Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
98
Favori
292.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rackerkind R kullanıcısına yanıt
    rackerkind merhaba,

    Araştırmanızı tavsiye ederiz, ürünlerimizde Firewall olmadığı için net bir şey söyleyemiyoruz.
  • Merhabalar, kablolu internetimi kablosuz olarak ev içerisinde birkaç cihaza yaymak istiyorum, şu cihaz işimi görüyor mu acaba pek bir bilgim yok bu konularda;

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr840n-300-mbps-n-kablosuz-4-portlu-2x5-dbi-harici-antenli-4-port-router-p-BD801464?magaza=Hepsiburada

    Bir de şu ürün var;

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr841n-300-mbps-n-kablosz-4-portlu-virtual-server-wps-qos-router-p-BD190067



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan270 -- 20 Kasım 2016; 13:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamlar,ben bir devlet okulunda idareciyim,okulumuz 3 katlı,okulda kurulu modem alt katta,2. ve 3. kattaki sınıflarda İnternete bağlanılamıyor,2. kata bu araştırdığım cihazlardan alıp kursam 3. kat da interenete bağlanmak için işime yarar mı acaba? Birde alt katta ki modemden kabloyla mı bağlantı yapmalıyım?
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa901nd-450-mbps-kablosuz-3x5dbi-degistirilebilir-antenli-wps-pasif-poe-destekli-evrensel-access-point-p-BD100593
    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr841hp-300-mbps-n-kablosuz-4-portlu-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-4-kat-daha-guclu-kablosuz-menzile-sahip-wps-vpn-pass-through-yuksek-guclu-router-p-BD303973
    Ya da farklı ne gibi çözüm önerirsiniz?




  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Evet üzerinde Türk Telokom logosu bulunmakta
  • Mesaj atılmıştır.
  • merhaba;
    bilgi işlem odasından duvar içi çekilmiş cat 6 kablosu var. (kontrol ettiğimde 1den 8 e kadar ışıklar yanıyor) koridorda duvarın içinden çıkan kabloya direk jack bağlanmış. bunu tp-link router ın wan kısmına taktığımda hiç sorunsuz internete bağlanıyor (yani router sağlam).
    yine bilgi işlem odasından başka bir odaya duvar içinden çekilmiş başka bir cat cat 6 kablo var. bu duvarda prize monte edilmiş. bu yüzden ek bir kablo ile bilgisayar yada router a bağlayabiliyorum.
    sorun burada başlıyor. ek kablo ile bilgisayara bağlandığımda internet var. ama kabloyu router a bağladığımda internet yok.
    sizce bu neden olabilir?
    teşekkürler..
  • Merhabalar;

    ARcher VR 600 modem aldım. Firmware güncellemesini yaptım. Lakin modemin WPS özelliği çalışmıyor. Ne düğmeye bastığımda, ne de browser üzerinden wps özelliğine grip bağlan dediğim de bağlanmıyor. Modem hiçbir tepki vermiyor. Işık yanmıyor. Diğer bağlamaya çalıştığım cihazda da herhangi bir tepkime yok. Bu durum tam olarak nedendir ? Başka bir problem yok modemde. Yazılımsal bir sorun mudur ? WPS ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Ve özelliği çalıştıramadım.
  • 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem RouterModel No. TD-W8970 bu modemin özellikleri neler aldım kullnıyorum ama bilmeem greken neler var
  • tan270 T kullanıcısına yanıt
    tan270 merhaba,

    Her iki cihazda yapmak istediğiniz işlem için yeterli olacaktır. Kablolu olarak interneti alıp hem kablolu hem kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    sir.eko merhaba,

    Bu konu hakkında detaylı bir şekilde okul hakkında ki bilgileri (bağlanacak cihaz sayısı gibi) support.tr@tp-link.com adresine mail olarak göndermenizi rica ederiz. İncelenerek en kısa zamanda tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
  • WarLyrics kullanıcısına yanıt
    WarLyrics merhaba,

    TD-W9970v3 model numaralı modem router kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız veya talepleriniz ile ilgili 0850 209 40 40 numaralı Sentim Bilişim destek hattını arayabilir veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçebilirsiniz.
  • halukmert H kullanıcısına yanıt
    halukmert merhaba,

    http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-15_TD-W8970.html linkinden ürünün tüm özelliklerini kontrol edebilirsiniz.
  • smyrne S kullanıcısına yanıt
    smyrne merhaba,

    Kullanmış olduğunuz ürünün model numarasını iletebilir misiniz ? Bu ethernet girişlerinin pinlerinde ki sıralamadan dolayı bir problem olabilir. Bilgisayarların LAN kartları 8 Pin olduğu için bağlantıyı algılıyor olabilir ama genelde routerların ethernet girişleri 4 pinli ve son çıkış yaptığınız yerde ki sıralamada bir problem var ise algılamamış olabilir.
  • merhaba;
    evimde superonline fiber internet mevcut. kablo kirliliği olmasın diye modemi hemen girişe koyduk ve evde sadece wireless yayın var. benim problemim şu: oturma odasındaki tivibu kutusu için bu evdeki kablosuz yayını kabloya çevirmem lazım hem de bu oturma odasına yerleştireceğim aletin wireless menzilimi de arttırması gerekiyor çünkü arka odalarda wireless sinyali çok düşük. kısaca wireless sinyali alıp hem kablolu verecek hem de range extender olarak işlev görecek cihaz lazım. hangi cihazı almalıyım ve hangi modda kullanmalıyım. şimdiden teşekkür ederim.
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    ugurdeniz1992 merhaba,

    Bizlere konu hakkında mail atmış olduğunuzu görmekteyiz. Mail üzerinden iletişime geçilmiştir.
  • "TP-LINK TD-W8968 300Mbps N Kablosuz 4-Port 2x5dBi Değiştirilebilir Antenli 1xUSB WPS EWAN 3G Paylaşımlı ADSL2+ Modem/Router/AP"..
    eskişehirde yerel bir internet sağlayıcı(feniks)dan gelen interneti, elimde bulunan bu modem router ile evimde smart tvye, dizüstü bilgisayara ve mobil telefona kablosuz ağ (wi-fi) marifetiyle dağıtmak istiyorum..ancak sağlıklı olarak bağlantı kuramadım.IP atamalarını düzgün bir halde tutamadım ya da..

    ayrıcahttp://192.168.1.1 olarak tarayıcıya girdiğimde tplink menüsü çıkmıyor..servis sağlayıcısının mikrotik isimli partner firmasının menüsü geliyor..

    yardımcı olursanız sevinirim..
  • TL-WN8200ND adaptörüm wifi ağı bulunamadı diyor hiç bir ağı görmüyor sorunsuz çalışıyordu kablosunu değiştirdim yinede olmuyor ubuntu sisteminde çalıyor windows da çalışmıyor
  • TP-LINK UH720 adlı modelim var.
    Bu model elektirik gidip delince her seferinde açma tuşuna basmak gerekiyor.
    Bunun bir çözümü mevcut mudur
  • Merhaba,
    TL-WA850RE V1.26 extender ürünüm var. 1 yıldır kullanıyorum. Şifre değiştirme ile ilgili bir sorum olacak. Bu extender, bilgilerini aldığı ağ ile aynı şifreyi kullanıyor. Çokladığım ağ adını değiştirebiliyorum fakat şifre değiştirme kısmını çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

    Bir de bu extenderın yaydığı hız bana yetersiz geliyor. Ana internet hızı 25 Mbps. Extenderın monitor kısmında gözlemlediğim max hız yaklaşık 2,5 Mbps. Bunu arttırmak için daha gelişmiş bir ürün kullansam faydalı olur mu, olursa önerdiğiniz ürün nedir? (Modem ile extender arası mesafe yaklaşık 15 metre ve sinyali 3 duvar kesiyor.)
  • Merhaba Tp-Link,

    Evimde merkezi internet ağı var yani her odada Ethernet çıkışı var, bu çıkıştan kablolu bağlantı yaparak wifi ile laptoptan sorunsuz film izleyebileceğim bir ürün istiyorum. Ne alacağıma karar veremedim. Öyle her odada çeksin v.s istemem odada tam verim alayım yeter. WPS vb kablosuz bağlantı yapmayacağım, ethernet ile bağlanacağım ve en fazla 1 laptop ve 3 telefon bağlı olacak, odamda ve koridorda kesintisiz bağlantı alayım ve ikide bir wifi kesilmesin bana yeter.

    Hani ürünleri tavsiye edersiniz?


    aşağıdaki ürün uygun mudur? http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-9_TL-WR940N.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaslan -- 28 Kasım 2016; 10:45:27 >




  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.