Şimdi Ara

Sizce en karizmatik ve hayallerinizdeki 'PLAKA' nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
11.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam merhaba arkadaşlar genelde bu tip bi başlık açılmadı sanırım genel olarak hep araba modelleriyle ilgili konular ve yeni çıkan parçalar ile ilgili başlıklar açılıyor.Bende bi degişiklik olsun hemde azıcık geyik olsun diye böyle bir başlık açtım.Aslında hep farkedilmek için arabalar üzerinde de degişiklik yaparız aslında farkedilmenin en büyük etkenlerinden biriside aracımızın plakasıdır
    Herkez düşündügü araç plakasını buraya yazsın

İlk olarakda ben yazayım bari antalyada yaşadıgım için 07 olarak vericem sizde yaşadıgınız ile göre msg atın

1-07 OOO 07 >> şimdi diyeceksını bu plakanın yani OOO nun ne anlamı var diye aslında hiç bir anlamı yok sadece plakada OOO diye gözükmüyor arac üzerindeki son hali şu 07 000 07 rakam gibi 0 gibi gözüküyor diger bütün plakalardan farkınız oluyor direk oha bu plaka ne flan daha önce hiç görmemiştim flanvsvs

2-07 BRK 07 >> Adım burak oldugu ıcın BRK tercih ederdim ...

3-07 S 2000 >> eger bir Honda S2000 Sahibi olsaydım kesinlikle bu plakayı alırdım

vede son olarak adımın soyadımın yazdıgı bır plaka alırdım
    07 burak iskenderoglu 007

Arkadaşlar msg lerinizi bekliyorum gerçekten ilginç bir konu olabilir saygı gösterip msg atan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ...

plakaları yazarken tek dıkkat edılıcek kural toplam hane sayısının 7 olmasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 23 Haziran 2005, 20:45:30 >

• 50 OZY 050
    isterdim..
  • 06 MLH 60
    yada
    34 MK 63
    yada
    34 MK 34
    Renault Clio 1.6 RXT
  • 06 VIN 06

ama benim aracın plakasıda güzel ve memnunum
    06 EM 3XX
    benim ve sevgilimin başharfleri. rakamlarda ilk çıkma tarihimize uyuyor(biraz matematiksel olarak)

Orjinalden alıntı: cenomen

06 VIN 06

06 EM 3XX
    benim ve sevgilimin başharfleri. rakamlarda ilk çıkma tarihimize uyuyor(biraz matematiksel olarak)

bu nasıl bir plaka anlam veremedım dogrusu 06 EM 3XX die turk plakası olamazkı X zatem turkce bır karakter deıl + plaka sonları rakam olmak zorundadır 06 EM 300 desen anlıcam da XX ??? noluyor anlıyamadım

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Orjinalden alıntı: cenomen

06 VIN 06

06 EM 3XX

bu nasıl bir plaka anlam veremedım dogrusu 06 EM 3XX die turk plakası olamazkı X zatem turkce bır karakter deıl + plaka sonları rakam olmak zorundadır 06 EM 300 desen anlıcam da XX ??? noluyor anlıyamadım

..kardeş XX derken 22 veya 33 veya 44 ü kastetmiş..aynı rakamlar yani...

buarada yukarıdaki arzu edilen plakalara baktım da bazılarının olması imkansız..mesela 34 XXX YYY gibi..şuan harf kısmında 3hane olunca rakam kısmı 2haneli olmak zorunda..daha açılmadı yani 3haneli harf ve 3haneli rakam...

benim tercihlerime gelince

35 BOA 01
    35 GK 001
    35 GGG 01(çok şekil bence)
    35 S 0600(araç s600L olcak malum)

• 34 MMT 83
    Sistem 1: q6600, asus p5k-e wi-fi, 500 gb seagate 32mb ncq hd,gz-x3 kasa,philips dvd-ram, 4 gb kingston 800 mhz ram, sapphire 2600xt 256mb ddr4, samsung 226bw .
    Sistem 2: e8400, p35c ds3-r , 250mb seagate 16 mb 3.AAC, 2 gb kingstone 800 mhz ram, 7300 gt 512 mb ddr2. Samsung DVDRW ( ÇÖP OLDU )
  • 34 DJ 666

benim bi tercihimde şu plaka yanından olurdu

07 AFK 07
    07 Away For Keyboard 07

-Cal 2F4U-

Istanbul

34 ALI 86

34 s 2000

34 OZ 34

34 RUS 01

34 PAC 02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi was -- 22 Haziran 2005, 20:26:40 >

Nuh Baba

-------------------
    Zaman hep aynıdır, Geçen Biziz...
  • @BOSS_MC
    Malesef bu hayalın gerçekleşemez 06 SEX 31 (MÜBAREK OLAK DİYE) :)) X harfi türkce bir karakter degil
    @ALLYC
    34 OZ 34 sende dostum buna bı rakam daha eklemelısın :) ortaya bir harf yada su sekılde de olabılır 34 OZ 034
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.