cruze 1.6 aracım manuel vites, lpg nin t bağlantısında, alt radyatör hortumunun devirdaime giriş kısmında, lpg su hortumlarının regülatör bağlantı noktasında kırmızı antifiriz sızıntıları gözüküyor.Araç genleşme kabında bulunan su seviyesi 50 kilometrelik bir sürüş sonrası yarıya kadar iniyor su eksiltiyor.Antifiriz ve motor yağını kontrol ettiğimde herhangi bir anormallik yok, hararet sabit 90 derece göstergede.Ayrıca şanzımanda yağ kaçağı var ve geri vitese bazen zor geçiyor, iki veya üç kere denedikten sonra yada önce 1 2 sonra geri vites yaptıkdan sonra geçiyor.Şimdi araçta lpg var biraz, ışığı yanıp sönüyor.Ben bu lpg bitene kadar kullanmak istiyorum, çünkü lpg tesisatını söktürücem araçtan.Bu şekilde trafiğin olmadığı saatlerde aracı fazla zorlamadan düz yollarda kullansam sıkıntı çıkarır mı acaba ? Hem lpg yi bitirmek istiyorum hemde aracın kilometresini sıfırlayıp kaç kilometre gittikden sonra ne kadar su eksiltmiş onu tam doğru şekilde ölçmek istiyorum.Birde önerebileceğiniz güvenilir opel chevrolet araçlara bakan bu araçlardan anlayan iyi bir usta var mı istanbul esenler civarı ? |