Şimdi Ara

sokaktakı cocukları sevememek,sapık olayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sokaktakı cocukları sevememek,sapık olaylarından dolayı,artık cocuk gorunce gormemezlıkten gelıyorum cocuk bakıyor ama yapcak sey yok,1 kelıme bıle edemıyoruz.cocuk aglasa anası bagırır ne dedın der
    orta boyleyken sızdede aynımı

• Evet hoşlanıyordum, o yaşta hayattaki tek eğlencem yemek yemek, uyumak ve sevilmek olduğu için doğal olarak hoşlanıyordum, bir çocuğa art niyetle yaklaşacak olan sapık kendini belli eder zaten.

Hadi senin mantığınla gidelim, tanımadığın birinin gelip ellemesine izin vermezsin zaten, hatta bebekleri asla ellememeli yabancılar, malum hastalık kapabilir. Peki yakın ve sapık olduğunu bilmediğin bir akraban gelip sevse ondan da mı rahatsız olacaksın yabani kardeş?
  • Katılıyorum kesinlikler herkes paranoyak diye asansörde el uzatan çocuğa dahi bakmamayı tercih ediyorum bir iftira atsalar nasıl kanıtlıyacağız hayatımız kayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef gerçek ve acı bir durum bir yanlış yapıldığında yaftalanmak içten bile değil, yazık olacak

• Aynı şekilde kadınlardan da uzak durmak gerek, bağırdıkları an hayatın biter.
  • Ben de metroda otobüste vs. bana bakan küçük çocuklara göz kırpardım ya da bebeklere el sallardım filan. Artık görmezden geliyorum durduk yere pedofili damgası yiyemem

• Bir insan çoluk çocukla neden muhatap olur ki

• geçenlerde işten çıktım eşimde evden çıkıp ortan bir yolda buluşup alışverişe gidecektik. Buluşma noktasına erkenden geldim 5 dk beklerken o süre geçmedi. Yoldan geçenler evlerde oturanlar bakıp durdu. Bir an kendimi sapık gibi hissettim. Bırakın çocuklara bakmayı bir süre sabit bir yerde bile duramıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke çocukken seninle de iyi niyetli insanlar muhatap olsaydı da böyle sığ bir adam olmasaydın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük çocukları çok severim ama akraba ve tanıdıklar dışındakilere gülümsemekten bile korkuyorum. Aileler de haklı dışarıda şerefsiz sapık çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Ben de metroda otobüste vs. bana bakan küçük çocuklara göz kırpardım ya da bebeklere el sallardım filan. Artık görmezden geliyorum durduk yere pedofili damgası yiyemem
    beyfendi siz joker misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

keşke çocukken seninle de iyi niyetli insanlar muhatap olsaydı da böyle sığ bir adam olmasaydın
    niyeti iyi olan insan elalemin çocuğuna ilişmez hiç bir çocuk 30 yaşında bunağın gelip kendisini sevmesini istemez
  • Abartmayın birader ben seviyorum başlarını falan bu kadar paranoyak olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 16 Eylül 2019; 11:57:2 >
  • ilişmek mi? el sallamak, gülümsemek, konuşmak ya da göz kırpmak senin için ilişmek mi? gerçekten hastasın. mümkünse sokağa çıkma.

• Zaten ne işin var elalemin çocuğuyla sevme boş ver ben yurtdışındayken airbnb'den ev kiraladım ev sahibi uyardı komşunun köpeğine sakın dokunma dedi sen hesap et bu bizim milletin laubaliliğini sevemedim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

niyeti iyi olan insan elalemin çocuğuna ilişmez hiç bir çocuk 30 yaşında bunağın gelip kendisini sevmesini istemez

Alıntıları Göster
    Hastasın sen farkında mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Alıntıları Göster
    Birader bende hep akrabalarımın bebeklerini, küçük çocuklarını hatta kedileri bile severim, bunun sebebi art niyet değil, insan masum varlıklarla iletişime geçince ruhen rahatlıyor, fazla ''Leaving Neverland'' izlemişsin galiba.

Not: ''30 yaşında bunak'' değil, 18 yaşında gencim.
  • Ustalık eseri böyle bir Türkiye.
  • Malesef haberler, kadın programları ülkeyi bu hale getirdi. Çocukken eve yemek yemeye ve uyumaya girerdik sadece. Şimdiki çocuklar toplumdaki 3-5 sapık yüzünden evlerde. Ellerinde tablet- telefon şimdide sanal sapıklardan korumak için çareler arıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Birader bende hep akrabalarımın bebeklerini, küçük çocuklarını hatta kedileri bile severim, bunun sebebi art niyet değil, insan masum varlıklarla iletişime geçince ruhen rahatlıyor, fazla ''Leaving Neverland'' izlemişsin galiba.

Not: ''30 yaşında bunak'' değil, 18 yaşında gencim.

Alıntıları Göster
    Sen çocukken 30 40 yaşındaki teyzelerin gelip yanağını mıncırıp oy oy oy demesinden hoşlanıyor muydun?

• Çocuklar sevinsin, şeker de yiyebilsinler diyeceksiniz, sonra da sapık ilan edeceksiniz.

Hayır abicim ben almiim. Çocuklar sevinmesin, şeker de yiyemesinler. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 16 Eylül 2019; 11:13:34 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.