50k ya kadar Kaliteli Hangi Tv'yi önerirsiniz? Oled mi, Qled Mi, Mini Led mi?
-
-
Oled al derim hangi amaçlı aldığında önemli oyun için mi film/dizi seyretmek için mi ? odanın büyüklüğü önemli inç olarak.
Qled daha parlak daha açık renkler gündüzleri pek fazla tv izlemiyorsan Oled al keyfine bak hocam marka ise LG veya Samsung ben bu ikisi arasında kaldım 1 aya yakın araştırma yaptım bilene bilmeyen herkesin fikrini aldım LG alacaktım kısa vadede iyi uzun vadede değil dediler o yüzden Samsung aldım uzun vadede daha iyi olduğunu söylediler. Google TV son sürümü desteklemesi ise çok önemli saygılar iyi forumlar.
-
Aklıma takılan soru Oled çok çabuk bozuluyor diyorlar. Sizce?
-
evet öyle bir durum var genelde TCL PHILIPS LG markalarda çok meydana gelen bir durum. Benim şahsi düşüncem ise bunun nedeni bence yanlış kullanım olabilir elektrik akımı kullandığı priz yanlış kullanım genelde çok oyun oynayan insanlarda bozulmalar meydana geliyor. Bence birazda şans işi teknoloji. Eniştem sıfır cherry aldı arabada 3 farklı sorun çıktı sıfır aldığında halde
-
Google tv ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam TCL 75C755 bakmani tavsiye ederim, mini led ve 47-48 bandina kadar inmişti fiyatı 50 civarında fiyatları var, takip ederseniz uygun fiyatlı alabilirsiniz.
Ekran görüntüsü guzel, donanımı iyi TV ve ekran olarak 55 " olede gore baya büyük.Ayrica oledlereki gibi ekran yanma riski de yok.
Tavsiye ederim...
Hocam 75' benim eve çok büyük okadar duvar yok. Samsung 55QN85D bu modeli almayı düşünüyorum da önerir misiniz? Bu modelde iphone ekran yansıtma var mı hiç biliyor musunuz?
-
Neredeyse bütün tv lerde ekran yansıtma var. Samsung iyidir diye düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz.
Peki 65' yada 55' oled ne önerirsiniz Hocam? Tcl de olur farketmez. LG OLED55B46LA 55 Bu model dikkatimi çekti sizce nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrySjiX -- 30 Kasım 2024; 20:12:3 > -
Oledler cok iyidir ama kullanım amacına göre. Uydu yayınları izleyeceksiniz oled den uzak durun. Akşamları platformlardan film dizi izleyeceksiniz oledler guzel. Bunun dışında miniled tv lerde en iyisi tcl. Butcenize göre c755 veya c855
LG 55UQ75006 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart WebOS LED TV
Bu tv nasıl arkadaşlar alan var mı ? renki mat cansız karanlık olarak gördüm mağazada ayarlardan parlak ve canlı renk yapma var mı acaba ?
-
eski seri 2 sene oldu çıkalı. ek olarak giriş segmenti ürün.
-
Hocam OLED TV deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsınız bilginiz olsun. -
Hocam fiyat performans acısından işinizi görür ama giriş seviye ürünü bütçeniz müsaitse üst modellerine bakın derim. -
Ben SAMSUNG 77S90D almayı düşünüyorum, bir de 77 Inch OLED S95D var S90D ile S95D arasında ne fark var inceleyen oldu mu, aralarında çok fiyat farkı var.
-
Hocam S95D mat ekran bir model siz mat ekran mı düşünüyorsunuz? -
Mat olunca ne avantajı oluyor hocam
Hocam TV koyduğunuz alan güneş vs alıyorsa yansıma oluyorsa bunu engelliyor -
S95D yi canlı gördüm, hiç beğenmedim. Öldürmüş oled i bana kalırsa. Değil fark vermek, aynı fiyat deselerde tercih etmezdim.
Tv nin parlaklıgi düşük olunca nat ekran koymuslar yansıma olmasin diye. Kalite yerlerde anlayacagin. Nitt degeri yuksek tv lerde bu sorunlar asla olmaz. Nereye koyarsan koy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tcl tv yorum
- tv den çıt çıt ses gelmesi
- techwood tv alınır mı
- seg marka kimin
- sunny televizyon alınır mı
- en iyi televizyon markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X