Arkada$lar acele dvd writer alıcam bu iki model arasında kaldım forumlarda..arasında 10 $ fiyat farkı war "nec" daha pahalı ama asus da iyi diyorlar..tek alışlık bir $ans olarak sizce hangisini almalıyım lütfen fikirlerinizi bekliyorum $imdiden te$ekkürler arkada$lar.....
NEC ND4550A Super Multi mi yoksa ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer mı? hangisini almalıyım ?
nec 4571a al
kendim nec kullanıyorum, arkadaşımda asus var. ikiside hemen hemen aynı.
ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer
asus derim kaliteden şaşma
bende asus kullanıyorum 16x cok guzel alet tavsıyee ederım
Asus 1608P2 kullanıyorum ve çok memnunum. Sessizlik ve iyi performans istiyorsan ASUS derim sana.
Bana göre ikiside aynı kalitede neci kullandım gayet güzel Asusu görmedim fakat asus oldugu için iyidir diorum optik konuda iyi bu adamlar.
BENDE ASUS CD-RW VAR MEMNUNUM BEN DE ASUS DERİM
ben nec tavsiye ederim
Forumda 1500 tane başlık vardı dostum keşke arasaydın.İisi arasında kaldım diyorsun ama ikisinden de çok bir cacık olmaz.forum üyelerinden biri gerçekten de çok kapsamlı(yurtdışı-yurtiçi) araştırma yaptı ve benq'nun en iyi dvd yazıcı olduğunu ispatladı.Nec sevdasını bırakın artık...
bende nec var dostum okumayamadığım cd kalmadı sadece okumaya başlamadan önce biraz ses yapıyor sonra geçiyor buna katlanırsan nec den şaşma bendeki play station cdlerini bile okudu
quote:
Orjinalden alıntı: LINEBACKER
nec okumuyor. azcık çizik olsun okumuyor
valla bu işler birazda şansa mı bağlı desek acaba bende de NEC-3551A DVD-RW var hiç problemsiz okuyor okuma problemi hiç yok kopya cd ve çizik cd hiç farketmiyor Bana da sorulursa ben NEC kullandığım için nec derim ki asusta yabana atılabilecek Sürücü değil...
NEC 3540A kullanıyorum. Özellikle ilk aldığımdan beri DVD okurken ıslık benzeri bir gürültü yapıyor. Ayrıca Uçak tirbünü gibi olan gürültü de cabası.
Asus'tan şaşmamak lazım. Çok kalite, bendeki tüm optik sürücüler Asus ve çok memnunum...
Asus ta karar kıldım o zaman te$ekkür ederim arkada$lar
quote:
Orjinalden alıntı: x_bytar_x
Forumda 1500 tane başlık vardı dostum keşke arasaydın.İisi arasında kaldım diyorsun ama ikisinden de çok bir cacık olmaz.forum üyelerinden biri gerçekten de çok kapsamlı(yurtdışı-yurtiçi) araştırma yaptı ve benq'nun en iyi dvd yazıcı olduğunu ispatladı.Nec sevdasını bırakın artık...
+1
kesınlıkle nec abıcım
quote:
Orjinalden alıntı: Tears of ice
Arkada$lar acele dvd writer alıcam bu iki model arasında kaldım forumlarda..arasında 10 $ fiyat farkı war "nec" daha pahalı ama asus da iyi diyorlar..tek alışlık bir $ans olarak sizce hangisini almalıyım lütfen fikirlerinizi bekliyorum $imdiden te$ekkürler arkada$lar.....
NEC ND4550A Super Multi mi yoksa ASUS DRW-1608P3S 16X Double Layer mı? hangisini almalıyım ?