Şimdi Ara

Sizce Artık Tek Başıma Araba Kullanmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanımda babam varken kullanıyorum sıkıntı yok sadece biraz pratik yapmam lazım + olarak park etme çalışmam lazım
    Arabamız otomatik vites ama manuel öğretmişti babam bana manuelde kullanabiliyorum sıkıntı yok

Şimdi zaten yazın lys sonrası ehliyetimi alırım fakat en azından arabayla markete bakkala gitmeye başlayayım diye düşünüyorum
    Yada bizim mahalle sessiz nezih bi yer elit diyebiliriz sokak düzeni vs iyi burda mahalle içinde dolansam mı

Arkadaşlarım çarşının içine giriyor her yere gidiyor polisin yanından 50 defa geçti bi sıkıntı yok benimde sakallarım vs var küçük durmuyorum durduk yere durdurmazlarda işte cezası büyük şans eseri durdursa abi mahallede alıştırma yapıyorum trafik yok falan desem kabul etmeyip bağlayabilir cezası 3000 tl

Fazla mı pısırığım ya kuzenlerim falanda lisede arabayla ta çarşıya giriyordu geçen 11 sınıf bizim okuldan çocuk çarşıda dolanıyordu

Karşıdan araba gelince korkma heyecanlanma evrelerini geçtim yol düzgünse sollama vs yapabiliyorum annemden iyi kullanıyorum apaçi gibide sürmüyorum emniyet kemeri takılı ve kurallara uygun kullanıyorum
    Yarın ygs den önce stres atmak için bi tur atayım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gerek yok, sınav öncesi aksilik falan olur. Sınav geçsin boş alanlarda yanında babanla kullanabilirsin.
  • Liseli konusu diye girdim. Çok şükür yanılmadim. Ekleme: ehliyetsiz trafiğe çıkmayın arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 10 Mart 2017; 22:32:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Trafik degil mahalle

• quote:

Orijinalden alıntı: PresidentBerke

Trafik degil mahalle

bak şimdi president, istediğin kadar iyi araba kullan, istediğin kadar kuralların hepsine uy ama mahalle arası da olsa ehliyetsiz araba kullanma. Benden sana bir abi tavsiyesi.

• quote:

Trafik degil mahalle

mahallede trafik akmıyor mu? yani orada araba yok mu?
  • Bende çok kullandım ehliyetsiz araba hani çok iyi kullanan arkadaşların vardır ya hep onlardan oldum 20 yasimd ehliyet aldım ve aptallıkmış diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karşına çocuk çıkar görmez çarparsın hayatın biter az daha sabret
  • hundredeyes H kullanıcısına yanıt
    Nası görmiyim hocam önüme bakıyorum

• quote:

Nereden neyin çıkacağını bilemezsin. %100 haklı olsan da haksız duruma düşersin. Hatta buradaki gibi linç edilebilirsin.

• quote:

Görmekten ziyade durabilmek gerekiyor. Önüne aniden atlayan/çıkan kişilere, duramayınca çarpılıyor zaten...
  • quote:

Görürsün belkide ilerde yarış pilotu olursun konu o değil. Arkadan gelirim güzelce çarparım tüm arabayı sana yaptırırım hiçbir hak iddaa edemezsin. Bu küçük bir örnek. Biraz sabret babanla kullan zamanı gelince zaten ona güven verdiysen anahtarı direk vericek sana. 18 yaşında aldım anahtarımı. Küçük aksilikler harici Allah'a çok şükür bir kaza atlatmadım. Ama sabrettim hep babamın büyüğümün yanında kullandım. Bol bol boş alanlarda pratik yap park çalış babanla. Zamanı gelince arabayı alıp arabanın normal bir araç olduğunu düşünüceksin zaten hevesini anlıyorum bizlerin %99 u bu hevesle büyüdü zaten. Pısırık değilsin doğrusunu yapıyorsun. Küçük kuzenim arabayo bağlattı o 3000 lik cezayı ödedi. Adamın biri geldi sürttü arabasını kuzenimin ailesinin arabasına koltukta kuzenim vardı 450 tl küçücük sürtüğe verdi polis çağırmayalım dedi para kopardı. Burda sana gerçek bir örnek veriyorum. Umarım örnek alırsın. Zamanı gelince herkesden de iyi kullanabilirsin sorun bu değil.

İyi akşamlar umarım anlayabilmişsindir örneklerimden bir şeyler

• 2.5 yıldır aktif ehliyetli araç kullanıyorum haftada min 400km 1 kere dahi cevirmeye felan girmedim hersey ehliyeti alana kadarmış

• Karşı taraf %100 hatalı dahi olsa ehliyetsiz araç kullanmanın haklı hiçbir tarafı olmuyor bunu bilerek hareket edin yeter. Sınavda başarılar
  • İyice öğrenmeden o koltuğa oturup sokakta olsa kullanma senin için söylemiyorum yazık çocuğun birisi önüne atlar ezersin falan ne olur ne olmaz! Ehliyetini al uygun yere babanla git iyice öğren!
  • ÖzTürk23 kullanıcısına yanıt
    Ehliyetim olursada önüme atlarsa ezerim ne değişir ki hocam

• Babanla birlikte kullan ama tek kullanma.
    Ne zaman ne olacağı belli değil
    Babanla birlikte'de şehiriçine girmemeye çalış çocuk vb. çıkabiliyor. Otoyolda sağdan 70-80 le git alışırsın zamanla zaten.
  • Kullanma.

• Ehliyetsiz trafige cikma başın yanar

• quote:

Trafik degil mahalle

Trafik mahalle olmuyormu.

Bunu soylemen bile trafige neden cikmaman gerektigini anlatiyor.

Allahim ,ne diyeyim....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.