Şimdi Ara

Sniper Kullanmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunda tüm classlarda her şeyi geliştirdim ancak recon kısmında bir sorunum var bu m95 sniper ı bende tek kurşunda almıyor magnum ammo kullanma ma rağmen sizce neden?Diğer adamlar beni aynı sniper ile tek mermi de indiriyorlar acaba bende yeni açıldığı için falan mı?

• hiçbir sniper hs atmadıkça tek atmaz eğer rakibinin canı %100 ise
  • hs ne demek daha o kadar bilmiyorum tabirleri
  • head shot kafadan vurman lazım yada yakın mesafeden govde ve yukarısından vurman lazım
  • Hiçbir sniper+magnum belirli bir uzaklıkdan tek vuruşda alamıyor, fakat SV98, M24, GOL, M95 istediği uzaklıkdan magnum ammo ile kafadan tekde alabiliyor.

http://img697.imageshack.us/img697/9688/statsze.png (Resimdekiler HS atmadan değerlerdir)
  • Siz easy server damı oynuyosunuz ben hardcore da istediğim uzaklıktan saydığınız gol sniper vs (+magnum) ile her adamı tek atışta vuruyorum. Sadece svu,t88,vss gibi silahlar tek atışta adam vurmuyor hardcore serverada. Eğer gerçekten m95+magnum tek atışta vurmuyosa ben buna şaşarım. Easy serverda oynamadım bu güne dek. Siz hardcore mu easy mi oynuyorsunuz bilmiyorum ama ben hardcore da magnum ammo yu taktığım silahlarımda herkesi heryerden vuruyorum.
  • Hardcore'da öyle zaten her silahın damage'i daha fazla ve sanırım tüm sniper tüfekleri kafadan vurunca tekte alıyor. Ama normal serverda da sniperlarla uğraşmamak için sniper tüfekleri headshot haricinde tekte almıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silah almak istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hc yi cok seviyorum ama artık sniper lardan gına geldi bir takımın tamamı sniper oluyor karsılıklı savasıyoruz dedıgım olay isla da gerceklemıstır tahmınce 13-14 sniper vardı
  • Damage fazla değil Hpler az. Normal serverda 100 hp ile başlanıyor. Hardcoreda 50. Ne fark var diceksin, ceramic armor 1.25le carpar hpyi. 125e 62,5 olur. Hardcoreda armor daha az avantajlı olur.

Ayrıca hardcore serverlar noob işi, adam pussun bi yere hiç kıpırdamadan akşama kadar adam vursun. Öyle oyun mu olur. Takım oyunu yok, BF mantığına ters. Bu killcam,mark,harita kapalı olanlar için geçerli. Ayrıca hpler yeterince iyi değil ilk vuran alır %95 ihtimalle hep. Genelde sniper ve assault oynasam da sevmiyorum hardcoreu. Her an marklanma korkusu ile oynamanın tadı başka.
  • aslında tek kurşunda almaması m95'in saçmalık o kadar kasıyosun sniper yine 2 mermide iniyor çok kotü.
  • çok saçma bi olay bence.
    şu mermilerden kullanılır m95'te
     Sniper Kullanmak ?

12 küsür mm bu mermiler. yivli namlulu silah ve inanılmaz güçle atar. yani adamın bacağına da atsan bunu o adam ölür kusura bakmayın
  • Kusura bakmayın ama bunları söyleyen 6523413. kişisiniz. Bunları zaten bizde biliyoruz ama normal serverlarda sniper tüfekleri tek atsa oyun çekilmez olurdu.
  • Oyunu uzun süre oynarsanız iyi ki sniperlar tekte almıyo dersiniz.Ayrıca Gol ve m24 te platinium felanmı aldında m95 kullanıyosun?
  • oyun niye çekilmez olsun kardeşim? adam pompalıyla kevlarlı adama tek atınca normal oluyor. halbuki adam güçlü kuvvetli bir adamsa ölmemesi lazım. sadece basınç yapar o pompalı kevlara çünkü. gel gör ki 50 kalibrelik mermi öldürünce normal olmuyor. her classı eşit yaparsan oyunda gerçekçilikten eser kalmaz tabii ki. bir komandonun potansiyeli farklıdır, bir patlayıcı uzmanının potansiyeli farklıdır. sniperın ise daha farklıdır. komandoya özel şeyler verirsin, patlayıcı uzmanına iyi özellikler verirsin. snipera da 500 metreden tek atma verirsin bir şekilde dengelersin. zaten c4 patlamalarına da sinirliyim oyunlarda bak yine sinirlendim. lan yarım kilo plastik patlayıcı koyuyorum ben o tanka o tankın olduğu yerde yarım metre delik açılması lazım

• Abartmayın isterseniz. Sniperlar yakın mesafede zaten tek atıyor istersen topugundan vur uzak mesafede tek atmasını beklemeyin.
    m95 uzak mesafede 79 vuruyor magnum ammo ile 98,8e mi ne denk geliyor. (weapon damage chartların yalancısıyım) .
    Yani max rangede 1 body shot m95le+ 1 pistol shot=kill olması lazım. Ama ben ne zaman adama body shot yapıp beni öldürse adam kalan hpsi %40 falan oluyor. Bu tezatı bi türlü çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark
    oyun niye çekilmez olsun kardeşim? adam pompalıyla kevlarlı adama tek atınca normal oluyor. halbuki adam güçlü kuvvetli bir adamsa ölmemesi lazım. sadece basınç yapar o pompalı kevlara çünkü. gel gör ki 50 kalibrelik mermi öldürünce normal olmuyor. her classı eşit yaparsan oyunda gerçekçilikten eser kalmaz tabii ki. bir komandonun potansiyeli farklıdır, bir patlayıcı uzmanının potansiyeli farklıdır. sniperın ise daha farklıdır. komandoya özel şeyler verirsin, patlayıcı uzmanına iyi özellikler verirsin. snipera da 500 metreden tek atma verirsin bir şekilde dengelersin. zaten c4 patlamalarına da sinirliyim oyunlarda bak yine sinirlendim. lan yarım kilo plastik patlayıcı koyuyorum ben o tanka o tankın olduğu yerde yarım metre delik açılması lazım

Hangi "OYUN" da böyle durumlar oluyor merak ettim yok kevlar car pompalı basıç yapıcaz istersen bide koşunca kask sağa sola kaysın.
    Sniperların tek attığını varsayalım o zama port valdezi kaldırmaları gerekir.İlk basede 5 tane sağlam defender snip oyuna başlar başlamaz paraşüt açıldığı gibi seni afiyetle yerler.

Oyunda tartı varda ben mi
    bilmiyorum.Bana 1.30 kilo c4 tart oradan .

C4 ler kelek çıkabilür.(ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 20 Eylül 2010; 21:58:23 >

• head shot sız tek almıyo sniperlar en azından oyundakiler öyle
  • Online veya Single'da gerçekçilik arıyorsan Arma'yı oyna derim. Battlefield serilerinde hiç bir zaman multiplayer'ı baltalayacak kadar gerçekçilik olmadı.
  • oyunda tartı yok ama öyle büyük c4 kalıpları var ki bu plastik patlayıcının bu kadar fazlası zarar yani
  • Onlar Çin malı hocam yoksa 4 tane c4 ün küçük çapta nükleer bomba etkisi yapar. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.