Şimdi Ara

Sizce Bu takım avrupada ne kadar iş yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlerde hiç çoğalamıyoruz. Yorumcular o kadar övüyor fenerin kadrosunu ama hiç bi espirisi yok. Bu kadroyla avrupada başarı hayal. Ligde zor.

• Niang hiç oynayamadı. Kötü oyunun ana nedeni oydu.

Seneye Niang güçlenecektir. Ya da daha iyi bir forvet alabiliriz.

Bir de Selçuk yerine Appiah tarzı bir adamla olabilir bir şeyler.

CL'de bizim takımların iş yapması zor. 2-3.lük süper başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

İlerde hiç çoğalamıyoruz. Yorumcular o kadar övüyor fenerin kadrosunu ama hiç bi espirisi yok. Bu kadroyla avrupada başarı hayal. Ligde zor.

Tek mac üzerinden yorum yapmaya sıkılmadınız beyler lütfen ama yaa..Tamam eksikler var kadroda ama mac bitiyo o mac üzerinden başlıyo yorumlar

• Bugünkü maçları dönüşümlü olarak izledim. İki takımda Avrupa'da böyle futbol oynarsa hezimetle geri döner.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb-erdem

quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

İlerde hiç çoğalamıyoruz. Yorumcular o kadar övüyor fenerin kadrosunu ama hiç bi espirisi yok. Bu kadroyla avrupada başarı hayal. Ligde zor.

Tek mac üzerinden yorum yapmaya sıkılmadınız beyler lütfen ama yaa..Tamam eksikler var kadroda ama mac bitiyo o mac üzerinden başlıyo yorumlar

Allah aşkına fenerin diğer maçları bundan ne kadar farklı? Kontra gollerimiz çok az. Normalde atağa 3-4 kişi katılıp hızlı hücüma çıkmamız gerekirken ilerde kimse olmuyo

• santos hemen göndersinler.
    bir de orta saha alalım.emenike zaten bizim.
  • Şampiyon olsakta Aykut Kocaman yerine yabancı bir antrenör gelmeli.Niang yerine adam gibi her müdahalede yere düşmeyecek santrafor lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğruya doğru , avrupada gökhan bile kurtaramaz bizi . Oturmuş bir pas sistemi hücum kurgusu, kontra atak tarzımız yok . Ben bitiricilere de hiç güvenmiyorum . Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Şampiyon olsakta Aykut Kocaman yerine yabancı bir antrenör gelmeli.Niang yerine adam gibi her müdahalede yere düşmeyecek santrafor lazım.

Her sene TD değiştirmekle bir yere varamayız. Adam daha geleli 1 sene olmadan yargılamayalım bence. Niang konusunda ise katılıyorum. Fizik olarak bitmiş Niang.
  • İlk yarı kötüydü ama ikinci yarı gayet iyiydi bence takım.
  • sene başında galatasaray fenerbahçe maçını izlediğimde ( almanyadaki ) bu iki takımıda orta sıra avrupa takımları eler dedim ikiside elendi ... kimse kızmasın gücenmesin ama çok ama çok kalitesiz bir ligimiz var ... barcelona trabzon ve fenerbahçe maçlarını dönüşümlü izledim arada inanılmaz büyuük uçurum var ...
  • fenerbahçe bu futbola avrupada ilk ön elemede eve geri döner.Gruplara girersede halaç pamuğu gibi atarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

fenerbahçe bu futbola avrupada ilk ön elemede eve geri döner.Gruplara girersede halaç pamuğu gibi atarlar.

Bu takım benficayı da bragayı da rahat yener tabiki adam gibi 2-3 transfer ile
  • Son maclar olcu degil,piskolojik baski cok buyuk,heleki onceki senelerdeki kabuslardan sonra, allah yardimcimiz olsun.Kupayi kaldiracagiz,avrupada 2008 den daha iyi olacagiz.Tabi birkac ayiklama ve saglam topcu lazim.
  • Seneye bu şekilde olmayacağımızı herkes biliyor.
  • sene başında galatasaray fenerbahçe maçını izlediğimde ( almanyadaki ) bu iki takımıda orta sıra avrupa takımları eler dedim ikiside elendi ... kimse kızmasın gücenmesin ama çok ama çok kalitesiz bir ligimiz var ... barcelona trabzon ve fenerbahçe maçlarını dönüşümlü izledim arada inanılmaz büyuük uçurum var ...
  • Topuz-selçuk-santos-niang şampiyonlar liginde fenerbahçe için ilk 11 de olacak isimler degil .
  • resmen niang bizi 10 kişi oynattı bugün aykut hocanın çok hatası var ama sabır etmeliyiz sonuçta yeni gelecek hocanında ne olcağı belli değil ama bu nianga bu kadar dayanılmazdı ya birde selçuk hiç hazır değildi.işleyen takımı bozmadan çıksa hamle kolaylığı olurdu.ama olur böyle hatalar arada neyse artık önümüzdeki maça odaklanmalıyız.
  • Genç bir forvet alınmalı, kademe anlayışı sağlam bir stoper, malumunuz orta saha transferi ile iyi yerlere gelebiliriz. Ayrıca Dia'nın durumu ne bilemiyorum ama kanat oyuncusu da gerekebilir.
  • Önümüzdeki birkaç sene için en azından gruptan çıksak ve iyi transferler yapsak, ülke olarak iyi yerlere geliriz. Fener, Trabzon ve Beşiktaş'ın nokta transferlere ihtiyacı var görüşündeyim. Galatasaray 'da o nokta sayısı bir hayli fazla. Umarım bu sene herhangi bir final maçında Türk takımı ismini görebiliriz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.