Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu beyzade nasıldır ? soguk sıkım diyor ? alan kullanan var mı ? fiyat olarak makul görünüyor ?

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Firmanın kendi sitesinde daha ucuz.
    Ben 1 lt lik şişelerden aldmıştım, beğendim.
    Önceki sayfalarda epeyce yorum yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 15 Aralık 2015; 14:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omryildirim

Satan kişi tamamen doğal olduğunu söyledi. Bence fiyat uygun. Pahalı bile olsa,doğal olsun,lezzeti iyi olsun benim için kafidir. Gıda da çok ucuza kaçmaktan yana değilim. Hele ki böyle her türlü oyunun döndüğü bir zamanda , ürün doğal olsun,varsın 3-5 lira pahalı olsun.
    Ama tabi umarım arkadaşın dediği gibi sağlam ve doğaldır zeytinyağı

Fiyat kesinlikle pahalı değil arkadaşlar.

Bir kaç mesaj yukarıyı okursanız yağın maliyetini aşağı yukarı öğrenmiş olursunuz.
  • Arkadaş bu n11'in sistemini buradaki satıcıların mantıgını bir türlü anlayamadım. arada 20 TL fark var. okadar para ver birde kargo öde
  • antalyalı erdem'in yağları iyiydi. sanalpazar'da 5 litresi 100'den satıyor. gg'den satsa da çeklerle alsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 15 Aralık 2015; 15:53:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem ipek

slm gittigidiyordan da satış açtım ilgilenen arkadaşlara duyrulur.

gittigidiyor linkini alabilir miyim
  • erdem ipek E kullanıcısına yanıt
    Link varmıdır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesaduf forumları geziniyordum sizlerin yorumlarını okudum ve pahalıya zeytinyağı alıyorsunuz.Ben hem uygun hemde kaliteli ürün
    satmak istiyorum sizlere.Link yok ama istersen ürünün resimlerini çekip gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byincele

Hocam sıktırdığınız yağın maliyetini yazarmısınız?
    İnsanlar satıcıların fiyatı çok yüksek tuttuğunu düşünüyor.

Kaç kilo zeytine ne kadar yağ çıktı?
    Zeytinin kilosunu kaçtan aldınız?
    Sıktırma Parası?
    Teneke Parası?

Yol parası hariç :)

Devletten organik ürün desteği alan, organik zeytinyağı üreten bir ahbab dan aldım.Bu sene malum zeytin az olduğu için satmaya niyeti yoktu ısrarım sonucu bana vermek zorunda kaldı.
    Kendi ailesi köyde kalabalık yıllık 400 lt yağ tuketimleri var :)
    Fabrikanın 50 lt lik bidonlarıyla aldım (yeşil bidonlari olur), yarıdan fazlaydı 30 lt çıktı.5 lt lik pet şişelere doldurdum teneke masrafı olmadı.Lt si 20 liraya anlaşmıştım 25 lt parası verdim.
    Erken hastta yaklaşık 5 kg zeytinden 1 lt çıkıyor.Zeytin dalda durdukça 3.5-4 kiloya kadar düşüyor(4 kg=1lt)
    İzmirde bi Allahın kulu 20 liradan bir kuruş aşağıya yağ satmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3576

Tesaduf forumları geziniyordum sizlerin yorumlarını okudum ve pahalıya zeytinyağı alıyorsunuz.Ben hem uygun hemde kaliteli ürün
    satmak istiyorum sizlere.Link yok ama istersen ürünün resimlerini çekip gönderebilirim.

Koy resimleri ustam buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem ipek

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 15 Aralık 2015; 22:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

quote:

Orijinalden alıntı: murat3576

Tesaduf forumları geziniyordum sizlerin yorumlarını okudum ve pahalıya zeytinyağı alıyorsunuz.Ben hem uygun hemde kaliteli ürün

Koy resimleri ustam buraya

f
    fenolog kardeş 5 lt soğuk sıkma gerçekten çok kalitelidir zeytinyağım fiyatıda 100 tl kargo bana aitdir.
  • Kendi kullandığım yağdır.
  • Elimde 1lt-2lt ve 5lt soğuk sıkma zeytinyağları vardır.1 den fazla alan arkadaşlara güzel indirimler yaparak satabilirim.
    Zeytinyağlarda %1 asit oranı bile yok.Direk üreticisinden birebir alarak sattığım ürünlerdir.Yüzdeyüz soğuk sıkmadır.
    Kızartma yapın evinizde koku diye birşey olmaz ayrıca kızartmada kullandığınız yağı atmayıp şişede veya şişe kavanozda
    muhafaza ederek 2.kızartmanızda kullanabilirsiniz.Salata ve yemeklerde hiç düşünmeden rahatca kullanabilirsiniz.Karar sizlerindir.
    saygılarımla
  • burada da Beyzade'nin kalitesine madalya verildiği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 16 Aralık 2015; 14:52:50 >
  • Google da beyzade yağın tagsisini ararken; Verde yağ ile karsilasmak ((((

• Ben forumda deneme maksatlı @erdemipek adlı arkadaştan 2x5 lt aldım. İlgi alaka gayet iyi bir satıcı çok hızlı kargoya verdi kargo ücretsiz. Yağlar gelince detaylı yazarım. Biz zeytinyağı tüketiyoruz bir 20 lt daha alacam beyzade den almayı planlıyordum bakalım.

• albay_alpay A kullanıcısına yanıt
    Kotu olan ne kaynak yok bisey yok mesnetsiz bir idda. Ben aldim kullaniyorum gayet güzel yine alir kullanirim.

• Ödül alan firmayı tağşiş yapanla karıştırmak, kaynaksız iddialı suçlamalar yazıp insanların kafasını bulandırmak çok enteresan doğrusu.
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı silin bence.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.