Şimdi Ara

Hikaye tarzında [+13] Ağır cSb]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 yıldır bir sevgilim var ve hiç bir zaman bir sorun yaşanmamıştır aramızda. Neredeyse her gün bir yerlere takılmaya giderdik, gezerdik, eğlendirdik, yemekleri ben ısmarlardım hep. Geçenlerde bir gün beni ailesiyle tanıştırma kararı almış olacak ki bana bu durumu izah etti. Fakat ailesi anadoluda bir kasabada yaşayan insanlardı ve benim onlarla hiç bir alakam olamazdı. Bir de bunun bir kız kardeşi var ailesiyle yaşayan o kasabada. Ama işte ergenliğe gireli 2-3 sene olmuştur herhalde o biraz sıkıntıydı. Köye gittiğimizde bizimkinin kız kardeşi çok sevindi ve ikimize de sıkı sıkı sarıldı. Yemek yeni hazırlanmıştı hemen geçtik sofraya. Saat bayağı geç olmuştu ve uyuma vakti gelmişti. O gece yattık uyuduk işte ayrı odalarda.

    Sabah horoz sesine uyandım tabiki de başka ne beklenebilirdi ki? En nefret ettiğim!.. Pencere hafif aralık kalmıştı kalkıp kapatayım derken dışarıda hayvanları otlatmaya götüren sevgilimin kız kardeşini gördüm. Ben de apar topar giyinip çıktım dışarı. Kayın validem ineklerle uğraşıyor süt falan, bi taraftan da sütü kaynatıyordu büyük bir kazanda. Beni görünce günaydınlaştık işte sonra ateşin önünde muhabbette koyulduk. Kayın valide, paraya ihtiyaçları olduğunu anlatıyordu bana nedense ve bazı manevi sıkıntıları da varmış. Maddi sıkıntılar geçicidir kolaydır çözüme kavuşturmak ama manevi sıkıntı nedir anneciğim dedim. Direkt anlattı, bak kaç tane çocuk doğurdum ama hiçbiri ziyaretimize gelmez oldu, bi siz varsınız bak gelen falan anlatmaya başladı birden. Bizim evdeki ufak kızın (18) durumu da malum, gece gündüz süt sağdırıyoruz kıza. Okula gidemiyor imkansızlıklardan dolayı. Geçim kaynağımız hayvanlar, onlar da bakım istiyor düzenli, bizden geçti artık bakamıyoruz, bizim kız da pek ilgilenmiyor biz demedikçe, hayvanlar su içsin diye götürüyor sadece biz ekstradan bir şey demezsek, falan filan ciddi ciddi yardırdı. Beni sofraya davet etti ve ben her ne kadar isteksizce de olsa o pis sofraya oturmak zorunda kaldım. Evin küçük kızı sofrayı donattı falan. Bizimki de elini yüzünü yıkayıp geldi, yeni kalkmıştı. Kahvaltı bittikten sonra gezeriz dimi tarlalarda falan dedim çünkü orada acayip canım sıkılmıştı. Beni kırmayarak kabul etti ve bahçeye indik. Tabi giderken yolda her taraf ağaç bitki yaprak. Üzüm salkımlarına kafamız çarpa çarpa giderken üzümlerin tadına bakmamak olmazdı.

    Vakit akşam vakitleriydi valla, ama benim aklıma birden kötü kötü şeyler geldi. Organik organik üzümleri de dalından yiyince... O gece yatağa kendimi nasıl attım bir bilseniz, hemen uyuklamaya zorladım kendimi ama pek uyuyamadım ve uykum kaçtı çünkü aklımda kötü kötü şeyler vardı. Çıktım dışarı su falan içerim belki diye bi kendime gelirim dedim ama olmadı. Mutfaktaki yaptığım takırtıları duyan sevgilim benim yüzümden uyanmış ve mutfağa geldi oturduk yerdeki halının üstüne. Koltuk yokki!! Bu sefer yatak odalarımıza giderken yollarımızın kesişeceği tuttu ve aynı odaya girdik yanlışlıkla ya da bilerek bilemiyorum o kadarını. O gece olanlar baya güzeldi sevgilinin ailesinin evinde gece vakti spor hareketleri yapmak falan... Belime iyi geldi. Sabah kalktığımda direkt banyoya girdim kimse uyanmadan. Kimse uyanmadan yıkanmalıydım, çünkü banyo banyo değil ki mutfak!!. Eskiden o odayı mutfak olarak kullanıyorlarmış, ama sonra etrafını hasır tarzı bir şeylerle kapatarak banyo yapıyorlarmış. Ne boktan bir komfor bu dedim banyo yaparken. Neyse ki çok dandik de olsa su ısıtıcı vardı, o iyi oldu. Su ısındığı gibi direkt girdim halıların arasına. Banyo yaparken bir gölge tarzı bir şey gördüğümü hissettim ama emin değildim. Bu saatte pek kalkan olmazmış bu bölgede ama çok garipti sanki biri geldi gitti. Sonra bir de tıkırtı sesleri de duydum. Dedim nooluyo ak pencereden baktım. Ulan o kişi evin küçük kızıymış ya! Banyo yaptığım yerin çıkış yerinde gördüm. Sen nabıyon len burda dedim havluya sarılı bir vaziyette. Beni mi dikizledin dedim uzaklaştı yani sallamadı nedense beni, ben de herhalde iyi niyetle geldi bir işi vardı onu halletti şimdi de gidiyordur dedim. Öğleden sonra banyo yaptığım yerin arka tarafına gidip baktım. Arka tarafı örtmek için buğday çuvallarının arasında bir parmak genişliğinde bir boşluk vardı içeriyi izleyebilmek için. Dedim lan bu kızın gözü bende mi? Biraz kızgınlık vardı tabi ama pek fark ettirmemem lazımdı. Ulan duysa millet neler olurdu neler... Herkes dışardaydı bir de o anda. Beynim kitlenmişti sadece yürüyebiliyordum. Şimdi kenara çekip kızsan kızılmaz 18 yaşında bir kız yeni yeni ergenliğini tamamlıyor rencide olur falan dedim ama bir şey demeden de içim rahat etmeyecekti galiba,tamam onun da kanı kaynıyor 18 yaşında bir genç kız ama bana niye bulaşıyor ben onun ablasını seviyorum. Neyse ben yine de kızmadım.

    Birkaç gün sonra küçük kızın bana bakışları 180 derece değişmişti. Direkt bakışlarından anlaşılabilirdi yani bu gerizekalı değilsen, ama ne yapayım ki yani? Bir şey mi demem gerekliydi? Geceleyin bi vakitlerde herkes uyuyordu, benim ise uykum kaçmıştı. Uyumaya çalışıyordum kendi odamda tek başıma, ama uyuyamıyordum. Banyonun ordan tıkırtı sesleri geliyordu, doğrulup ön cepheye baktım ama bakmaz olaydım ulan o ne bir de kimi göreyim evin küçük kızını..! Banyonun arkasında bir şeyler karıştırıyordu. Ne halt yiyordu ki bu o saate orada? Biraz izledim uzaktan. Ulan sen yatsana ne izliyon milleti ama merak işte merak ettim. Bi de baksam evin küçük kızı orada parmak geliştirme egzersizleri yapıyordu. Dön yatağına oğlum bak başına bir iş açacan dedim kendime, hatta iki adım geri attım, ama yine de kendimi dizginleyemedim, nedense çok zevkli gelmişti yaptığı el hareketleri, gözümü diktim izledim. Kız tam karşımdaydı ve kıyafetleri birden su içinde kaldı.Ama asıl rezalet ondan sonra oldu. Kız banyoya girecekti herhalde ışığı yaktı kıyafetin üstündeki su sandığım şeylerin gerçekten su olmadığını gördüm.İki üç gün geçti yok,aklımdan çıkmıyor ama bizim kıza bir şey anlatmadım,anlatamadım.

    Günlerden Salıydı, akşam vakitlerinde evin telefonu çaldı. Telefonu sevgilim açtı. Garip bir sesle, ne zaman oldu, nasıl oldu, yaşıyorlar mı? diye sorunca herkes, kime ne oldu diye ayağa kalktı. Sevgilim tamam geliyoruz diyip telefonu kapattı. Amcaları tarladan gelirken traktörün romorkü devrilmiş ve amcaları altında kalmış. Durumları bayağı kötüymüş. Kan falan lazım oldu. Sevgilime hemen hazırlanıp çıkalım dedim. Bana sen gelmesen de olur dedi yani istemiyosan gelme dedi. Hayır öyle şey mi olur gelicem dedim gelme sen böyle şeyleri sevmezsin dedi çünkü beni tanıyordu. Ama bu evde 18 yaşında bir kızın yaşadığını hatırlayınca lütfen geleyim seninle dedim çünkü evde herkes gidecek ve sadece küçük kız gitmeyecekti. Sevgilim birşey olmaz dedi zaten hem kardeşim de var dedi bir şey olursa ona sorarsın dedi rahat bir şekilde. Traktörle yarım saat sürecek bir mesafedelermiş, atlayıp gittiler.

    Saat gece 11 olmuştu ne haber ne arayan ne soran vardı. Sonunda sevgilim aradı, Bu gece gelemiyoruz durumu çok ağır eğitim ve araştırma hastanesine nakledildi dedi.Peki sen ne zaman dönüyosun diyince bilmiyorum belli olmaz dedi. Bari valideyi yolla dedim. Annem de yengemlerde, yengem çok üzgün perişan halde gelen misafirlerle ilgilenemiyor ona yardımcı olması lazım dedi. Ben böyle işin diyip kapattım telefonu. Evdeki kız seccade gibi bir şeye uzanmış televizyon izliyordu. Bana dönüp annesinin gelip gelmediğini sordu ve ben de hayır dedim. Hiç konuşmadan tekrar filmi seyretmeye devam etti.Ben de köşede yerde oturuyordum evde koltuk gibi bir şey olmadığı için. Saat bayağı geçti ve ben o an evdeki büyük olarak küçüğümü uyarmam gerekirdi, hadi sen geç yatağına artık uyu dedim. Hiç konuşmadan kalktı ve yerine geçti, gömleğini ve kot pantolonu çıkarıp,üstünü örtmeden yatağa uzandı.



    SON
    SON
    SON
    SON
    SON



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frambuazsız Pasta -- 1 Haziran 2017; 20:19:7 >







  • ben bunu okuyacagıma yüksek lisans yaparım
  • Degisik birseye benziyor kendimi okumak için zorladim ama hep 2. cümlenin başında yoruluyorum şunları 1 cümlede yazamiyormusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalamaYapanCivata kullanıcısına yanıt
    Google çeviriden okutabilirsiniz paragraf paragraf.
    https://translate.google.com.tr/

    Türkçe kısmına kopyala yapıştır yapıp alt tarafdaki hoparlör işaretine basıp okutabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frambuazsız Pasta -- 1 Haziran 2017; 4:20:46 >
  • Yarın iki sınavım var açıp bir sayfa okumadım şimdi senin şu yazını mı okuyacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler üşenmeyip okudum azdırıcı bir hikaye yazmis okumanizi tavsiye ederim.
    Edit: Hocam sonunu neden boyle bitirdiniz çok guzel gidiyordu xD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalamaYapanCivata -- 1 Haziran 2017; 4:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YalamaYapanCivata kullanıcısına yanıt
    Okurken cidden insanın ağzındaki salyanın kıvamını değiştirecek cinsten yazmışım. Bir yerden sonra tıkanıyor insan ve bırakması gerekiyor. Artık başka csblere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frambuazsız Pasta -- 1 Haziran 2017; 4:31:23 >
  • Csb deyip küçültmeyin hocam bildiğiniz videolarındaki gibi hissettim kendimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez



    Bi ara okurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hocam iyi güldüm okurken.
  • özel site acin böuyle hikayeler icin başarili bir yazi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ettiğim konuların arasındaymış. Arkadaş güzel bir çizilmiş ama hikayesi çok güzeldi ya.
  • Bunu okuyacağıma gider da vinci şifresi'ni okurum la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye çalıntı arkadaşlar daha önce okumuştum. Büyütmeyin bu kadar



    Fjhwlfndnc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.