|
Bildirim
|
Katılıyorum kesinlikler herkes paranoyak diye asansörde el uzatan çocuğa dahi bakmamayı tercih ediyorum bir iftira atsalar nasıl kanıtlıyacağız hayatımız kayar.
|
Ben de metroda otobüste vs. bana bakan küçük çocuklara göz kırpardım ya da bebeklere el sallardım filan. Artık görmezden geliyorum durduk yere pedofili damgası yiyemem
![]() |
keşke çocukken seninle de iyi niyetli insanlar muhatap olsaydı da böyle sığ bir adam olmasaydın
|
Hastasın sen farkında mısın?
|
Evet hoşlanıyordum, o yaşta hayattaki tek eğlencem yemek yemek, uyumak ve sevilmek olduğu için doğal olarak hoşlanıyordum, bir çocuğa art niyetle yaklaşacak olan sapık kendini belli eder zaten.
Hadi senin mantığınla gidelim, tanımadığın birinin gelip ellemesine izin vermezsin zaten, hatta bebekleri asla ellememeli yabancılar, malum hastalık kapabilir. Peki yakın ve sapık olduğunu bilmediğin bir akraban gelip sevse ondan da mı rahatsız olacaksın yabani kardeş? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 16 Eylül 2019; 11:57:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 16 Eylül 2019; 11:13:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |