Şimdi Ara

Sizce Almanca Mı Fransızca Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ingilizceden sonra dil konusunda öğrenilmesi gereken dil genel anlamda bana göre ispanyolcadır. çünkü dünyada 500 milyon kişi kadar ispanyolca konuşmaktadır. amerika 2. yazışma dili olarak ispanyolcayı seçmiş mesela. bir diğer öğrenilmesi gereken dil çincedir. zaten 1 milyar küsür kişi konuşuyor ve ekonomik dev olma yolunda ilerliyorlar. ben japonca öğrendim o ayrı egzantrik olsun diye. şu an ispanyolcaya başlıycam. ama aklı olan ingilizce çince ispanyolca rusça arapça böyle gider.

Orijinalden alıntı: NukaRa

quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

meseleye kibar kaba anlaminda bakma sen bu dili ogrendikten nasil kullanicaksin

bugun fransizcayi dunyada bir suru insan konusuyor almancayialmanlar disinda kim konusuyor ? ama ekonomi, siyaset ve tarih anlaminda almanca ogrenmek bence bir sanattir ustelik yazinda bol bol alman hatun goturursun ;)

O kadar zıtlaşmışsın ki kendinle, hangisi kalın yazacağımı bilemedim, ekonomi, siyaset ve tarih alanlarında Almanca öğrenmek sanattır demişsin, geriye hangi kategori kaldı ? Otomotiv sektöründe 1 numara almanca. Neyse, insanları yanlış bilgilendirme lütfen.

dikkat edersen 1. ve 2. dunya savaslarini almanya baslatmistir ve dunyanin en onemli tarihcileri genellikle almanlardan cikmaktadir

almanlar gecmisleri ile surekli yuzlestikleri icin siyaset biliminde son derece profesyoneller ve alman ekonomisi dunya savaslarindan sonra cokmesine ragmen bugun hala dunyanin en iyi ekonomilerinden biri olarak gosterilir

kafadan sallamiyoruz merak etme bir seyler biliyoruzda soyluyoruz

ayrica ben bugun dil ogrenmeye kalksam oncelikle bu dili niye ogrenmek istiyorum diye kendi kendime sorarim

mesela ben bugun dil ogrenmeye kalksam ingilizce, fransizca, rusca, ispanyolca yi ogrenmek isterim cunki dunyada ki bir cok devlet bu dili konusuyor ama bir hedefin, yapmak istedigin bir sey varsa seviyorsan ve isine yaricaksa git afrika ulkelerinden birinin dilini ogren hatta yeri geldigi zaman ingilizceden de ustun tut

• Fransızca nedir yahu :)

Dünyada kendi dilim hariç 2 dil vardır oda İngilizce & Almanca.

Ich bin müde , Tschüss !

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ - SoTe - W7K2D - █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • almancayi da fransizcayi da unut, tek dil var o da ingilizce, buyuyunce anlarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 9 Kasım 2011; 4:24:33 >
    Forumu, artık kullanıcılarına olan saygısını kaybettiğinden dolayı bıraktım.
  • Hiç birşey için geç değildir ve dünyada tek bir dilin ingilizce olduğunada inanma

Saygılar

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • 18 yaşından sonra Fransızca öğrenilebilir mi?Ciddi soruyorum öğrenmeyi düşünüyorum ama İlber Ortaylı bir konuşmasında 10 yaşından sonra Fransızca öğrenilmez demişti
  • tabiki de fransızca afrika kıtasının çoğu fransızca bilir belçika, lüxemburg,kanada gibi yerlerde ve daha bi çok avrupa ülkesinde resmi dil fransızca olmasa bile çoğu kişi fransızca bilir ben fransızca derim almancayı dünyada avusturya,isviçre,almanya,lichteinstein,belçikada 3-4 milyon kişi konuşuyo toplam 100 milyon kişi. hem fransızca daha karizmatik ve öğrenmesi de almancadan daha kolay bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLYpSoLeX -- 9 Kasım 2011; 11:16:49 >

Orijinalden alıntı: ehhiste

18 yaşından sonra Fransızca öğrenilebilir mi?Ciddi soruyorum öğrenmeyi düşünüyorum ama İlber Ortaylı bir konuşmasında 10 yaşından sonra Fransızca öğrenilmez demişti

Eğer dile yeteneğin ve öğrenmeye ayıracak bolca vaktin yoksa uğraşma derim. Ha uğraşırım eşiği aşınca zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.