Şimdi Ara

sokaktakı cocukları sevememek,sapık olayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş başlığı sokaktaki çocuklara ilişmek diye değiştirsin bakalım nolcak...
  • Valla bırak yabancı çocuğu, kendi çocuğumu bile akşam dışarıya çıkardığım zaman sürekli ve biraz yüksek ses ile "babacım" falan diyorum ki millet yanlış anlamasın diye.
  • Valla bilemiyorum hiçbir çocuğu yada bebeği sevimli bulmadığım için umrumda olmadı şu ana kadar.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Malın teki ya blokla geç. Zaten sokağa yolun ortasına balgam atmayı doğal karşılayan bir organizmayla muhattap olunmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_ice45

Valla bırak yabancı çocuğu, kendi çocuğumu bile akşam dışarıya çıkardığım zaman sürekli ve biraz yüksek ses ile "babacım" falan diyorum ki millet yanlış anlamasın diye.
    Valla düşünsenize hocam kendi çocuğunuz trollük yapsa size bağırsa ağlasa yardım istese al uğraş dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

ilişmek mi? el sallamak, gülümsemek, konuşmak ya da göz kırpmak senin için ilişmek mi? gerçekten hastasın. mümkünse sokağa çıkma.
    www.hurriyet.com.tr
    2 yaşındaki kızına göz kırpan kişiyi dövdü
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/2-yasindaki-kizina-goz-kirpan-kisiyi-dovdu-40772194

• sapık olmasan da baskasinin cocuguyla ilgilenmemek gerek. zateb bu olmasi gereken birsey. sakalasmak dokunmak vs zaten samimi seyler. gerek yok

• Bu olay sadece bende var sanıyordum. Yazık ülkeyi getirdikleri hale bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

geçenlerde işten çıktım eşimde evden çıkıp ortan bir yolda buluşup alışverişe gidecektik. Buluşma noktasına erkenden geldim 5 dk beklerken o süre geçmedi. Yoldan geçenler evlerde oturanlar bakıp durdu. Bir an kendimi sapık gibi hissettim. Bırakın çocuklara bakmayı bir süre sabit bir yerde bile duramıyorsun.
    peki hocam eskiden böyle miydi?. Ben hayatımda görmedim 1. sınıfa başladıgımda adını hatırlıyamadıgım abilerim vardı o zaman ben 1 de iken onlar 8. sınıfa gidiyordu her tenefüs bizi oynatırlardı. Arkadaşlık daha samimi idi şimdi bakıyorumda çıkar amacı olmayan kimse nerede ise yok.
  • Günaydın..

• Ben de çocuklarımı elletmem. Kadın - erkek farketmiyor. Uyarıyorum. Pis insan pisss. ne mikrobu olacağı belli değil. ayrıca ellenmez, sevilmez başkasının çocuğu. Pedofili ile alakası yok bu durumun. Bebeği elliyor adam yaa. dedim elleme bebeği. ana babasının mikrobu başka, senin o pis, taharetsiz elin ağzın ayrı. Öpmeye çalışanlar var. Püüüü. beter ediyorum. Haa yaklaşamıyor bile ama bazen boş bulunuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

niyeti iyi olan insan elalemin çocuğuna ilişmez hiç bir çocuk 30 yaşında bunağın gelip kendisini sevmesini istemez

Alıntıları Göster
    30 yaşında kız gelse salyaların akar ama değil mi ?
  • Geçen gün eve dönerken 2 küçük kız çocuğu biri 5 biride 2-3 anneleri çöp vermiş.Onlarda sürükleyerek çöpe götürmeye çalışıyorlar.Dur dedim yardım edeyim,sonra düşündüm Annesi çıkıp gelse: sen napıyon? sapıkmısın?

Boşver dedim uzaklaştım,ama içim yardım edemediğim ve aciz kaldığım için o kadar acıdı ki anlatamam..

• konuyu acan kisiyi onceden bloklamisim, baslik biraz tuhaf gelince actim ama konuda ne yazdigini gormedim. basliga bakarak cevap yaziyorum, sizine lan milletin cocugundan. bende hic istemem tanimadigim insanlarin cocugumla konusmasini, sakalasmasini filan. birincide uyaririm ikinci sefer devam edeni ise doverim. buraya yazan cocuklu cogu kiside boyle yapar.

• Çocuklarla aram iyi olmasına rağmen sırf bu sebeple dikkat ediyorum. Hatta yıllar öncesinde otobüste en arkada otururken bir çocuğu babası tam koridora bakan koltuğa oturttu, "tutar mısın düşmesin" deyip para uzatmaya öne gitti.

Bizim yetiştirme şeklimiz de garip olduğu için, çocuk çığlığı basar vs. diye düşünerek dokunmadım (bir yandan da iyi bir şey aslında, başka savunma mekanizmaları yok). Otobüs ani fren yapınca çocuk yere düşmüştü. Bu kadar sıkıntılı bir kültür içinde düşünüyorum, şimdi yaşasam yine dokunmazdım belki de.

Çocuk sevmek için şapur şupur öpmenize, un çuvalı gibi havaya atıp tutmanıza gerek yok. Sorunlu bir çocuk değilse normal insan gibi muhabbet etmek, yaşına uygun sorular sormak yeterli.

• Bizim alt komşunun kızı olmuştu, bizde de biraz gürültü çıkıyor işte. Ara sıra asansörde annesinin kollarında görünce şaka yapıyorum, seni bazen rahatsız ediyoruz özür dilerim diyordum. Kız da minicik bişey ve çok sevimli. Aradan baya zaman geçti görememiştim, en son 2 hafta önce baktım bizim binanın kapısında annesiyle beraber. Dedim nasılsın görmeyeli baya büyümüşsün maşallah . O sevimli kız bana diyor ki eveettt artık büyüdümm. İçimden onu alsam doya doya öpsem sevsem bakkaldan çikolata alsam falan ama cesaret edemedim. Babası da çok sevdiğimiz bir abimiz ama işte çocuk istismarı olarak bir düşünce dahi geçse rezil oluruz. Halbu ki bizim kültürümüz belli, küçük çocukları çok severiz öperiz eğleniriz. Maalesef artık bundan mahrum kaldık, çocukları istismar eden hayvanların yeri cehennem olsun, Allah onları kahretsin.

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    En azından gülümse, ya da konuş.
    O bile yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bloklandınız
  • Doğru söylüyor arkadaş, el kadar dünya güzeli, tatlı mı tatlı hayat dolu çocuklar görünce öpüp sevesim geliyor gidip marketten bir şeyler alasım geliyor hepsine ama bunu yapsam hayatım kararır, bunun bir de kadın versiyonu var giymiş daracık elbiseyi inatla önümde yürüyor, atak yapıp önüne geçeyim rahatsız olmasın diyorum bir şekilde yol vermeyip önümde kalmayı başarıyor yanlış anlasa al başına belayı halbuki aynı istikamete gidiyorsunuz. Bazıları da manyak çıkabiliyor onlar daha fena hani ortam düzgün olsa bir şekilde izah eder işin içinden sıyrılırsın ama en ufak şikayetinde meydan dayağı yeme riski var, sonra da soğuk davranıyorsun falan diyorlar. İnsanlığa dair ne varsa öldürdünüz ondan olabilir mi acaba???

• Cola Contains Caffeine kullanıcısına yanıt
    O zamanda taciz, tecavüz, şiddet riski var. Hadi kaşar olsan bir yere kadar umursamaz parana bakarsın ama normal vatandaş olsan hep bir tehlike g.tünde raptiye varmış gibi gezmeler falan zor iş yani..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.