Bildirim
SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dıştan bmw içten mercedes -
Fotoğraf sayısına bakarak diyorum ki BMW 10 - 0 MERCEDES -
X6 nın arka tasarımını beğenmesem de en azından GLE coupe den daha orantılı bir araba o yüzden X6 diyorum. Mercedes bu G serisi harici suv işini beceremiyor. -
Mercedessever olarak X6 diyorum. Renkten mi kaynaklı bilmiyorum ama hayal kırıklığı oldu benim için. -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Mercedessever olarak X6 diyorum. Renkten mi kaynaklı bilmiyorum ama hayal kırıklığı oldu benim için.
Ön taraf bütün modellerle aynı, arka S coupe den iç tasarım eski, bu sınıfta bir aracımız olsun diye yapmışlar gibi. -
iç mekan olarak mercedes .
arka tasarım yine mercedes .
ön tasarım açık ara bmw . -
@haberelectro 'ya katılıyorum. Bende bir Mercedes Benz kullanıcısı olarak ;
İç ve Dış dizayn BMW X6 bariz daha çekici, belki 1 karış kadar daha geniş olsaydı görünüm olarak çok şeyi değiştirebilirdi (yada yükseklik genişlik orantısı gözede hitap edilerek geliştirilebilirdi. Sanki şöyle karşısına alıpta bakmadan üretime karar vermişler gibi..)
Sağlamlık, dayanıklılık, Elektronik / mekanik aksam ve uzun ömür konusunda Mercedes Benz daha iyidir.
Bunu her iki markanında zamanla kendini kanıtlamış tüm modellerine bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Aralık 2014; 15:59:08 > -
Nasıl F segmentinde Mercedes 1 adım öndeyse, SUV segmentinde de BMW 1 adım önde.
GLE aşırı orantısız duruyor. Bu kadar büyük yapmalarının amacı neydi bilmiyorum.
Üstelik yeni bir modelde(Altyapısı yeni olmasa da) 4 yıllık bir iç mekanın kullanılması çok saçma olmuş.
X6 tercihim olurdu. -
Her fotoda Bmw daha bi ateşli çıkmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön taraf mercedes arka taraf bmw
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ne ya bmw mercedes sanki ortak araba uretmis.
Şu GLE Coupe'yi yollarda görebilirsek, tam olarak yorum yapılabilir. Fotoğraftan pek iyi anlaşılmıyor. X6 zaten heybetli bir araç (gözümle gördüğüm için söyleyebiliyorum) ama GLE şu anda bilinmeyen bir araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes, G dışında SUV falan üretmesin. -
Mercedes kullanan ve hayranı olarak.
Bmw X6 resimlere göre cok daha güzel ve orantılı duruyor. Ama Real'de durum ne olur emin olamadım. Ve Keşke de iç dızaynı yeni S Class'dan esintiler taşısaydı.
Mercedes tasarim muhendisleri x6'yi copy paste yapmislar
O degilde cidden çakma X6 gibi durmus. Yakismadi bu merso'ya
İkiside aynı işte .
İkisi de çok çirkin yaw ama seçim yapacak olsam bmw derdim.
-
x6 tipsiz derdim ama gle yi görünce x6 ya haksızlık yaptığımı anladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada güzel birçok model varken, Allah insanı bu ucubeler arasında tercih yapmak durumunda bırakacak kadar zevksiz yapmasın, amin.İkisi de çöp.Bedava verseler satar düzgün birşey alırım.
Benzer içerikler
- nissan pulsar kronik sorunlar
- opel corsa 1.3 cdti
- golf 1.0 etsi kronik sorunları
- duster 1.3 tce
- nissan primera 1.6
- en ucuz sıfır araba
- byd dolphin surf
- nissan micra 2025
- byd han 2025
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X