Şimdi Ara

Sizce Otomatik Vites mi yoksa Manüel Vites mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
2
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Opel Insignia almayı düşünüyorum 2012 yada 2013 Model sizce otomatik vites mi yoksa manuel mi ?? aralarında ki avantaj ve dezavantajlar nelerdir ?? artısı eksisi olarak bir tartışma ile kararımı vereceğim şimdiden teşekkürler... :)

Opel insignia düşünüyorum 1.6 yada 2.0 motor ve şuan içinde düşünce ağırlığım otomatik vites'den yana.. model ise 2012 yada 2013 olacak..

Insignia kullanıp da otomatik vites de durumlar nasıl kaliteli mi memnun kalan var mı ?? :)

Sizce Otomatik Vites mi yoksa Manüel Vites mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnverPasha -- 14 Eylül 2015; 17:48:57 >

• Yıllardır otomatik kullanıyorum gayet memnunum. Burada genel olarak + / - yazmak pek sağlıklı olmayacaktır çünkü yazılacak olan + veya - ler kişiye göre değişiklik gösterir. Teknik olarak insignia kullanan arkadaşlardan yardım alırsanız daha sağlıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D ve üstü segmenti otomatik olmalı bence

• Constantine kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum.. olsun konum burada kalsın da hem insignia hemde başka otomatik yada manuel kullanan arkadaşlar da buraya düşüncelerini yazsında belki farklı fikirlere göre araştırmalarımı yaparım..
  • istediğin devirde vites atmanın tadı.
  • Otomobil denilen nesne insanın biraz da olsa hayatını kolaylaştırmak üstüne kuruluysa, bence otomatik.

• Kendi aracımız otomatik olmasına rağmen,herhangi bir markanın bayisine gittiğimde hep manuel viteslilerin içine oturur,vites değiştiririm..bazen cidden keşke manuel arabam olsaydı diyorum bazende kesin kullanmayı unutmuşumdur manueli diyoruö.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S tronic vites tam otomatik mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada fiyat farkı varsa tabiki manuel.
  • mauel daha zevkli ama isanbul trafiğinde otomatik daha iyi.
  • Otomatik
  • OTOMATIK

+Konfor
    +Sıkışık trafikli şehirlerde sol ayak dostu

MANUEL

+Arac üzerinde daha fazla yetkiye sahip olmak.
    +Sorun cikarma olasılığı daha düşük.

• Yıl oldu 2015, hala aynı soru...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Kavramalı otomatikler senelerdir sorun çıkardığı halde üreticilerin ısrarını anlatamıyorum.
    Tam otomatik gibi bir konfor varken 1 litre daha az yakacak diye bir sürü masraf yapılıyor kavramalılara...

• Işıklarda boşta bekleyip sarı yanınca 1'e atmak bile yeter manuel almak için.
  • İnsignia otomatik iyi yakar yanlız :)

• Otomatik kesinlikle.
  • Otomatik en iyisi

• Işıklarda beklerken ben kalkıp yol aldığımda hala manueller vites atmaya çalışırken iyi otm almışım diyorum

• Kişiye, ihtiyaca, beklentiye göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Işıklarda beklerken ben kalkıp yol aldığımda hala manueller vites atmaya çalışırken iyi otm almışım diyorum

O zaman ben de 1. viteste debriyajda beklerim ve hızlı kalkış yaparım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.