Şimdi Ara

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu kadar uzun yazı-fotoğrafı neden alıntı yapıyorsunuz anlayamadım.

sen şu bmw 2 coupesi olan değilmiydin.
  • Abi satın mı aldın aracı. Ne iş yapıyosun bu arada ? 1 milyondan aşağı vermezler onu :D onun dışında hayranı olduğum bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabaya binen insan, nasıl olurda arka tarafta yerde yenmiş antep fıstığı kabuğu bırakır anlamam
  • hocam bütün forumu alıntılsaydın keşke !!!! fotoğraflar zaten büyük sayfa hepten mundar olmuş
  • Allahını seven üzerime süpürge tutsun diyor araba
  • öncellikle aracın o kadar elektronik olması bence gayet hoş güzel süren insanı uzay mekigi sürer gibi bişi zanetirir :)
    Bir sonraki sahipi yada bi kaç sonra o uzay mekigi kendine giriyomuş hissine kapıla bilir :)
    Perfrmans gerçekten etkileyici jantlar çok deli, iç mekanın kalitesi fotografdan bile adamı etkiliyor.

ama türkiye şartlarında (bizim gibi şe işlerle ugraşmayan insanlar için) unutmak lazım.
  • Hocam elinize sağlık, ancak bu aracı 10 mt ilerden inceleyebiliyoruz.
    Şöyle 100 bin dolaylarında ne alabiliriz, bu konuda tecrubelerinizi iletin. Tiguanı bekliyordum ama vw nin son günlerdeki olayları markadan soğumamıza sebep oluyor.
    Mesela qq, x-trail ve crv kalıyor geriye, benzinli düşünmuyorum. Bunlardan hangisi daha mantıklı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Leonla karsılastırırmısın artıları eksileri nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Bu arabaya binen insan, nasıl olurda arka tarafta yerde yenmiş antep fıstığı kabuğu bırakır anlamam

zenginlik o hocam çaktırma antep fıstığının kilosu kaç para biz arabada anca gevrek yiyoruz onunda susamları dökülüyo

• yalnız bagaj fena, tam bize özgü ; onlarda, bizde versusu gider buralara

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM. SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 27 Eylül 2015; 23:00:15 >

• resimleri küçültüp tekrar yükledim alıntı mesajı hariç problem kalmadı. yönetici arkadaş varsa büyük resimli haline alıntı yapan mesajı silerse çok sevinirim.

şimdi araçla ilgili soru varsa alabilirim. yazıyı kısa tuttuğum için herşeyi yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

resimleri küçültüp tekrar yükledim alıntı mesajı hariç problem kalmadı. yönetici arkadaş varsa büyük resimli haline alıntı yapan mesajı silerse çok sevinirim.

şimdi araçla ilgili soru varsa alabilirim. yazıyı kısa tuttuğum için herşeyi yazmadım.

küçültmeniz için yaptım. Silinmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

Bu arabaya binen insan, nasıl olurda arka tarafta yerde yenmiş antep fıstığı kabuğu bırakır anlamam

zenginlik o hocam çaktırma antep fıstığının kilosu kaç para biz arabada anca gevrek yiyoruz onunda susamları dökülüyo

hocam insanlık hali işte ne olacak bu araçları sürenlerde normal insan yani mesela arkada da biber salçası bidonları var. hemde ev yapımı salça

araç uzun yoldan geldiği için çok kirliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0204

Hocam elinize sağlık, ancak bu aracı 10 mt ilerden inceleyebiliyoruz.
    Şöyle 100 bin dolaylarında ne alabiliriz, bu konuda tecrubelerinizi iletin. Tiguanı bekliyordum ama vw nin son günlerdeki olayları markadan soğumamıza sebep oluyor.
    Mesela qq, x-trail ve crv kalıyor geriye, benzinli düşünmuyorum. Bunlardan hangisi daha mantıklı acaba?

valla hocam suv konusunda gerçektende baya tecrübeliyim artık, o yazdıklarınızdan yeni crv alırsanız üzülmezsiniz. inceledim ve test sürüşü yaptım.tasarım,donanım,marka algısı,garanti,konfor,ferahlık hiçbir konuda geri kalmayacak bir araç yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ve gözünüz başka araçta kalmaz. ama fiyatı biraz fazla ve sıra var. iyi bir teklif yakalarsanız kaçırmayın.

• Güzel öz inceleme.
    Arka koltuk diz mesafesi kısa geldi resimlere göre?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range'a laf edeni taşlarlar ama benim favorim Porsche.
     SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 27 Eylül 2015; 23:47:16 >

• quote:

arkadaşlar s image yaptım ama yinede resimler dev gibi oldu. neden bu şekilde oluyor bilen varsa düzelteyim.

toplu simge tuşuna tıklayıp açılan pencereye linkleri yapıştırınız...

bu seferlik ben yaptım, sizin kıyağınıza karşılık benden kıyak....
  • Canım çekti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0204

Hocam elinize sağlık, ancak bu aracı 10 mt ilerden inceleyebiliyoruz.

valla hocam suv konusunda gerçektende baya tecrübeliyim artık, o yazdıklarınızdan yeni crv alırsanız üzülmezsiniz. inceledim ve test sürüşü yaptım.tasarım,donanım,marka algısı,garanti,konfor,ferahlık hiçbir konuda geri kalmayacak bir araç yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ve gözünüz başka araçta kalmaz. ama fiyatı biraz fazla ve sıra var. iyi bir teklif yakalarsanız kaçırmayın.

Teşekkürler. Ben de cr-v yi yakından takip ediyorum. Evet fiyat olarak en boşu sanırım 105 binden başlıyor. Bakalım yıl sonunda belki orta donanımı 110 bin civarına alabilirim tabi şu arka kambur tasarıma alışmam lazım sanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Range'a laf edeni taşlarlar ama benim favorim Porsche.

Bunların pek araziye gitmediklerini duymuştum sanırım hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.