ALMANCA KLAVYE ÜNİDE SIKINTI ÇIKARIR MI

-
-
ayrı bir klavye alıp bağlayabilirsin istersen
-
benim laptop f klavye ama q bağlı ikisinde de akıcı yazabiliyorum alışman bir iki hafta sürer ama almanca klavye fazla farklı değil diye hatırlıyorm
-
Ayrı klavye +1
-
Hocam sadece evde kullanacaksanız direkt ayrı bir klavye alır keyfinize bakarsınız.
Kütüphanedir kafedir başka yerlerde de kullanacaksanız bi tık sıkıntı çıkarabilir. Ama maksimum 2 haftaya alışırsınız, eğer hiç alışamazsanız klavyedeki o tuşa q veya f hangi klavyeyi kullanıyorsanız o harfi atarsınız. tam emin olmamakla birlikte böyle bir şey mümkün sanırım.
ayrıca biraz araştırırsanız Almanya’da İngilizce klavyeli bi pc de kolaylıkla bulabilirsiniz bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 9 Ağustos 2022; 22:20:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam ikinci klavye almak mantıklı gelmedi ama şu tuş atamaya bir bakayim.
Almanya’da İngilizce klavyeli yok gibi ya nasıl ki Türkiye’de %90 türkçeyse burda da böyle varsa da aradığım kriterde yok
hocam aman diyim, bizim bi arkadaş vardı son senesinde hoca almanca klavyeyi yakalamış. okuldan atıldı 3 senedir içeride
-
klavyesini değiştirebilirsin parçası vardır bilgisayarcının birine sor
Ciddi mi hocam bu olay eğer öyleyse yemin ederim kuran çarpsın ki okulda hiç açmam bilgisayarımı söz veriyorum hocam açmayacağım sadece gece 2 den sonra iki(2) tane Python öğrenim videosu izleyeceğim hocam lütfen ciddi olmasın yemin ederim ağlarım
Hocam Bende msi aldim almanyadan. Benim de merak ettiğim bi konuydu bu. Küçük ayrı bi klavye alayım dedim. bakmaz olaydım onlar nasıl fiyatlar öyle. Neyse 2 haftaya alışırız bence almancaya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz öyle deyince şimdi bir video buldum çok rahatladım ya 3dk da qwerty yaptı adam😃 çok teşekkürler
https://www.youtube.com/watch?v=SvH1NBA-y_Y&feature=youtu.be
Kuzen Danimarka klavye olan Macbook pro kullanıyor üzerin TR klavye koruyucu koymuştu çok güzel oturuyor tavsiye ederim. İnternet bak istersen böyle bir alternatif var
Aslında böyle birşey de olabilir ama baktığımda sadece mac için varmış böyle birşey. Ama bakınca bu kadar aynıysa sadece tuşun üstündeki harf farklıysa
yerini ezbere biliyorum zaten türkçe klavyenin ayarlardan türkçe yapıp kullanırım en kötü
tuşları ezberlersin windowstan qwerty atarsın mis
Almanya'dan nasıl PC aldın akraba vs mi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir problem olmaz. Ben ingilizce klavye kullanıyorum. Windows'da türkçe q olarak ayarlıyorsun klavyede denk geldiği yerlere basınca türkçe karakteri yazıyor. Alışman maksimum 1 hafta alır. En kötü sticker alır üzerine yapıştırırsın.
-
o zaman taşınabilirliğin ne anlamı kalacak.
bence almanyada türk nüfusu fazla olduğu için illa türkçe klavyeli laptop satanlar vardır onlara bi bak istersen hocam.
-
sticker yapıştırırsın
Klavyeyi Türkçe Q yap sonra da klavye stickerı satın al yapıştır sorun çözüldü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam aman diyim, bizim bi arkadaş vardı son senesinde hoca almanca klavyeyi yakalamış. okuldan atıldı 3 senedir içeride |
Benzer içerikler
- avukatlar ne kadar kazanıyor
- l'hospital neden yasak
- yks oturma düzeni
- seslendirmen nasıl olunur
- big four maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X