Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, TP-LINK TL-WA801ND cihazını, evdeki kablosuz sinyalini güçlendirmek için aldım. Talimata göre kurulumunu yaptım. Uzaktaki odalardan bağlantı sağlandı ama bir süre sonra bağlantı kopuyor. Cihaza bağlanıyorum ama cihaz internete bağlanmıyor.

    Kurulumu kullanma kılavuzu ve şu videoya göre yaptım:https://www.youtube.com/watch?v=Xvf2H2vOcug
  • Tp link ps 310u stroge Print Canon irturk 2520 cihazın network ten tarayıcı sini calustirirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba takip ettiğim bi ürününüz var fakat çok nadir bulunmakta. bu ürününüzü en uyguna nerden nasıl temin edebilirim . tplink mr200 sim kart girişli lte router
  • Iyi aksamlar.turk telekomun vermis oldugu tp link w9979 v3 modemi kullanmaktayım ancak surekli sebebsiz kopmalar yasamaktayim dsl ışığı sönüyor tekrar baglanmasi uzun zaman aliyor.adsl hatta ceviri sesi var.Telekom un vermiş oldugu ZTE modemde ise herhangi bir kopma yaşanmamakta.Sorunun çözümü icin ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    TL-WN7200ND kullanmaktayım. 2-3 gündür WiFi bağlantısı sağlayamıyorum. WiFi ağları listesi boş çıkıyor. Cihazın MAC Adresi FF-FF-FF-FF-FF-FF adresine dönüşmüş durumda. Diğer USB cihazlarım sorunsuz çalışıyor, USB 3.0 harici diskler vs. çalışmakta. Adaptörün sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmam, diğer USB girişlerini denemem de fayda etmiyor. Aygıt yöneticisinde cihazın simgesi üzerinde ünlem vs. çıkmıyor, düzgün yüklenmiş gözüküyor. Windows 10 ile kullanıyorum. Windows güç seçeneklerinde kablosuz ağ bağdaştırıcısı ile ilgili güç tasarruf modu ayarı var, onu da en yüksek performans olarak ayarladım belki bundandır diye ama bir şey değişmedi. Şu an LAN kablosu ile internet bağlantısını sağlıyorum.
  • Merhaba
    QoS paketi olaylarını bir türlü çözemedim evdeki 1.cihazı asıl kaynak yapmak istiyorum ve diğer internete bağlanan cihazlar bu cihazı yavaşlatmamalı. Birçok şey denedim ama beceremedim. İnternetten baktıklarım da benim modemime göre değil farklı modellere göre anlatımlar var. Acaba bu sayfanın detaylı bir anlatımını bulabileceğim bir yer var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
    Cihaz Sürümüm: 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router
    Model No. TD-W9970
  • MuratSES M kullanıcısına yanıt
    MuratSES merhaba,

    Öncelikle cihazın yazılımını güncelleyerek tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Dilerseniz mail adresinizi özel mesaj üzerinden bize iletebilirseniz gerekli talimatları tarafınıza mail olarak gönderebiliriz.
  • sakir_55@hotmail.com S kullanıcısına yanıt
    sakir_55@hotmail.com merhaba,

    Ne yazık ki uyumluluk listesinde bu model gözükmemektedir.http://static.tp-link.com/res/down/doc/TL-PS310U_CompatibilityList_160513.pdf linkinden de kontrol edebilirsiniz.
  • venediklib V kullanıcısına yanıt
    venediklib merhaba,

    Archer MR200 model numaralı ürünümüzü hepsiburada.com, webdenal.com, istanbulbilisim.com.tr gibi bir çok online mağazalarda ve TeknoSA, Bimeks, MediaMarkt gibi bir çok elektronik satış marketlerinde bulabilirsiniz.
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    moon 74 merhaba,

    TD-854W, TD-864W, TD-W8901G, TD-W8101G, TD-W9970 model numaralı modem router’lar kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız veya talepleriniz ile ilgili 0850 209 40 40 numaralı Sentim Bilişim destek hattını arayabilir veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçebilirsiniz.
  • cagatay117 kullanıcısına yanıt
    cagatay117 merhaba,

    Farklı bir USB kablosu ile deneme imkanınız var mıdır ?
  • WarLyrics kullanıcısına yanıt
    WarLyrics merhaba,

    Ürün TTNET/Türk Telekom logolu olan model midir ?
  • merhaba tp link wa7210n ap kullanıyorum kaynak modemden mükemmel sinyal alabiliyorum ve cihazdan oldukça memnununum şu an range extender modunda kullanıyorum merak ettiğim bir kaç sorum olacaktı ;
    - 65mbps olarak bağlantı kuruyorum ve ortalama download hızım 1.5-2mb civarında..client moda alıp ayrı bir ssid açarsam hızımda herhangi bir düşüm olurmu acaba?
    -cihaz uzun süre bağlantı olmadığı zamanlarda sanırım uyku moduna geçiyor ve tekrar bağlanmak istediğim zaman sınırlı bağlantı hatası alıyorum wa yı aç kapa yapınca düzeliyor bu durumla her zaman karşılaşmıyorum fakat arada oluşuyor.bu durumla ilgili herhangi bir ayar imkanı varmıdır? veya sorun ana modemden mi kaynaklanıyor?
    -wa üzerinden bağlantı kurduğum zaman open dns veya ip değiştirme plug in leri herhangi bir işe yaramıyor bunun sebebi bu işlemi ana modem üzerinden mi yapmam gerektiği yoksa wa da böyle bir özellik yokmu ?
  • Tplink 8970 modem ve 901nd acces pointi repeater ilarak kullaniyorum. Repeaterin oldugu yerde 3 adet cihazim var. 2 cihazim baglanabiliyor. Full cekiyor ve internet hizini nirmal olarak veriyir ama bazen diger bir cihaz girmiyor. Modem ve repeater resetlenirse duzeliyor. Eve musafir gelince onlarda giremiyor. Dwfalarca yeniden kurulum yaptim. Ama sonuc ayni. Bi syre idaee ediyor. Sirunne olabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofis ortamında kullanılacak 7 bilgisayar bi okadarda telefon bağlanacak wifi özellikli ortak ağ kurulacak Modem alınacak önerileriniz nelerdir

    normal tip model yetersiz kalıyor
  • Hayırlı işler. Bilgiler içinde teşekkür ederim.
  • ADSL MODEM 8 TANE ACCESS POİNT BAĞLAMA YARDIM?

    Merhabalar TP-LİNK W9970 ADSL MODEME SAHİBİM BU MODEMİN ÜZERİNE (8 TANE) ACCESS POİNT BAĞLADIM HER MODEMİN GEREKLİ ARAYÜZ AYARLARINI NASIL AYARLAMILIYIM SİZCE ?
    HER MODEME FARKLI İP VERDİM 8 ADET ACCESS POİNTLERİN DHPC AYARLARINI ACTIM TAM OLARAK ARAYÜZDE NAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU ARADA BÜTÜN ACCESS POİNTLERİN MARKASI TP-LİNK




  • kardeşimin evine şu modemi aldık
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr200-750mbps-wireless-ac-dual-band-gigabit-adsl-vdsl2-modem-router-p-BD804582

    yalnız modem internete bağlanamıyor. hipernet var ttnet_vdsl seçip bağlantı yapmaya çalıştık olmadı. modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet bağlantısı gelmiyor. kullanıcı adının sonuna @ttnet koymalı mıyız yoksa direk yazmalı mıyız? birde modeme bağlantı telefon kablosuyla geliyor.
    ttnet_adsl mi seçmek gereki vdsl mi seçmek gerekir acil cevap lazım modemin bozuk olma ihtimalinden dolayı iade etmeyi düşünüyoruz.




  • Merhaba, Modemimin mac adresini değiştirme gibi bir şansım varmı? ayarlardan baktım ancak tam olarak anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.