Şimdi Ara

İNGİLİZCE TIP MI TÜRKÇE TIP MI (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İNGİLİZCE TIP MI TÜRKÇE TIP MI (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2025)
Giriş
  • arkadaşlar lisede vs. İngilizcesi iyi olan biriydim ama genel olarak Türkçe tıp tercih ediliyor puanları vs.de daha yüksek oluyor sizce hangisi okunmalı? Sebebini de yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 28 Temmuz 2021; 17:0:58 >

• İyi üniversitede ing tıp iyidir öteki türlü 1 sene tıbbı uzatmış olursun 6 sene bile uzunken 7 sene gerçekten ciddi bir süre ayrıca ing tıptan türkçe tıpa yatay geçiş yapılamıyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.İng tıp olmazsa olmaz değil demek istediğim.

• Areyouradyo kullanıcısına yanıt

hocam işte ilk 10kdaki üniler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA

hocam işte ilk 10kdaki üniler

Ankara Hacettepe Çapa Cerrahpaşa değilse bence o kadar önemli değil 7 sene çok ingceyi kendinde halledebilirsin

• farkı yok

• neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupupup

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİL SIRALAMALARI ŞAKA MI?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakülteden fakülteye değişecek bir durum gazide ing olmasına rağmen dersler türkçeye kayıyor diyorlar

ama ankarada sınıfın yarısından fazlası yapancı öğrenci türkçe anlatsalar bayaa büyük sorun türkçe bilmeyenler var

1. sınıfta bir hocamız o yanlışı yaptı baya itiraz geldi o hoca yerine başka hoca derse girmek zorunda kaldı ingilizcesi çok iyi olan hocalar derse giriyor
  • Yurtdışı istiyorsan GERÇEKTEN, ingilizce. Kalan her şey için türkçe.

Ultra idealist de olsan o idealistliğin ilk sene saçma derslerle, yrd doç egosuyla paramparça olcak merak etme.

Tıp için de gerçekten kararlıysan, hoşgeldin.

• ingilizce tıp için gramere ihtiyacın yok o kadar kelime bilgisi önemli türkçe okusan da o kelimeleri öğreniyorsun farkı yok o yüzden

• hocam ben hazırlığa girdim, geçtim 6 sene ingilizce okuyacağım. İlk aydan sonra alışıyorsun ingilizceye bence çok daha avantajlı kitapların yeni basımlarını ve sayısız tıp dergisine erişimin oluyor ve yurtdışına bir adım daha öndesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe'de okuyan bir arkadaşımın dediğine göre en iyi üniversitelerde bile ingilizce eğitimde konuyu derinleştirme kısmı biraz zayıf. Slayttan okuyup geçmek çok yaygın. Türkçe tıpta konuya daha iyi hakim olur, yurt dışı düşünüyorsan bile lisans sınavlarını vs. daha rahat verirsin. Sadece kendin öğrenmen lazım İngilizcem iyi dedin o da çok efor sarf etmeni gerektirmez o yüzden.

• Bence bu ülkede İngilizce tıp okuyacaksan en az yirmi yılı olan İngilizce programlarını tercih etmeyi düşün. Herkes İngilizce eğitim programı açma derdine girmiş durumda şu an garip bir şekilde. Marmara, Hacettepe ve Cerrahpaşa'nın İngilizceleri okunacaksa okunabilecek halde şu an.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.