Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Vortex mi yoksa Mod 135 Qe Vortex?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir aydır Hatsan Mod 125 Sniper Vortex ile Mod 125 Vortex modeli arasında gidip gelirken Mod 125 Sniper Vortex modelinde karar kılmıştım. Fakat 2 gün önce

Mod 135 Qe Vortex modelini keşfettim ve bu model de çok hoşuma gitti. Aralarında 50 TL gibi bir fiyat farkı var fakat 135 modeli için 125 de olduğu gibi fazla yorum

bulamadım. Bu konu hakkında tecrübe sahibi bilgili ve ilgili kişilerin görüşlerini bekliyorum.

Not: En geç bu hafta sonu almayı planlıyorum.

• Hocam biraz geç gördüm konuyu. Eğer hala almadıysanız bir havalı tüfek formunda bu iki tüfek arasında mod 135 qe yi tavsiye ettiklerini okudum. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşekkürler hocam. 3 gün önce Mod 135 qe vortex aldım. Hafta sonu dürbün ayarı yapıp deneyeceğim inşallah.
  • Aynı tüfekten almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis89

Tşekkürler hocam. 3 gün önce Mod 135 qe vortex aldım. Hafta sonu dürbün ayarı yapıp deneyeceğim inşallah.
    kardeşim bazı sebeplerden dolayı siteye yeni yeni giriyorum. Satmadıysan şunları söyleyeyim. Zaten kendin görmüşsündür dürbün ayar tutmaz. Bu ve bu tarz güçlü yaylılarda dürbün ayar tutmaz hatta dürbün parçalanır bile. Sağlam ve küçük olmak kaydıyla size reddot - holosight kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer illa dürbün kullanmak istiyorsanız dampa ayak (ülkemizde 2 çeşit var biri Yatagün marka diğeri Sportsmatch) ya da protector( Hatsan Protector) alarak bununla birlikte kullanmalısınız. Alırken lütfen dikkat edin çünkü piyasa da dampa ayak adı altında bir çok tek parça ayak satılmakta....

• Sattım ama dediğiniz gibi tüfek çok güçlü olduğu için resmen 4-5 atışta gevşiyordu. Ama çok keyifli silah eklemeden edemeyeceğim.

• Arkadaşlar merhaba,
    Havalı tüfek almayı düşünen arkadaşlara bendeki bilgileri paylaşmak isterim.
    Şunu belirteyim iki hafta önce ben de Hatsan mod135qe vortex model silahı aldım.

Almadan önce ben de araştırdım aralarında ne fark var mod125 vortex çeşitleri ile. Fakat internette bu farklar ile alakalı bir şey bulamadım. Sonra ben de fabrikayı aradım direkt.

Mod 125vortex modelleri ile mod135qe vortex güç ve mekanik olarak aynı aralarında sadece kundak tasarım farkı var bilgisi verildi.

Yani mod125 vortex ile mod135 vortex birebir aynı sadece kundaklarında tasarımsal farklar var. Görsellerine bakarak detaylı inceleyebilirsiniz.
    Ben ahşap kundak istediğim için mod135qe vortex modelini aldım ve çok hoş bir kundağı var herkese tavsiye ederim.
  • adildeveci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bana göre 2 ufak handikapı var birisi ağırlık benim gibi araba olmadan sırtınızda gezdiriyorsanız biraz zorlanırsınız. İkininnciside magnum sınıfı olduğu için kurulumu biraz zor. Ben kurarken iki elimi birden kullanıyorum ozaman bir atış gününde yorulmadan 250lik pellet kutusunu bitiriyorum. Bir de tavsiyede bulunmak istiyorum. 18.13 graindeb daha ağır pellet yada bullet kullanmayın silahın keçe kısmına zarar veriyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.