Şimdi Ara

Size önerdikleri ürünlere dikkat edin :)! O ürünün temsilcisi olabilirler!:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki çoğunuz biliyordur ama bilmeyeniniz de vardır diye konuyu açtım ve yararlı olacağına inanıyorum.

Zamanında Lcd TV almak için bu forumda araştırdım donra gidip reelde göreyim, koklayım dedim. Sonra bu teknoloji marketlerinin birinde bir satış temsilcisiyle muhabbet uzadı. O da abi dikkat et sen bu işi biraz biliyorsun, bak ben xxxx in temsilcisiyim yakamda atıyorum sarı bantlı tanıtım kartım var. Ben ilk olarak bu televizyonu satmalıyım dedi ve daha bir sürü detay konuştuk. Siz siz olun dikkat edip xxx in satış temsilcisi ve size xxx satmaya çalışıyorsa başka marka da sorun veya konuyu bilin.

Kalın sağlacakla.

• Haklısınız. Satış temsicilerinin önceliği sizin kendiniz için en uygun Tv'yi almanız değil, kendisine veya mağazasına daha fazla kâr getirecek Tv'yi satmak.

Stoklarında belirli bir marka birikmiş olabilir. Bir marka daha fazla satış komisyonu veriyor olabilir. Anladığım kadarıyla Tv satışında uzun vadede müşteri memnuniyeti dikkate alınmıyor. Herhalde nasılsa bir daha Tv alırken ben burada olmam diye düşünerek durumu, anı kurtarmaya çalışıyorlar.
  • Kesinlikle katılıyorum.Yerinde bir başlık olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.