Şimdi Ara

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskocaman araba ama 4 kişilikTabi konfor ön planda olduğu için yerden fedakarlık ediyor.Mesela Q7 de aynı boyutlarda ama o 7 kişilik.
  • turkiyeye ilk gelen araclardan birini davet uzerine istinyede incelemistim.

285 bin euro fiyati vardi, o zamanki kurla 650bin TL. simdi faturalarini kactan kesiyorlar bilmiyorum.

inanilmazdi arac. dokundugum malzemeler, icine oturunca verdigi his, arka koltuklardaki konfor, on koltuktaki hakimiyet ve kalite. yarim saat yanindan ayrilamadim. autobiography donaniminda hicbir malzemede falso yok, dokundugunuz her sey ust duzey kalite.

ondan sonra bindigim range sport sutcu beygiri gibi geldi, oyle anlayin.

ruya gibi bir arac.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu kadar uzun yazı-fotoğrafı neden alıntı yapıyorsunuz anlayamadım.

sen şu bmw 2 coupesi olan değilmiydin.

Hea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evoque kullanma deneyimim olmuştu.Bana göre aracın dediğiniz gibi multimedya sistemi ve ek olarak ses sistemini başarılı bulmamıştım.Renault un Bose ses sistemi bile bir tık yukarıda.Kullandığım araç 2.2 TDİ 150 hp olmasına rağmen dip gaz yapınca koltuğa yapıştırıyordu.Araç İstanbul-Ankara arası bombol yolda bir depo mazot tüketip gelmişti.

Aracı kullanırken verdiği keyfin yanında çarpacaz,sürtecez veya bir yerini bozulacak diye tedirgin olmak paha biçilemez
  • bagajdaki balonu minderi geçtim de kavanozlar turşu kavanozu mu acaba

Ankara/çubuk da turşucular aynı tip kavanozlarda satış yapıyorlar

eğer öyleyse .......
  • porschlarinda arazi perf. ii kardesim.zaten range alam araziyemi cikiyor Allah askina

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu kadar uzun yazı-fotoğrafı neden alıntı yapıyorsunuz anlayamadım.

sen şu bmw 2 coupesi olan değilmiydin.

Aynen aynen,sonradan ortaya cikarmistim arkadasi

• Bu kıyağını unutmayacağım ve sana güzel bir Opel Astra g incelemesi yollayacağım.

• 4 tekerli sanat ederi
  • .
     SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

• Dünyanın en iyi suv'u mu?
  • Ayyyyy...

Zahmet oldu yaa...

Sen de olmasan var ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengin olsam alacağım ilk araba budur arkadaş tam bir kalite otobiyografimi yazarım bunla ben :)
  • Ben benim olmayan güzele güzel demem ama ya bu harbi güzel arkadaş. Yılbaşında piyango neym çıkarsa diyeceğim ama bunu alınca adam dölek durmaz dinden imandan çıkar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arazi performansi en iyi olan suv bu degil tabii ki.

Ama en kaliteli, en luks, en prestijli suv bu tabii ki :)

• bu range rover arazide iyi değil geyiği neden yapılıyor anlamıyorum. Türk otomotiv dünyasındaki onlarca efsaneden biri

adamların uzmanlık alanı arazi, bizim bu yaşa kadar bildiğimiz arazi = land rover dır.

ingiltere ordusu başta olmak üzere bir sürü ordu land rover marka araçlar kullanıyor ve ıraktan tutun afganistana kadar bir sürü yerde kullanıyor.

ben şahsen arazi şartlarında hem bu otobiyografiyi hemde evoque kullandım. kedi gibi araçlar, bundan 2 sene önce kış ayında evoque ile uludağa çıkarken dörtlülerini yakmış yol kenarında kalmış q7 ve x5 lere selam vere vere düz yolda gider gibi uludağa çıktık.

inanmayın efendim öyle range rover arazide iyi değil falan hepsi yalan... muhtemelen bir iki alman menşeili dergi kıyaslama yapıp en aşağıya atmıştır birinci sıraya q7 toureg falan koymuştur.ordan çıkmıştır bu geyik. range rover arazide bildiğin canavar gibi araç

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

• Bence RR'ın en güzel kasası AUTOBİOGRAPHY
    Bir süre patronumdaydı,gerçekten çok güzel bir makine,bir süre kullanma fırsatım oldu.
    Sonra satıp x5 aldı,fena pişman :)
  • dünyanın en iyi SUV'u Toyota Land Cruiser değil miydi?
  • Malzeme kalesini ve işçiliğini beğenmiyorum. Tabiki Range (Hint TATA Motors) en iyi SUV değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

dünyanın en iyi SUV'u Toyota Land Cruiser değil miydi?

land cruiser da canavar gibi araç ama yaşattığı lüks algısı ve motor verileri açısından bu araç daha iyi yani tercih meselesi olursa range alınır.

dünyanın en iyi suv u yazarken biraz şakayla karışık birazda ironik yaklaştım ama şöyle bir düşününce gerçektende dünyada bundan daha iyisi yok gibime geliyor.

belki cadillac escalede karşısına çıkabilir ama muhtemelen cadillac arazide cortlar o yüzden yine tercih meselesi olursa range seçilir ki zaten seçiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.