmeyi azaltır ve güvenilirliği iyileştirir.

    - Çoklu RU’lar Maksimum verimlilik için her kaynağı tam olarak kullanır.


    Maksimum Hız : 2.4 GHz kanalında 1376 Mbps | 5 Ghz kanalında 5760 Mbps | 6 Ghz kanalında 11520 Mbps




    SuperOnline BE19000 Wifi-7 Router


    SuperOnline BE19000 Wifi-7 Router
    SuperOnline BE19000 Wifi-7 Routerwww.superonline.net
    Wifi 7 Modem, Wifi 7 Nedir? | Turkcell Superonline
    https://www.superonline.net/kampanya/wifi-7-modem


    Bu modemi alabilen henüz olmadı sanırım. Olsa bile wi-fi 7 henüz yaygın değil ya da kullanıcıların wi-fi 7 destekli adaptör satın alması gerekiyor. Eğer kullanan varsa özellikle 1000 Mbps kullananlar speedtest , ping ve tracert sonuçlarını paylaşabilirlerse bilgi sahibi olabiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 25 Mayıs 2025; 17:46:0 >



    _____________________________




  • Dünyanın en iyi modemini versele yine çöp yani superonline nın kendisi sorunlu problemli

    Speedtest sonuçları hikaye gerçeği yansıtmıyor
    Speedtestte göre uçuyor kaçıyor ama online oyunda adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmüşsün
    Araştırın anlarsınız zaten



    https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Modem değil, router.

    _____________________________
  • Sundukları hizmet 15 MBit :)

    _____________________________
    İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
    Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
    Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
    ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • Forumda kullanan birkaç arkadaş vardı. Sanırım şu an sadece 500/500 - 1000/1000 paketlere geçenlere veriyorlarmış.

    _____________________________
  • SuperOnline BE19000 Wifi-7 Router

    Bu hafta geçtim bu pakete. 1000/1000 mbit. Genelde gördüğüm hızlar bunlar. 1000 hiç görmedim o da aradaki ONT cihazı yüzünden olabilir. Kışa doğru bir SFP gpon stick ile deneme yapılabilir.

    Modem ebat olarak çok büyük. Mini bir PC boyutunda. Daha önce 1000/50 tarifesini kullanıyordum. Evin bir ucunda modem balkona çıktığımda bağlantı ya çok düşük kalıyor yada kayboluyordu. Şuan balkonda wifi5 destekli telefonda bile 300 mbitleri görüyorum. Hızda kopma düşme olmuyor. Modemde ses ve ısınma problemi yok. Aktif sürekli çalışıyoruz. Modemin önündeki led kısmında ilk basta P simgesi (TP link logosu) çıkıyordu. Reset atınca süperonline logosu çıkıyor. TP link müşteri hizmetleri süperonline a verilen cihazlarda diğer led animasyonları çalışmayabilir dedi. Özel ayarlanmış cihaz olduğu için. Mobilde Tether uygulaması modemi görmüyor.


    Eksi tarafı modemin büyük olması, Ledlerin değişmemesi (Süperonline müşteri hizmetlerine soracağım), ONT ile çalışması. Yüksek fiyat (türknet gelene kadar idare edeceğiz)

    Artı yönleri wifi5 ile bile çok iyi çekim gücü.

    _____________________________




  • visavis V kullanıcısına yanıt

    fiyatı ne kadar bu paketin hocam

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    2200 lira paket fiyatı. Aslında superonline modemi bu kadar yüksek fiyatlı tutmasa daha düşük fiyattan satabilir. Tarifeyi ilk değiştirdiğimde ZTE modem vardı. Onda da aynı hız çıkmıştı. 400-500 dolarlık modem tanimlamislar tarifeye. Fiyat ondan yüksek bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Kötü interneti hiç bir router kurtaramaz. Boşuna para verirsin. Ben tp-link archer ax73 kullanıyorum ama zaten binaya gelen altyapı,cihaz,kata gelen hat,kablo ve diğer etmenler internet hızı ve gecikmeyi çok büyük oranda belirliyor.


    Ping'i anormal düşüren,bufferbloat azaltan gaming router'lar falan filan hepsi yalan. tonla para harcasan da altyapısı kötü olan interneti kurtaramazsın. Hepsi balon.


    Ne olur mesela? Evinde sinyalin zayıf olduğu bilgelerde sinyal gücü artabilir falan filan ama o da wi-fi 7 için olmaz. Ev gibi yerlerde, uzak mesafeler sözkonusuysa yine wifi 7'nin nimetlerini kullanamazsın. 2.4ghz bandına mecbur kalıcan. 5GHz ve 6ghz sinyalleri duvar geçmede ve uzak mesafeye gitmede zayıf.

    _____________________________
  • 1000/1000 paket kullanıyorum. bunu vermişlerdi. geldiği gibi kutusuna koyup kaldırdım.

    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.