Şimdi Ara

Sizce Almanca Mı Fransızca Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi aöf 2. üniversite için internetten başvuru yapıyordum.Ordan uluslararası ilişkileri seçtim.Yabancı dil olarak ingilizce,fransızca,almanca gözüküyor.Normalde ben de uluslararası ticaret okuyorum ve ingilizce görüyorum.Bu yüzden ingilizce düşünmüyorum.Geriye kalan Fransızca ve Almanca oluyor.Sizce hangisi?Çok kararsız kaldım

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  • fransızca

fransızca dili bir başka harika hele bide italyanca.
    AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

fransızca

fransızca dili bir başka harika hele bide italyanca.

Yalnız Fransızca konuşmak zormuş.Gırtlak olayı var diyorlar.

• Fransızca seç, almanca kadar kaba dil görmedim ayrıca fransızcayı bilmiyorum ama almanca aşırı derece karmaşık bir dil her özne için ayrı artikeller var çoğulu için farklı oluyor fln fln ...
  • İşte şimdeden 2 Fransızca 1 Almanca oldu.Yani birinin diğerine bariz bir üstünlüğü yok.Yine arada kaldım

• Tabii ki Almanca. Fransızca nedir yahu, öyle bir dil kalmadı artık. Eskidendi o.
    Daha Fazla Göster
  • abinin sözünü dinle ve almanca öğren

Mühendislik: Almanca
    Sosyal Meslekler: Fransızca
  • Birde şöyle bir tablo var

Sizce Almanca Mı Fransızca Mı?

Edit:Vikipedi yine eksik bilgi vermiş

Almancanın Konuşulduğu Ülkeler
    Almanya, Avusturya, Lihtenştayn ve İsviçre'nin resmi dilidir ve Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Rusya, Belçika ve Lüksemburg'da da yaygın olarak konuşulmaktadır.

Almancanın konuşulduğu diğer ülkeler: Arjantin, Brezilya, Kanada, Şili, Fransa, İsrail, İtalya, Kazakistan, Namibya ve Amerika.

FRANSIZCA KONUŞAN ÜLKELER

Arménie,Autriche,Bénin,Belgique,Bulgarie,Burkina Faso,Burundi,Côte-d'Ivoire,Cambodg,Cameroun,Canada,Canada Nouveau-Brunswick,Canada Québec,Cap-Vert,Centrafrique,Communauté française de Belgique,Comores,Congo,Croatie,Dominique,Egypte,France,Gabon,Grèce,Guadeloupe,Guinée équatoriale,Guinée-Bissau,Haïti,Hongrie,Laos,Lettonie,Liban,Lituanie,Luxembourg,Madagascar,Mali,Maroc,Maurice,Moldavie,Monaco, Principauté de,Nouvelle-Calédonie,Pologne,R. D. Congo,République Tchèque,Réunion,Roumanie,Sénégal,Sainte-Lucie,Seychelles,Slovaquie,Suisse
    Togo,Tunisie,Vanuatu,Viêt Nam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf34 -- 8 Kasım 2011; 16:28:48 >

• teknoloji almanca

UMBRELLA CORPORATION
  • hertürlü fransızca. okulunda almanca gören almancayı bir şey zannediyor.
    ama seçenekler arasında ispanyolca olsaydı hiç düşünmeden ispanyolca derdim bunu da belirtmiş olayım

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

hertürlü fransızca. okulunda almanca gören almancayı bir şey zannediyor.
    ama seçenekler arasında ispanyolca olsaydı hiç düşünmeden ispanyolca derdim bunu da belirtmiş olayım

Bu ispanya borç batağında değil miydi?Seni ispanyolcaya iten neden nedir?

• Almanca

L'excellent

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

hertürlü fransızca. okulunda almanca gören almancayı bir şey zannediyor.

Bu ispanya borç batağında değil miydi?Seni ispanyolcaya iten neden nedir?

ispanyolcaya böyle bir sempatim var miami de yaşayacan ingilizce-ispanyolca bilcen vo-hoo bu işin fantezi kısmı ama şunu söyliyim ispanyolca çok yerde konuşuluyor ve farklı çok aksanı var. bu konuda yapacak bişey yok. Fransızca da bu şekilde. Hatta bazı afrika ülkelerinde fransızca-yerli dil karışımı garip bir melez dil kullanıyorlardı.

• Almanca seç derim. Almancayla ingilizce aynı dil ailesindendir yani ikisi de birbirine çok benzer özellik olarak. Şuan okulda fransızca görüyorum ve o kadar karmaşık bir dil ki. Her nesneyi dişi veya erkek diye ayırıyorlar ve ona göre sıfatları filan değiştirerek söylüyorlar. Mesela her öznede gitmek fiilini kullanacaksan o fiili 8 -veya 6 tam hatırlamıyorum- farklı şekilde değiştirerek söylüyorsun filan değişik baya.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.