Şimdi Ara

SIZCE HANGISI ? LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYİN :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada$lar acele dvd writer alıcam bu iki model arasında kaldım forumlarda..arasında 10 $ fiyat farkı war "nec" daha pahalı ama asus da iyi diyorlar..tek alışlık bir $ans olarak sizce hangisini almalıyım lütfen fikirlerinizi bekliyorum $imdiden te$ekkürler arkada$lar.....

NEC ND4550A Super Multi mi yoksa ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer mı? hangisini almalıyım ?

• nec 4571a al
  • kendim nec kullanıyorum, arkadaşımda asus var. ikiside hemen hemen aynı.
  • ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer
  • asus derim kaliteden şaşma
  • bende asus kullanıyorum 16x cok guzel alet tavsıyee ederım
  • Asus 1608P2 kullanıyorum ve çok memnunum. Sessizlik ve iyi performans istiyorsan ASUS derim sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nec okumuyor.
    azcık çizik olsun okumuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

nec 4571a al

Bencede
  • Bana göre ikiside aynı kalitede neci kullandım gayet güzel Asusu görmedim fakat asus oldugu için iyidir diorum optik konuda iyi bu adamlar.
  • BENDE ASUS CD-RW VAR MEMNUNUM
    BEN DE ASUS DERİM
  • ben nec tavsiye ederim
  • Forumda 1500 tane başlık vardı dostum keşke arasaydın.İisi arasında kaldım diyorsun ama ikisinden de çok bir cacık olmaz.forum üyelerinden biri gerçekten de çok kapsamlı(yurtdışı-yurtiçi) araştırma yaptı ve benq'nun en iyi dvd yazıcı olduğunu ispatladı.Nec sevdasını bırakın artık...
  • bende nec var dostum okumayamadığım cd kalmadı sadece okumaya başlamadan önce biraz ses yapıyor sonra geçiyor buna katlanırsan nec den şaşma bendeki play station cdlerini bile okudu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

nec okumuyor.
    azcık çizik olsun okumuyor

valla bu işler birazda şansa mı bağlı desek acaba bende de NEC-3551A DVD-RW var hiç problemsiz okuyor okuma problemi hiç yok kopya cd ve çizik cd hiç farketmiyor
    Bana da sorulursa ben NEC kullandığım için nec derim ki asusta yabana atılabilecek Sürücü değil...
  • NEC 3540A kullanıyorum.
    Özellikle ilk aldığımdan beri DVD okurken ıslık benzeri bir gürültü yapıyor. Ayrıca Uçak tirbünü gibi olan gürültü de cabası.
  • Asus'tan şaşmamak lazım. Çok kalite, bendeki tüm optik sürücüler Asus ve çok memnunum...
  • Asus ta karar kıldım o zaman te$ekkür ederim arkada$lar
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

Forumda 1500 tane başlık vardı dostum keşke arasaydın.İisi arasında kaldım diyorsun ama ikisinden de çok bir cacık olmaz.forum üyelerinden biri gerçekten de çok kapsamlı(yurtdışı-yurtiçi) araştırma yaptı ve benq'nun en iyi dvd yazıcı olduğunu ispatladı.Nec sevdasını bırakın artık...

+1
  • kesınlıkle nec abıcım
    quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Arkada$lar acele dvd writer alıcam bu iki model arasında kaldım forumlarda..arasında 10 $ fiyat farkı war "nec" daha pahalı ama asus da iyi diyorlar..tek alışlık bir $ans olarak sizce hangisini almalıyım lütfen fikirlerinizi bekliyorum $imdiden te$ekkürler arkada$lar.....

NEC ND4550A Super Multi mi yoksa ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer mı? hangisini almalıyım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.