Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6 SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6

SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6 SİZCE HANGİSİ : MERCEDES GLE COUPE / BMW X6

• dıştan bmw içten mercedes
  • Fotoğraf sayısına bakarak diyorum ki BMW 10 - 0 MERCEDES
  • X6 nın arka tasarımını beğenmesem de en azından GLE coupe den daha orantılı bir araba o yüzden X6 diyorum. Mercedes bu G serisi harici suv işini beceremiyor.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Mercedessever olarak X6 diyorum. Renkten mi kaynaklı bilmiyorum ama hayal kırıklığı oldu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Mercedessever olarak X6 diyorum. Renkten mi kaynaklı bilmiyorum ama hayal kırıklığı oldu benim için.

Ön taraf bütün modellerle aynı, arka S coupe den iç tasarım eski, bu sınıfta bir aracımız olsun diye yapmışlar gibi.
  • iç mekan olarak mercedes .

arka tasarım yine mercedes .

ön tasarım açık ara bmw .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes cla200 vs Audi a5 [SS]
    11 yıl önce açıldı
    2016 CLA200 - Audi A4 hangisi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @haberelectro 'ya katılıyorum. Bende bir Mercedes Benz kullanıcısı olarak ;

İç ve Dış dizayn BMW X6 bariz daha çekici, belki 1 karış kadar daha geniş olsaydı görünüm olarak çok şeyi değiştirebilirdi (yada yükseklik genişlik orantısı gözede hitap edilerek geliştirilebilirdi. Sanki şöyle karşısına alıpta bakmadan üretime karar vermişler gibi..)

Sağlamlık, dayanıklılık, Elektronik / mekanik aksam ve uzun ömür konusunda Mercedes Benz daha iyidir.

Bunu her iki markanında zamanla kendini kanıtlamış tüm modellerine bakarak rahatlıkla söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Aralık 2014; 15:59:08 >
  • Nasıl F segmentinde Mercedes 1 adım öndeyse, SUV segmentinde de BMW 1 adım önde.

GLE aşırı orantısız duruyor. Bu kadar büyük yapmalarının amacı neydi bilmiyorum.

Üstelik yeni bir modelde(Altyapısı yeni olmasa da) 4 yıllık bir iç mekanın kullanılması çok saçma olmuş.

X6 tercihim olurdu.
  • Her fotoda Bmw daha bi ateşli çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön taraf mercedes arka taraf bmw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya bmw mercedes sanki ortak araba uretmis.

• Şu GLE Coupe'yi yollarda görebilirsek, tam olarak yorum yapılabilir. Fotoğraftan pek iyi anlaşılmıyor. X6 zaten heybetli bir araç (gözümle gördüğüm için söyleyebiliyorum) ama GLE şu anda bilinmeyen bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes, G dışında SUV falan üretmesin.
  • Mercedes kullanan ve hayranı olarak.
    Bmw X6 resimlere göre cok daha güzel ve orantılı duruyor. Ama Real'de durum ne olur emin olamadım. Ve Keşke de iç dızaynı yeni S Class'dan esintiler taşısaydı.

• Mercedes tasarim muhendisleri x6'yi copy paste yapmislar
    O degilde cidden çakma X6 gibi durmus. Yakismadi bu merso'ya

• İkiside aynı işte .

• İkisi de çok çirkin yaw ama seçim yapacak olsam bmw derdim.
  • x6 tipsiz derdim ama gle yi görünce x6 ya haksızlık yaptığımı anladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada güzel birçok model varken, Allah insanı bu ucubeler arasında tercih yapmak durumunda bırakacak kadar zevksiz yapmasın, amin.İkisi de çöp.Bedava verseler satar düzgün birşey alırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.