Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: balomer
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz bu mesaji degistirin bence. Firma burayi okuyup dava acsa size epey pahaliya patlar. Marka kotulemeye girer direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butik zeytin vardı sanalpazarda dükkanı kapatmış sanırım. tavsiye edeceğiniz zeytinci lazım arkadaşlar n11, gittigidiyor, sanalpazar.
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    bende merak ettim şimdi 4 teneke aldık gerci tenekelerin üzerinde maximum 0.8 asit diyordu ama konuştuğumuz adam bize 0.6 demişti aldığım üründe bu

• elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Satın almadan önce telefonda bana da 0.6 asit demişlerdi, sonra 0.8 asit olduğu anlaşıldı.
    Telefonlara bakan kişi yanlış biliyor herhalde.
  • bien kullanıcısına yanıt
    maximum 0,8 demişler ama hocam bilemiyoruz bu iş neye göre oluyor ama tadını beğendi bizimkiler
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Tadını biz de beğeniyoruz. 0.8'in üstü sızma yağ sayılmıyor, maksimum 0,8 olması lazım.
    Asidi ve kaliteyi ölçmeye yarayan basit bir alet olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 16 Aralık 2015; 11:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem ipek

link pm attım abi.

Hocam gittigidiyor linkini paylasirmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/ayvalik-naturel-zeytinyagi-sizma-5-lt-199397771

ben 85 liralık olan yağdan aldım.http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/sizma-zeytinyagi-5-lt-lutfen-yorumlra-b-200004591

yorumları iyi, z.yağının hafif geniz yaktığını söylemişler. satıcı da yeni bir satıcı değil, üyelik tarihi 2010'dan beri satışları varmış. başka satıcılara nazaran daha fazla güven verdiği için bu yağdan aldım. inşallah gelince yorum yaparım. tenekede mi geliyor, pet şişede mi geliyor bilmiyorum. ama satıcıya ürün bu senenin mi , geçen senenin mi mahsülü diye sormuştum. bu ayın mahsülü dedi, yeni mahsül ürünlerdenmiş yani. o yüzden pet şişede gelse bile dibinde az kalan bir z.yağı tenekem var, uzun süre muhafaza etmek açısından onu boşaltıp bu yağı koymayı düşünüyorum. aslında her şeyde z.yağı tüketmiyoruz. evde bizi idare edecek kadar vardı ama vodafone'un 100/30 hediye çekini kullanmak için bu yağdan aldım. yanına da 100'e tamamlamak için kireçte bekletilmiş kabak tatlısı aldım, bilirsiniz hatay'ın kireçte kabak tatlısı meşhurdur. ikisi için toplamda 77,5 tl ödedim. umarım ikisi de iyi çıkar

Gelince yorum yapıp fotoğraf ekleyebilirsen şahane olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/ayvalik-naturel-zeytinyagi-sizma-5-lt-199397771

ben 85 liralık olan yağdan aldım.http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/sizma-zeytinyagi-5-lt-lutfen-yorumlra-b-200004591

yorumları iyi, z.yağının hafif geniz yaktığını söylemişler. satıcı da yeni bir satıcı değil, üyelik tarihi 2010'dan beri satışları varmış. başka satıcılara nazaran daha fazla güven verdiği için bu yağdan aldım. inşallah gelince yorum yaparım. tenekede mi geliyor, pet şişede mi geliyor bilmiyorum. ama satıcıya ürün bu senenin mi , geçen senenin mi mahsülü diye sormuştum. bu ayın mahsülü dedi, yeni mahsül ürünlerdenmiş yani. o yüzden pet şişede gelse bile dibinde az kalan bir z.yağı tenekem var, uzun süre muhafaza etmek açısından onu boşaltıp bu yağı koymayı düşünüyorum. aslında her şeyde z.yağı tüketmiyoruz. evde bizi idare edecek kadar vardı ama vodafone'un 100/30 hediye çekini kullanmak için bu yağdan aldım. yanına da 100'e tamamlamak için kireçte bekletilmiş kabak tatlısı aldım, bilirsiniz hatay'ın kireçte kabak tatlısı meşhurdur. ikisi için toplamda 77,5 tl ödedim. umarım ikisi de iyi çıkar

Gelince yorum yapıp fotoğraf ekleyebilirsen şahane olur hocam

P.tesi kargoya verildi ama halen yolda gorunuyor. Kargo sureci uzun surdu. Ben de bekliyorum gelsin diye,..

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam o fiyata millet izorya yiyor az daha verip aterna yiyor bence mantıklı bir seçim olmamış..

Öyle demeyin, herşeyin marka olmadığını son alışverişimden sonra ben de anladım.

Elimde Aterna erken hasat var, o bitmeden Özgün taş baskı almıştım. Bir de tanıdığımın akrabasından aldığım, üreticiden gelen bir sızma zeytinyağı var.

Sonuç : Genelde banma usülü tüketimimde Özgün taş baskı ağır basıyor ... du ki, iş yerinden bir arkadaşımın üretici olan kayınpederinden
    aldığım zeytinyağı elime geçinceye kadar.

Aman allahım sanki zeytinler sihirli bir değnekle yağa dönüşmüş gibi birşey. Bugüne kadar zeytinyağıyla ilk kez tanıştığımı hissettim. İş yerinde herkes bayıldı tadına. Gelecek yıl için 25 litreyi şimdiden sipariş verdim bile.

Şimdi sadece ona banabiliyorum, limonsuz ve kekiksiz. Diğerlerinin pabucu ise damda bekliyor !

• Gittigidiyorda Yudum 5 Lt Sızma gördüm 105 tl ye. Satıcıya mesaj attım stokta var mı diye. cevap gelmeden satıştan kalkmış. yok mu şöyle gittigidiyor da 30 tl çekimizi harcayabileceğimiz güzel bi yağ.
  • n11'den 33 lük kuponlardan yakalayınca
    urun.n11.com
    Dorica Naturel Sızma Zeytinyağı 5lt - n11.com
    http://urun.n11.com/zeytin-yagi/dorica-naturel-sizma-zeytinyagi-5lt-P88737388
    zeytinyağını aldım. Zeytinyağı olduğu için açmadım. Dorica'yı araştırdım. Güvenilir firma gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 16 Aralık 2015; 17:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam o fiyata millet izorya yiyor az daha verip aterna yiyor bence mantıklı bir seçim olmamış..

Öyle demeyin, herşeyin marka olmadığını son alışverişimden sonra ben de anladım.

Elimde Aterna erken hasat var, o bitmeden Özgün taş baskı almıştım. Bir de tanıdığımın akrabasından aldığım, üreticiden gelen bir sızma zeytinyağı var.

Sonuç : Genelde banma usülü tüketimimde Özgün taş baskı ağır basıyor ... du ki, iş yerinden bir arkadaşımın üretici olan kayınpederinden
    aldığım zeytinyağı elime geçinceye kadar.

Aman allahım sanki zeytinler sihirli bir değnekle yağa dönüşmüş gibi birşey. Bugüne kadar zeytinyağıyla ilk kez tanıştığımı hissettim. İş yerinde herkes bayıldı tadına. Gelecek yıl için 25 litreyi şimdiden sipariş verdim bile.

Şimdi sadece ona banabiliyorum, limonsuz ve kekiksiz. Diğerlerinin pabucu ise damda bekliyor !

Hocam şu arkadaşını bizede yönlendir yaw

• erdem ipek E kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor linki varsa bende PM alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefourda 2 lt kristal riviera teneke yağ 44.90 yerine 25.90 tl fiyat nasıl?

• Bim marketlerde satılan yağ ile aynı fiyat ama kristal daha iyidir herhalde.En azından helal sertifakası da var diye biliyorum şayet gemi logolu olan kristal ise.

• Gaziantep te şu an 16 kg teneke 250 tl ye kadar cıkmıs durumda. Bundan 2 ay önce kargo dahil 20 liraya litresi fiyat açmıstım. Herkes bagırıp cagırmıstı. Marketten gidip riviera yağı yemeye devam edin. Size müstehak. Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Gaziantep te şu an 16 kg teneke 250 tl ye kadar cıkmıs durumda. Bundan 2 ay önce kargo dahil 20 liraya litresi fiyat açmıstım. Herkes bagırıp cagırmıstı. Marketten gidip riviera yağı yemeye devam edin. Size müstehak. Afiyet olsun

250/16 olunca litresi 15 civarı olmuyor mu zaten?

• @nokmen

Ürün piyasasını ve yelpazesini genişletmek için erken hasatı buldular, köylü erken hasatla uğraşmaz o nedenle farklı gelmiştir. Selatinin olgun hasatını bekliyorum ben de. Hijyen'in ne olduğunu kimse bilmez bizde, bu konuda küçük üreticiye güvenemem.
  • @erdem ipek Den aldığım yağlar geldi. Filtresiz oldukça hafif ama zeytin kokusu hakim. Genize dokunuyor ama yakmıyor. Ankara ayazında balkonda bekliyor donma yok. Ben memnun kaldım 5lt 100 tl kargo ücretsiz. Ayrıca hızlı :) daha dün aldık lan bu ne hız :) :)

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.