Şimdi Ara

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: the_KHA

Bak bakalim yolda kalan cruiser leri kim topluyo
    https://youtu.be/349tNMYMWE0

Ayy ne kadar da cahilce bir yorum bayılıcam. Çamurda sıkışmak yolda kalmakmış çamurda sıkışan 4 çekeri kurtarmak ise en iyi olmakmış. :))

Sen neye gore en iyi olmadigini dusunuyorsun? Bakabilirsin butun incelemelere, bu videodaki asil amac cikarmasi degil ayni zamanda cruiser kaldigi yerde zorlanmadan gezinmesi

Senin seviyene inmeyecegim yinede, biraz arastir, koru korune en iyisi demektense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bak bakalim yolda kalan cruiser leri kim topluyo
    https://youtu.be/349tNMYMWE0

Ayy ne kadar da cahilce bir yorum bayılıcam. Çamurda sıkışmak yolda kalmakmış çamurda sıkışan 4 çekeri kurtarmak ise en iyi olmakmış. :))

Sen neye gore en iyi olmadigini dusunuyorsun? Bakabilirsin butun incelemelere, bu videodaki asil amac cikarmasi degil ayni zamanda cruiser kaldigi yerde zorlanmadan gezinmesi

Senin seviyene inmeyecegim yinede, biraz arastir, koru korune en iyisi demektense.

Bence sen biraz araştır :) 4 çeker otomobillerin arasında büyüdüm :) Arabistan yarım adasında kısa süre yaşadım, ağırlıkla land cruiser, patrol ve eski amerikanlar kullanıyorlar çölde :) Cruiser'ın kaldığı yerde geziniyor diyorsun da hiçbir teknik açıklaması olmayan bir kurtarma videosu koymakla iki otomobilin off road kabiliyetini karşılaştırazsın :) Ben de senin yaptığını yaptım defender kurtaran outback videosu koydum madem referansımız youtube olmuş :)

http://www.carophile.com/14-best-off-road-vehicles-ever/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

dünyanın en iyi SUV'u Toyota Land Cruiser değil miydi?

belki arazi şartları için land cruiser daha iyi olabilir ama toplamda değerlendirildiğinde özellikle lüks ve kalite anlamında land cruiser trident cep telefonuysa range rover iphone6s dir

sen land cruiserı, touaregle falan karıştırdın heralde

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/compare/?trims=12800-370000_12801-373001

Range Roverdaki lüks ve gösteriş land cruiser de var diyosan ben sana hiç bişi demiyorum land cruiser tipsiz dikdörtgen bi araba içide pickup gibi.. Ha bu arada Türkmenistanda çok bindim land cruiser a sen bindinmi hiç ? Sanmıyorum..

• Bu Range Rover HAYVAN gibi cip yapıyor.

• suv dediğin araç araziyede alışkın olur bu yeni range roverlar bildiğin cadde aracı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

dünyanın en iyi SUV'u Toyota Land Cruiser değil miydi?

belki arazi şartları için land cruiser daha iyi olabilir ama toplamda değerlendirildiğinde özellikle lüks ve kalite anlamında land cruiser trident cep telefonuysa range rover iphone6s dir

sen land cruiserı, touaregle falan karıştırdın heralde

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/compare/?trims=12800-370000_12801-373001

Range Roverdaki lüks ve gösteriş land cruiser de var diyosan ben sana hiç bişi demiyorum land cruiser tipsiz dikdörtgen bi araba içide pickup gibi.. Ha bu arada Türkmenistanda çok bindim land cruiser a sen bindinmi hiç ? Sanmıyorum..

Gösteriş yok, lüks var :) hatta daha fazlası var yukarıdaki incelemeyi okusaydın görürdün. Bu arada land cruisera bindin mi derken ciddi miydi şaka mıydı anlamadım ama bahreyn, arabistan, bae'de yaşamış biriyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Emisyonu iyi mi? Forumun tek derdi o şu anda.

Forumun derdi emisyon felan değil, üç kağıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_KHA kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştın mı video bulmak için??

Senin bulduğun gibisinin karşıtı 100 tane bulunur. Yaptığın bile konu hakkında pek bilgin olmadığını, bu konulardaki cahillğini ortaya koyuyor. Land cruiser adı tüm dünyada basitliği, sağlamlığı, her türlü yakıtta sorunsuz çalışması, çamur, toz demeden her kıtada kullanılması ile özdeşleşmişken, range rover da sürekli arıza çıkaran yapısıyla dünyanın audi, alfa, vw gibi markalarla en sık arıza yapan markalarından biri olarak kabul görmüştür. 80lerin defenderlarıyla 2010ların süslü trilyonluk araçlarını aynı zannediyorsunuz. Suv dediğin sağlam olmalı, 300bin km sorun çıkarmamalı, yakıt seçmemeli, yapısı basit onarımı kolay olmalı. Aç bakalım arazi forumlarından en dayanıklı araç olarak hangi modelin adı geçiyor, bak bakalım çöllerden, kutuplara en çok hangi arazi aracı kullanılıyor. Öyle "video buldum bak bu ne muahha" gibisinden liseli muhabbetiyle bir şeyi değiştiremezsin, acı ama gerçek. Bu konudaki gibi range'ler karmaşık komplike yapılarıyla, süslü nappa koltukcuklarıyla sorunsuz 300bin km çıkarsınlar önünde eğilirim. Ama öyle bir dünya yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Malzeme kalesini ve işçiliğini beğenmiyorum. Tabiki Range (Hint TATA Motors) en iyi SUV değil.

S600 den inmiyorsun heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel araç ama hep bir eksiklik hissediyorum arabada

• Bi tur versene
    Hayalimdeki arabalardan biri

• quote:

En iyi arazi performansı ve en dayanıklısı: Land Cruiser
    En güçlüsü: G class
    En lüksü: GLS class
    En hızlısı: Cayenne Turbo S
    En gösterişlisi: Range

Benim en iyi Suv'um Land Cruiser ama...

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

En luksu GL(GLS) falan degil. Kafaniza gore bilip bilmeden otmeyin surda.

• Bende Tesla Model X sanmıştım, geçiniz..
  • göstergede yazan 10,5 lt lik ortalama şehir içi verisi değil onu belirteyim. 500 km uzun yol verisidir ve uzun yolda yüksek hız yapılmıştır 120-180 arası diyelim. ama yakıt verileri kesinlikle korkutucu değil. şehir içi 11-13 şehir dışı 9-11 diyelim çok makul değerler. hatta sakin kullanımda dahada düşer.

land cruiser-range rover tartışmasına dahil olmak gerekirse. ben geçen sene azerbaycanda uzun süre boyunca land cruiser prado kullandım dediğim gibi kötü bir araç değil ama range rover daki lüks ve rahatlık hissiyatı kesinlikle yok arazi konusundada range in land cruiserden geri kalacağını kesinlikle düşünmüyorum hadi diyelim ki range den bir tık ilerde olsun ama hiçbirimiz dağda yaşamadığımız için ve vaktimizin % 90 ını şehirde geçirdiğimiz için tercih meselesi olduğunda burda land cruiser ı savunanlar dahil hiçkimse land cruiser i seçmez herkes range rover ı seçer. gerçekçi olalım.

mesela telefonlardan kıyasla land cruiser samsung note 5 gibi dersek range rover iphone 6s diyebiliriz. birini seç dediğimizde ya bu note 5 in kalemi var falan çok kullanışlı amaa ben iphone 6s i alayım dersiniz. diğer insanların düşüncelerini önemsemeyen radikal tipler note 5 alabilir onunda müşterisi çıkar. 2 tercihte doğrudur.

SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM. SİZİN İÇİN DÜNYANIN EN İYİ SUV UNU İNCELEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 28 Eylül 2015; 23:02:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

land cruiser-range rover tartışmasına dahil olmak gerekirse. ben geçen sene azerbaycanda uzun süre boyunca land cruiser prado kullandım dediğim gibi kötü bir araç değil ama range rover daki lüks ve rahatlık hissiyatı kesinlikle yok arazi konusundada range in land cruiserden geri kalacağını kesinlikle düşünmüyorum hadi diyelim ki range den bir tık ilerde olsun ama hiçbirimiz dağda yaşamadığımız için ve vaktimizin % 90 ını şehirde geçirdiğimiz için tercih meselesi olduğunda burda land cruiser ı savunanlar dahil hiçkimse land cruiser i seçmez herkes range rover ı seçer. gerçekçi olalım.

prado dediğin otomobilin yurtdışı markette etiket fiyatı land cruiserın yarısı. Hedef kitlesi çok daha farklı. Tabii ki lüks ve rahatlık hissi range kadar olamaz çünkü rakibi bile değil. Burada hiç kimse land cruiserı seçmez demek yerine dünyadaki satış rakamlarına baksanız bence daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

En luksu GL(GLS) falan degil. Kafaniza gore bilip bilmeden otmeyin surda.

kıyamamm üzülme abisi
  • Hayaller RR, Land Cr., Parası çok olmayana anca Duster..... Onu da bu araçların yanında SUV saymazsınız da işte onda da 4X4 filan var.. ufak tepeciklerin üzerinden çıkınca seviniyosun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.