Şimdi Ara

TÜRK ALMAN(almanca) MI MARMARA(ingilizce) Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benzer sıralamalarda bulunan bir bölüm için taü'yü mü tercih etmeliyim yoksa marmara'yı mı?

taü'de çok ağır bir hazırlık eğitimi verildiğini biliyorum.

inglizce'de lise hayatında doğru düzgün yol alamamış biri olarak taü'ye gidip görece inglizce'den zor yeni bir dile başlamak akıl karı bir şey midir?

çok teşekkürler

• Ben 15-25k arasi bekliyorum ona ragmen ortalara taü isletme yazicam.Hazirlik cok zormus hocam ben hazirlikta yks temposuyla almanca calisirim eger oraya yerlesirsem.Gecen sene 2 arkadasim hazirliktan kalinca birakti bolumu.Kampusteki sosyal hayattan ve beykoz sogugundan sikayetciydiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki İngilizceniz nasıl?

• bence marmara ek olarak ingilizceyi halledince kendim yeni dil öğrenirim almancayı da ordan halledebilirim. üni.nin köklü olmaıs da gerekli diye düşünüyorum belki de yanlıştır bilemem... taü 2010da kurulmuşken marmara 1883 diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: moveon

Hocam peki İngilizceniz nasıl?
    İngilizcem gayet iyi.İü erasmus ingilizce sinavinda 84/100 almistim

• mühendilik okuyacaksan taü daha mantıklı. iibf için hem okul tanınırlığı hem de ingilizce açısından marmara daha mantıklı.
  • İngilizce üstüne bir dil daha kendi çabalarımla öğrenebilirim diyorsan Marmara daha mantıklı hocam. İstanbul üniversitesi de güzel diyorlardı işletme için. Ama taü’de çift diploma varmış. O da büyük artı. Hazırlık zor ama sonucunda Almanca öğreneceksen değer bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Alman Hazırlık mı ?!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tau’da biefeld universitesiyle cift diplomaya sahip olma imkanina sahipsin eger almancani ust seviyeye tasirsan staj ve meslegini almanya’da yapma sansin cok yuksek
    Marmara da cok koklu bir universite istanbul sartlarinda staj ve is bulma olaylarinda sikinti cekecegini dusunmuyorum zaten bir ton mezunu var en kotu onlar refersans olur ama beklentiyi yuksek tutmamak lazim statu ve para konusunda
    Yurtdisi dusunuyorsan Tau
    Yurtdisi dusunmuyorsan Marmara derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Temmuz 2020; 14:39:53 >
  • Keşke bölümü yazsaydın.Mühendislik diyorsan tartışmam,TAÜ yaz geç ha bi şart var Almancan makine gibi olacak.

• Siyaset

• moveon kullanıcısına yanıt
    Marmara’da fransızca siyaset bilimi vardı duruyor mu o ?

• Benimki siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler (ing) hocam

• moveon kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da o ayrıymış ama aralarında eğitim olarak fark yoktur. Bence onu da düşünebilirsin.

• Bölümden bölüme değişir.İngilizcenin önemini vurgulamaya gerek yok ama almancanın da sana getireceği bir çok avantaj var.Almanya'da lisans ve yüksek lisans için kabul şartları kolay ücret vb istenmiyor sadece dil bilmeni istiyorlar senden.İleride almanya'ya giderim diyorsan tau derim.
  • Eğer Almancan lisede sınavlarına girdim seviyesindeyse kafadan 2 yıl yaz hazırlığına hocam TAÜ’ için.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    hocam endüstri meslekte almanca filan yoktu ya :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.