Şimdi Ara

skoda felicia 1.3 glx alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tekrardan merhaba arkadaşlar. ilanı atıyorum aşağıya. aynı şekilde takas yoluyla alacağım. 97 kia clarus vereceğim 526binde. bunu alacağım üste nakit para alacağım. bu araç yedek parça usta bakımından daha mı iyi olur clarus'tan?


    clarusu da bu adamdan almıştım. adamı tanıyorum. araba hakkında yorumlarınızı bekliyorum.



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-uygun-rakama-97-felicia-tertemiz-1236311973/detay




  • Sizin arabayı kabul etti mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    evet. geri alırım dedi.

  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

    arabanın ön takımları vs sağlam dedi. yarın gel bak beğenirsen al git dedi. üste nakit istedim kabul etti. yarın gidip bakıcam. sence mantıklı mı? parça usta bakımından klarusa göre daha iyidir diye düşünüyorum aslında. hepsiburada da bile mevcut.

  • güncel arkadaşlar. yorumları bekliyorum. yarın sabah 11 gibi gidicem adamın yanına.

  • arkadaslar arabanin yanina geldim baktim inceledim sürdüm. araba fena degil bikac masrafi var ama hallolur. ama benim gemiden sonra küçük ve konforsuz geldi yalan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gemiden kolay yüzer ama buda gerçek. Parça konusunda sıkıntı yaşadığını söylemiştin diğer konunda baktım yurtdışından bulursun parça ama uğraşmak lazım. Zaman lazım. Nakit lazım. Uğraşamam gücüm yok dersen al geç en temizi. Üste aldığın nakitle elini yüzünü toplarsın bu aracın. Felicia kötü bir araba değil. Arkadaşımda var rahat 20 yıldır onlarda aktif kullanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 4 Nisan 2025; 15:25:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    hyundai 1.5 gls alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

    arabayı verdim hocam,, aldım skodayı. konfor ve performans olarak düşüş yaşadım ama tamir konusunda iyi olacak gibi. en basitinden şanzıman takozu clarusun çıkma 5000 liralara kadar dayanırken skodanın'ki sıfır 300 TL. clarusu yürütmesi çok zor, allah var çok sağlam ve rahat arabaydı ama hataları insanı yoruyor. diğer konuyu görmüşsündür, motor kulağı sorunu iyice çoğalmıştı ve vermek zorunda kaldım. hiçbir yerde yok parça. triger kayışı bile yok.

  • Alınmış iyidir hocam hayırlı olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GayrimeşruDanışmanıÖzgür kullanıcısına yanıt

    sağolasın hocam. lpg ye bayadır binmiyodum. eskiden sürekli benzinde biniyodum. bu araba da lpg var. ama gaz yememe boğulma gaz kokusu gibi sıkıntıları var. onları göstericem. sabahları boğulmadan çalışsın da gerisi önemli değil hallolur gibi  

  • Hayırlısı olsun hocam. Tekerine taş değmesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun. kazasız sürüşler diliyorum.

  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

    sağolun hocam teşekkür ederim.

  • murtazagil kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam amin inşallah.

  • Ateslemeden yapar karburatorlu ise onlarin kronik atesleme beyni (yükseltici) derler bozuluyor. Çin mali takiyorlar fazla dayanmıyor yolda bile ɓiraktırir. Orjinali çikmacilarda bulursun ya da yurtdisindan siparisle gelir.


    Motor blogu bunlarin aluminyum cabuk isinir cabuk sogur yokusta hararet yapar dikkat etmen lazim. Ön takim bozuk yolda kolay bozulur ses yapar. 1.3 mpi ise polo motor farklidir. Ankara sincan sanayide skodacı ladacı usta parcaci vardı girisinde solda kaliyor adini unuttum.


    Bana Renault 9 dan konforsuz, çekişi zayıf ve kalitesiz gelmişti almamıştım. Yakıt olarak farkı yok 9-10 litre lpg yakıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    ayriyeten bütün lpg sistemine de bakıtmak lazım, gaz beyni vsvs. düşük devirde silkeleme yapıyor, ateşleme beyin, bobin, bujilere de baktırmak lazım.


    motor bloğu alüminyum olması çok sıkıntılı gerçekten, yokuşta zorlamaya gelmiyor, zorlamasan çıkmıyor. o konuda sıkıntılı bi eleman gerçekten.


    ön takımları yeni değişmiş ama genede tak tuk sesler geliyor arada sırada ama taş gibi yayları var, kasis masis dinlemiyor direkt atlayıp geçiyorum, altıda yeni nesil suvcuk'lar gibi yüksek. ben istanbul pendikteyim, pendik sanayisinde parçaları bulunur diye düşünüyorum. ayriyeten bu araca lada ustaları da bakıyor diye duydum, bide bikaç parçası tofaşla uyumlu dediler, örneğin müşür, termostat vsvs.


    hararet göstergesi bazen kafasına göre yukarı çıkıyor. göstergeden üstüne vurduğum zaman hemen geri iniyor, sanırım göstergeden dolayı arıza var gibi, müşüre de baktırmak lazım.


    reno 9 kullanmadım, broadway'dan konforsuz olduğunu düşünmüyorum ama ikizi golf 3 gibi rahat bi araba da değil. uzun yolda bel ağrıtabilir, bide kafa şişiriyor biraz yalıtım zayıf. benim clarus'tan özellikle geçince konfor açısından çok sıkıntı çektim.


    performans yerine göre, devrini aldırmak lazım illa çünkü üstünde 100 nm bile tork yok.





  • Güzel araç bence 1.6 klimalı olanları tadından yenmez kadife koltukları ve hb kasaları Güzel bir jantla hoş duruyor tam görev arabası bu modelde hangi arabayı alsan kaporta ve motor masrafı çıkar ön takım vs illaki olur orjinal yay amortisörle konforu artar diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt

    1.6'lar tutulmuyor, parçası ustası zayıf dediler. bende 1.3'ten yana kullandım, bide karbüratörlü aldım. kaputu açınca bomboş zaten 3-4 parça bişey var  . ama en azından enjeksiyonlu olsa olurdu.


    görüntü olarak masraf edilecek bi araç değil, A'dan B'ye götürsün yeter arabası. hararet yapmasın, tek marş çalışsın sıkıntı yok. gerisi önemli değil.


    orjinal yay bulunabilir mi bilmiyorum, üstündeki yaylar orjinaldir diye düşünüyorum. çünkü kimse yay değiştirmeye pek yanaşmaz.


    bi süre kullanıp belki gene satabilirim, benim amacım tutulmayan arabayı elimden çıkarmaktı, oldu. bu belki daha hızlı gider.


    şuan benim araçta tamir edilmesi gereken sorunlar:


    - egzoz değişecek, susturucudan kırılmış, kaynak mümkün değil

    - lpg sistemine bakılacak, ateşlemeye bakılacak.

    - triger zincirinin ömrü daha var dedi usta ama ufaktan ses yapmaya başlamış. önemli ise onu değişirim bide.

    - şöför koltugunun bel desteği kırık yamuk duruyor, bel ağrıtıyor o yapılacak.


    başka sorunu yok. kozmetik olarak temiz sayılır bir araç, çürük çarık yok. direkler sağlam. elektrikleri sağlam.





  • Gaz beyninden yapmaz silkemeyi distribütor, ateşleme modülü.buji kablosu ve bujilerden yapar. Motoru gücsüz 52 beygir lpg de olunca bayılması normal. Direksiyonu r9 dan ağır manevra yaptırmak zor. Tak tuk sesler rotil ve z rotlardan gelir. Göstergeyi kesin yaptır yaz geliyor hararete conta yakmaya çok meyilli. Amortisörleri sert olmasi normal karakteri öyle.


    R9 da amortisorler orta halli çok sert degil iç hacim daha geniş birde motor güçlü ama trim malzemeleri bir tık daha kaliteli favoritler güneste ic trim sertleşip çatlıyor. Çıkma orjinal parça bulmaya bak çin menşei yan sanayiler dayanıklı olmuyor. Gaz filtresi var onları değistir. Toplam 4-5 bin liraya binilecek hale gelir. Radyatöru şisletip temizlettir. Trafikte hararet yapmaya meyilli. Lada samaralar daha cok tutuluyor ama çürük ve sanziman sorunlari var onlarda da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu arkadaşa bakma hocam dünyadaki en iyi araç arkadaşın bindiği r9.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.