Şimdi Ara

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeşitli nedenlerden dolayı foruma takılmak ve incele yazmak eskisi kadar ilgimi çekmesede size bir kıyak yapayım dedim.

Dünyanın en iyi SUV u belki biraz iddialı olabilir ama dünyanın en iyi SUV u hangisi diye bir soru sorsam ve 5 şık versem muhtemelen en çok işaretlenen araç bu olacaktır. bahsi geçen araç..

RANGE ROVER AUTOBİOGRAPHY 4.4 TDV8 339 hp 0-100 6,5 sn

Dış tasarım tabi ki görecelidir mesela ben evoque serisi hariç hiçbir range in dış tasarımını beğenmiyorum ama trafikte gördüğümüzde hepimiz gibi bende saygı duyuyorum ve bakışlarımı esirgemiyorum.
    özellikle gündüz ledleri,hava çıkış kanalları,şahsına münhasır ızgarası ve 22 inç lastikler i dış tasarımı kurtaran özellikler.

İçeriye geçersek burada zevkler renkler yada göreceli falan muhabbeti yapmayacağım. iç tasarım her açıdan mükemmel.
    son derece rahat, kaliteli masaj fonksiyonunda sahip deri koltuklar ( 4 koltukta masaj özelikli ve elektrikli ), problemsiz görüş açıları,dijital gösterge, ergonomik tuşlar, geniş ve bol eşya saklama gözleri, çok ferah bir cam tavan, arka koltukta ısıtmalı bardak tutucuları, buzdolabı ( öyle soğutmalı göz falan değil bildiğin buzdolabı),koltuk başlarında tv ve kumanda, çok geniş bir bagaj yani aslında söylenecek fazla bir şey yok mükemmel ötesi bir iç mekan diyebilirim ben burada sadece hata arıyorum ve bulabildiklerim; navigasyon ekranının çözünürlüğü beklediğimden düşük, cam açma-kapama tuşları biraz alışılmışın dışında bir yerde diyebilirim.

Birde araçta çok fazla elektronik özellik var yani kendi kendine açılıp kapanan biniş basamakları, otomatik çıkan çeki demiri, 2 kademeli ve otomatik açılıp kapanan bagaj, tam çevre kamera, bütün koltuklarda elektronik yön vericiler var ve hafızalı hatta masajlı, kendi kendine açılıp kapanan vites ve sürüş modu düğmesi vs bir ton çok etkileyici ama elektronik özellik var ve bir süre sonra bunların arıza yaratacağını düşünüyorum hatta kullandığım araçta direksiyona bağlı bir elektronik arızadan dolayı direksiyondaki tuşların bazıları çalışmıyordu.

Gelelim performansa işte asıl aracın etkileyici özelliği burada yukarıda yazdığım gibi 4.4 litre hacminde 339 hp güce sahip 8 silindirli dizel bir motor inanılmaz bir tecrübe yaratıyor insana 0-100 ü 6.5 saniye olan bir dev gibi bir makineden bahsediyoruz. araçtan ne isterseniz onu veriyor size otobanda bir spor araba gibi oluyor. arazide tank gibi oluyor. bizim evin çıkışında 900 metre sürekli çıkışa sahip bir rampa var. rampa çıkışında biraz gaz pedalına yüklendim, diğer araçlar cebelleşirken kısa sürede 100-110 km hıza çıktım ki benim aracımla imkansız yada yokuşun sonunda belki bu hıza çıkabilirim.

yine üst mahallede engebeli yollarda bütün sürüş modlarını denedim hepside çok başarılı bir an kendinizi ben bu araçla düz duvara çıkarım herhalde diye düşünmenizi sağlıyor.çok dik bir yokuşta yokuş iniş sistemini denedim araç son derece güvenli bir şekilde indi aynı özellik benim arabadada var fakat range de araç sanki daha bir emin gidiyor. yolun özelliğini beliryelip ona göre karaktere bürünen auto mod dan ve yüksekliği ayarlanabilir süspansiyondan bahsetmeme gerek yok sanırım.

herşeyi geçtim kullandığım en hızlı aracın bir suv olacağı aklıma gelmezdi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Foto alabilir miyiz?
    Fotosuz incelemenin tadı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_2 -- 27 Eylül 2015; 21:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 4.4 diyince gucu torku unutup yillik vergisini hesaplamaya basladim ah ulan fakirlik gozun kor olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör oldum [simage]link[/simage] şeklinde olacak
  • arkadaşlar s image yaptım ama yinede resimler dev gibi oldu. neden bu şekilde oluyor bilen varsa düzelteyim.
  • bence de dünya'nın en iyi suv'u hangisi desen ilk 2'de range rover olur. güzel inceleme, kısa ve öz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç çok güzel yanlız o anahtar o araca yakışmamız biraz daha güzel bişey olabilirdi.
  • Arkadaşın dediği gibi anahtar çok dandik olmuş. Fotoğrafı görünce aklıma direkt o geldi.
  • valla arkadaşlar anahtar aslında o kadar dandik durmuyor gördüğüm en güzel anahtar tasarımlarından biri ama tabi insan daha havalı birşey bekliyor...

birde bu araçta anahtarsız giriş var ama biraz değişik çalışıyor aracın yanına yaklaştığınızı anlıyor ve kapıyı açıyor. benim araçtada anahtarsız giriş var ama araca yaklaşınca kapı kolundaki tuşa basmak gerekiyor. bu range de tuşa basmaya gerek yok.

bir kaç resim daha atıcam ama resimler çok büyük oluyor bu sıkıntıyı nası çözmek gerek
  • Güzel inceleme olmuş..

• kardeş naptın sen konuyu okumak için 1gbit hatlı sunucudan girdim
  • arkadaşlar resimlerin boyutu fazla değil her bir resim 700 kb civarında ama dslr ile çektiğim için ve s image olayı çalışmadığı için dev gibi oldu. problemi çözmeye çalışıyorum.

s image tıklayıp linki yapıştırıyorum başka ne yapılabilir ?
  • leonla kıyaslarsan içeri ses alma durumu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 27 Eylül 2015; 22:31:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emisyonu iyi mi? Forumun tek derdi o şu anda.

• yalnız bu suv dev gibi. içinde kayboldum resimlerde. Daha küçüğü yokmu
  • Biz dunyada yasamiyoruz.

• resim küçültme deneme

[simage]
    [/simage]
  • Bu kadar uzun yazı-fotoğrafı neden alıntı yapıyorsunuz anlayamadım.

• fotoğrafları small image yapar mısın hocam eziyet oluyor konuyu okumak.

ayrıca, paranın gözü kör olsun.. millet bunlara biniyor bizim için ise sadece hayal.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.