peki yolda distribitörü kırarsa ne gibi sonuçlar çıkar? yolda bırakır ama motora zarar verir mi? |
skoda felicia 1.3 glx alınır mı? (2. sayfa)

-
-
Yok zarar vermez sadece yolda kalirsin. Orjinalini bulman zor bulsanda ayni para isteyebilirler. Bundan 2 tane al biri bagajda yedekte bulunsun.
Bunun dışında yolda bıraktırmaz. Hararete ve sogutma suyuna dikkat et karadüzen basit araç radyatörü şişletip temizlet benim eskisi pas icindeydi sifiriyla degistirmistim devirdaim dahil kaçak vardı mavi antifriz koy ben kırmızı koydum kaçak yaptı asit oranı yüksekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamamdır hocam. egzoz değiştim demin. düşük devirde silkeme geçti, yarında diğer ayarlara bakıtıcam. ama araba sanki dizel gibi çlaışıyor. ön taraftan bi uğultu mu desem, hışırtı mı desem. sanki dizel rölantide duruyor gibi. transit gibi biraz. o sesi yapan şey triger zinciri olma ihtimali var mı?
-
Benim broadwayde de var o ses kapalı yerde özellikle net duyuluyor manifold contası eskimiştir. Trigerin zincirli olmasıda etken lpg de olunca subablar sıkıdır o da sesli çalıştırır. Rölantide geliyor giderken normal motor sesi. Yıllardır var dediğin ses bende. Boşuna ona masraf etme motorun karakteristik özelliği sesli çalışır karbüratörlü eski araçlar. Onu bunu şunu değiştir derken harcadıkça harcarsın muhim olanlara odaklan. Egzoz ne kadar tuttu ?
Bende o sesi egzoz patlak oradan geliyor diye sanıyordum değişince geçmediğiyse demek ki motor tarafından geliyor normal. Yalıtımda zayif olunca ön taraftan gelen her ses duyuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yalıtım zayıf. egzoz motordan arkaya komple değişti. parça işçilik dahil 6000 TL ödedim.
önemli kusur olarak şoför koltuğu yapilacak, sabahlari gec mars aliyor ona bakilacak.
evet fazla masrafa gerek yok zaten güçsüz araba. toplayıp satma durumum var gene, baska bişey alırım.
bu araba uzun yol yapar mi? İstanbul'dan Antalya'ya gitme planlarim var
Gider ama cok yorar. Bugun sirket araci yeni model kapali kasa 1.3 fiat fiorino ile Ankara-Konya eregli arasi gidip geldim yokusta cekis dusuyor 3 e kadar dusuyordum favoriti dusunemiyorum. 100-110 km de 2500-2800 devir ceviriyor broadway 80 den sonra bagiriyor 3000 deviri geciyor favoriti sen hesapla
Atesleme modulu al yedek, radyator sogutma suyu-antifriz degisimi, yedek su birde torna vida maket bicagi vs hazirsa bulunsun. Hararet gostergesini kesin yaptir sorunsuzca gidersin. Ben ortopedik minder aldim koltukların taban minderi çok sertti trendyoldan bulursun.
peki felicia parasına alabileceğim uzun yol arabaları nelerdir? takas ederek veya nakit satıp nakit alarak, rahat bi araba tavsiyen var mı? clarus gibi tutulmayan arabalar değilde, az çok parça sorunu yasamayacagım d segment veya rahat C segment olabilir
-
Mazda 323 kaporta parçası hariç üzmez, renault rainbow 1.6, tipo tempra gibi araçlar ancak bulunur. D segmenti felicia parasina zor.
Mk2 Mondeo 200 bin gibi bulunur 250 ye de MK3 bulunur ama tat vermez
Onun dışında Mazda 626 falan bulunur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
626 eski kasalar kare gibi olanlardan mı bahsediyorsunuz?
-
tempra daha önce kullanıyodum güzel araç. hiçbiri olmazsa tekrar tempra düşünebilirim. aslında para ekleyebilirsem üst yıllara çıkıp fabia yada octavia düşünüyorum
-
@flyer_mig sana güzel bir broadway bulsun ömürlük bin. Tempra da sabıkalı araç...
broadway'lara ısınamadım hocam. europa, manager, flash falan olsa olur.
-
Onlar çok eski 92-93 kasa olarak bakin
Europa da olur bak konforlu saglam tsk da eskiden komutan araci olarak kullaniliyordu hala var. 1.4 karburatorlu olanlar broadway motorlu, 1.4 tek nokta enjeksiyonlu olanlar enerji motor bide pahali 1.6 karburatorlu ve megan 1 motorlu enjeksiyonlular var. Temizleri pahali managerler tutulmadi motorlari sorunlu ve parca sıkıntısı var.
Ben olsam flash alırım seri araba lakabı uçan tabut çok yakar ama iyi kaçar. Flashların temizini rahat bulursun çok elden ele gezmez.
https://www.sahibinden.com/s/GUCiQnMo
Şu iyi gibi kliması aktif. Europalarin temizlerini bulman zor çok döküntü dolu pahalı temizleri.
Benim 1986 broadway de maşallah yag degisimi harici ugramıyorum sanayiye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
megan 1 olabilir aslında direkt. önceki arabadan ağzım yanmasaydı e34 kasa 5.20 alırdım
o değil de, 1 tane sorunum baş gösterdi bu sefer. kaput tam kapanmıyor. daha doğrusu kapanıyor ama geri açılabiliyor. içerden mandalı çekmeme gerek kalmadan direkt dışardan açabiliyorum elimle. kaputu kapatıp yola devam edince kaput 1 tık üste açılıyor ve damak tutuyor sadece. bunu neden yapar? mandalı geri ittirdim belki telden dolayıdır dedim ama tel sağlam ve mandal çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X