Şimdi Ara

sokaktakı cocukları sevememek,sapık olayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
6.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav sen de ne anlamaz adamsın. Eskiden hastanelerde 1 - 2 yaşında bebekler bana bakardı, çocukları etkiliyorum galiba, gülümseyince o çocuk gülüyor ya da gülümsüyor ya aynı şekilde, o duyguyu tatmadın galiba hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Yav sen de ne anlamaz adamsın. Eskiden hastanelerde 1 - 2 yaşında bebekler bana bakardı, çocukları etkiliyorum galiba, gülümseyince o çocuk gülüyor ya da gülümsüyor ya aynı şekilde, o duyguyu tatmadın galiba hiç.
    Elalemin çocuğuna bakmadığım için bilemem

• Vay arkadaş biri 30 yaşındakilere teyze der, diğeri gelir bunak der. Kardeşim yaşlandık diye suçumuz ne ya? Sen de geleceksin bu yaşa görecem seni

• öyle yapacak bir şey yok sadece hayran hayran seyrediyorum özellikle düğünlere mecbur kalıp gittiğimizde prenses elbiseli sarı saçlı mavi gözlü kız çocuklarına bayılıyorum öyle şirin oluyorlarki şöyle kızım olsa sanırım hayattan kopardım onun sevmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Sen çocukken 30 40 yaşındaki teyzelerin gelip yanağını mıncırıp oy oy oy demesinden hoşlanıyor muydun?

Alıntıları Göster
    Evet hoşlanıyordum, o yaşta hayattaki tek eğlencem yemek yemek, uyumak ve sevilmek olduğu için doğal olarak hoşlanıyordum, bir çocuğa art niyetle yaklaşacak olan sapık kendini belli eder zaten.

Hadi senin mantığınla gidelim, tanımadığın birinin gelip ellemesine izin vermezsin zaten, hatta bebekleri asla ellememeli yabancılar, malum hastalık kapabilir. Peki yakın ve sapık olduğunu bilmediğin bir akraban gelip sevse ondan da mı rahatsız olacaksın yabani kardeş?

• Kimsenin çocuğunu sevmem apartmanda komşulara merhaba demem suratım asıktır arada evde balkonda bağırır kapı yumruklarım herkes benden çekinir rahatım böyle
    Elalemin çocuğunu ne diye seveceksin kardeş işine bak

• Kafan pırıl pırıl

• Eğer kadın olarak dünyaya gelseydik,bunu hiç düşünmek zorunda kalmayacaktık.
  • Ben 19 yaşındayım bir ara bizim evin orada meydanda otururken küçük bir kız oyun oynarken yere düştü bende kaldırdım iyimisin dedim ardından kızın annesi geldi bana teşekkür edeceğine ters,ters baktı kızının elinden tutup giderken kızına kızdı bir daha tanımadığın kişilerle muhattap olma diye benimde suratım kızardı utandım kızı yerden kaldırdığıma pişman oldum. Ülkedeki sapıklar yüzünden bizde sapık durumuna düştük.

• quote:

niyeti iyi olan insan elalemin çocuğuna ilişmez hiç bir çocuk 30 yaşında bunağın gelip kendisini sevmesini istemez

Alıntıları Göster
    Beyler cevap yazyorsunuz ama
    troldür ya, bu kadar hastalıklı biri olamaz bence.

ilgi çekmeye çalışan bir Ergen.
  • Senin gibi olmamak için..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyse ki yalnız değilmişim. Özellikle kız çocuklarından uzak duruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kendi yeğenlerimize bile mesafeliyiz artık ya elalemin çocuğunu da geçtim!
  • Çocuk sevmek isteyen evlensin çocuk yapsın sevsin.Çocuk sevme olayı çoğu ülkede yok.
  • Sevmeyin o zaman siz de arkadaş çok zor bir şey değil yani. Gidin sokak hayvanı sevin, kendi çocuğunuzu akrabanızın çocuğunu sevin başkasının çocuğunu sevmek zorunda değilsiniz ki.

• 30 yaşında bunak mi olur.
    Yazan 12 - 13 yaşında herhalde ki 30'u çok büyük bir yaş olarak görüyor.
  • quote:

niyeti iyi olan insan elalemin çocuğuna ilişmez hiç bir çocuk 30 yaşında bunağın gelip kendisini sevmesini istemez

Alıntıları Göster
    Eğer the promised neverland izleseydin böyle demezdin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Beyler bir çocuğu sevmeyle ilgili konuya, ilişmek tabirini kullanan biri büyük ihtimalle yemeyi korktuğunuz damgalardan birini taşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 16 Eylül 2019; 15:11:47 >
  • Sokak hayvanlarından başka bir canlıya selam vermiyorum ve sevme girişiminde bulunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turn table -- 16 Eylül 2019; 15:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Beyler bir çocuğu sevmeyle ilgili konuya, ilişmek tabirini kullanan biri büyük ihtimalle yemeyi korktuğunuz damgalardan birini taşıyor...

Alıntıları Göster
    Türkçe dersi mi vermek gerekiyor, yoksa tdkyı benim yerime açar mısın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.