Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • azad112 merhaba,

    Max. 8dBi antenler takabilirsiniz. TL-ANT2408CL bu ürün için uygun olacaktır.
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Sayın yetkili vr 200 modelini router olarak kullanmaya çalışıyorum ancak ayarlar kısmında router modunda düzgün çalışması için nat of the wan ayarlarının devre dışı bırakılması gerektiği yazıyor acaba bunu hangi menüden nereden devredışı bırakabiliyoruz??
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Bende özel mesaj atmıştım cevaplayabilirseniz sevinirim...
  • Merhaba Sayın Yetkili

    acaba Archer CR700 modelini temin etme şansımız varmıdır?

    Teşekkürler

    www.tp-link.us
    Archer CR700 | AC1750 Wireless Dual Band DOCSIS 3.0 Cable Modem Router | TP-Link
    http://www.tp-link.us/products/details/cat-5514_Archer-CR700.html
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    blackdiamond16 merhaba,

    TL-WR840N model numaralı ürün bir Wireless Router modelidir. İnterneti alacağınız cihaz üzerinden sadece kablolu olarak interneti alabilirsiniz.
    www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video33
    linkinde yer alan videodan faydalanarak kurulumu yapabilirsiniz.
  • Dilocrom kullanıcısına yanıt
    Dilocrom merhaba,

    Ne yazık ki akıllı ampul ve akıllı buton ürünlerimiz ile ilgili tarih ve fiyat yönünde net bir bilgi bulunmuyor.
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    PunkBunny merhaba,

    Bu sorunuza net bir cevap vermek mümkün değil. Artışın ne kadar olacağı çevresel faktörlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Deneme yapmadan bunu görmeniz mümkün değil ne yazık ki.
  • nofxius kullanıcısına yanıt
    nofxius merhaba,

    Bu noktada deneme yapmadan net bir bilgi iletmek zor olacaktır. Görmediği takdirde Ara bir noktaya ekstra bir CPE510 daha koyarak Repeater modunda sinyali tekrarlayarak aktarmak istediğiniz noktaya yönlendirebilirsiniz.
  • sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    sakgoz79 merhaba,

    Bu ayar DSL modunda karşınıza çıkmaktadır. Advanced > Operation Mode seçeneğinden Wireless Router mode seçeneğini seçip ürünü Wireless Router moduna alıp kurulumunuzu yapabilirsiniz.
  • burak042 kullanıcısına yanıt
    burak042 merhaba,

    Archer CR700 model numaralı ürün Türkiye stoklarında bulunmamaktadır. Şuan için ancak yurtdışından temin edebilirsiniz.
  • Merhaba,
    Modemin web arayüzünden DNS değiştirme özelliğini kısıtlamışsınız. Modemin DNS adresini değiştirmenin başka bir yolu yok mu? Bağlandığım her aygıtta tek tek değiştirmek istemiyorum.

    TD-W8961N version 1.0
  • Selam. Evimde 2 adet masaüstü Pc ve 1 adet kablosuz modem var. Eski pc ile internete kablolu bağlantıyla bağlanıyorum. Diğer bilgisayarım yeni. Şimdi sorum diğer pc ile kablosuz modeme diğer pc'ye müdahale etmeden nasıl bağlanabilirim. Usb wireless denen mini cihazlar var ama kablo ile bağlanan pc'de kablosuz ethernet kartımı ne olması gerekiyormuş doğru mu? En kolay çözüm nedir acaba? Anakart: MSI H110M PRO-VD gerekli ekipman üzerinde mevcutsa hiç almamayım...
  • Merhaba, evimde asustor nas cihazı kullanıyorum ve internetim uydunet.

    Netmaster modem ihtiyaçlarımı karşılamıyor diye Archer c9 routerını aldım.Netmaster modemi bridge moda alıp archer c9 u bağladım. Hemen kuruldu, hiç bir şeyde sıkıntı yok fakat, Nas cihazıma önceden uzaktan erişebiliyorken archer c9 dan sonra erişemez oldum. Sonra gerekli portları routera girdim yine olmadı. örneğin 8000 portu 80 portu gibi.

    Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Nas cihazına lan ip ile ulaşabiliyorum fakat uzaktan erişim olmuyor. Nas cihazında belirli portlar açık fakat uzaktan erişim portları kapalı gözküyor. Routerden başka birşeymi aktif etmem gerekiyor? Netmaster modemde hiç bir port ayarı yapmadan nas cihazı otomatik yapmıştı ve hiç uğraşmamıştım. Ayrıca nas cihazının tam uyumluluk listesinde archer c7 var fakat archer c9 gözükmüyor. Acaba ondanmı bu kadar uğrastırdı bilmiyorum. Akşam eve gidince biraz daha deniyelim bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ceahmet -- 9 Kasım 2016; 12:31:26 >




  • Merhabalar. Evde Archer C2 Router ve 850RE repeater kullanıyorum. Kullandığım cihazların ac desteği ve 5ghz desteği mevcut. Bildiğim kadarıyla 850RE V1.20 nin 5ghz dağıtma özelliği yok. Öncelikle bunu teyit edebilirseniz sevinirim.

    İkinci olarak; ping problemleri yaşayabiliyorum. Özellikle online oyunlarda. 5ghz e geçmeyi düşünüyorum. Bunun bana ping yönünde katkısı olur mu tam emin değilim. RE200 ve R210 modellerini inceledim. RE210'da harici anten olmasının performans açısından bana bir katkısı olup olmayacağı konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Sinerfru merhaba,

    Bu tip durumlarda her zaman için ilk önerimiz elektrik hattı üzerinden interneti dağıtan Powerline modellerimizi tercih etmeniz olacaktır. Range Extender/Menzil Genişletici modellerimiz 5 GHz destekli olanlarda bile bir miktar kayıp yaşıyor olacaksınız. Bu durum online oyunlarda Ping/MS gibi problemler yaratabilmektedir.

    TL-WPA4420KIT, TL-WPA4230P KIT, TL-WPA4530 KIT model numaralı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

    Bunun dışında mutlaka Range Extender modeli tercih etmek isterseniz, RE210, RE350, RE355, RE450 modellerimizi inceleyebilirsiniz.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    merhaba50,

    TD-W8961N model numaralı ürünümüzde DNS'i kendiniz elle girebilirsiniz. İnterface Setup > LAN sayfasına girdiğinizde DNS bölümünde DNS Relay satırını göreceksiniz. Use USER Discovered DNS Server Only seçeneğini işaretleyerek altta ki satırlara DNS girebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    merhaba50,

    TD-W8961N model numaralı ürünümüzde DNS'i kendiniz elle girebilirsiniz. İnterface Setup > LAN sayfasına girdiğinizde DNS bölümünde DNS Relay satırını göreceksiniz. Use USER Discovered DNS Server Only seçeneğini işaretleyerek altta ki satırlara DNS girebilirsiniz.

    Önceden W8901G modelini kullanıyordum. Firmware güncellemesi yaptıktan sonra değiştiremez oldum. TP-Link'e eposta yollayıp sorduğumda güvenlik gerekçesi ile bu özelliği kısıtladığınızı söylemiştiniz. Aynı kısıtlama bu modemde(W8961n) de vardır diye düşündüm.

    Zaten oradan deniyordum, DNS kaydolmuyordu. DHCP tablosundan MAC adresini seçince DNS kaydedildi. İlginiz için teşekkür ederim.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    memis0051 Merhaba,

    Eğer bilgisayarınıza kablo çekmek istemeyip kablosuz bağlanmak istiyorsanız TL-WN8200ND, TL-WN822N, model numaralı Kablosuz Adaptörlerimiz ile usb portları üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz. Bunun dışında kablosuz Ethernet kartları da bulunmaktadır.
    TL-WN881ND, TL-WN851ND, TL-WN781ND, TL-WN751ND model numaralı ürünlerimiz ile de PCI ve PCI-E girişleri aracılığı ile kablosuz bağlantı kurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 9 Kasım 2016; 16:45:38 >
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Cevabınız için öncelikle teşekkürler. TL-WPA4530 KIT ürününü satın aldım. Yarın elimde olur ve kurulum yaparım diye düşünüyorum. AC750'yi kullanmak için bu ürünü tercih ettim.

    Bu ürünle ilgili sormak istediğim bir konu var;

    Kablosuz(Uzatmasız) çoğaltıcı priz ile kullanmamız durumunda kayıp yaşarmıyız. Eğer evet ise tecrübelediğiniz bir kayıp oranı var mıdır?
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Sinerfru merhaba,

    İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

    Powerline ürünlerini direkt olarak duvar prizlerinde kullanmanız gerekmektedir. Kablolu veya kablosuz olan çoğaltıcı prizlerde birbilerini görmeme veya kopma gibi problemler yaşanabilmektedir.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.