|
Siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız?

-
-
Megane alır çıkarım diğerlerine bakmam bile. Motoru şahane.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelik sıralaması şu şekilde, megane, corsa , clio
-
Polo en mantıklısı gibi geldi bana
-
aralarında c sınıfı megane ve egea var. ikisi arasından da megane seçerdim. motor çok iyi.
-
Bence de en makul secenek Megane gibi duruyor. Nacizane fikrimdir. Beklentilerinizi önceliklerinizi bilemiyoruz sonucta.
-
tercihim megane veya egea olurdu. b segment araçlara o paraları vermek içimden gelmiyor nedense.
-
Bu sıralamada en mantıklısı Megane, ya da sıralama dışında ama aynı fiyatlarda Clio 'nun 1.5 dci otomatik ve ekranlı modelleri.
Ekran takıntım yok ama geri görüş kamerası çok iş görüyor düşüncesindeyim son yıllarda.
-
doğru haklısınız b segment çok acayip fiyatlara geldi. -
Megane 1.3 tce tabiki. Mercedes, Nissan, Renault gibi üç devin yaptığı ödüllü motor var. Diğerlerine hiç bakmayın kanımca.
Benim sıralamam sonrasında dizel öncelikli olarak Corsa ve Egea şeklinde olur.
-
Araçtan ne bekliyorsunuz? Konfor, yol tutuş, az yakıt tüketimi, performans, yalıtım, iç malzeme kalitesi, bagaj hacmi, arka koltuk diz mesafesi, multimedia paketleri, sürüş asistanları... bir sürü kriter var. Seçeceğiniz arabayı belirli kriterlere uyuyorsa almanız sonrası için daha mantıklı tercihle sonuçlanacaktır. Egea almak mantıklı gözükür, Corsa'nın tipini görünce Egea ne ya dersiniz. Ayrıca gösterdiğiniz araçlar arasında epey fiyat farkı var. 180-210 arasındaki farklara, alınan fayda nedir ona bakın.
-
Egea 'yı alır geçerdim
Eğer 200 binlere çıkarsan lounge veya otomatik egea alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.3 multijet yakıt tüketimi nasıl olur? ve 1.3 tce yakıt tüketimi ne civarda seyreder istanbul içi bilginiz var mı ?
Aslında megane güzel tercih olarak gözüküyor ama çok boş bir araç, bir deri direksiyon, kol dayama, karartmalı ayna bile yok. -
egea otomatik nasıldır? geçişleri filan sorunlumudur ? -
teşekkürler hocam. megane joy donanım adı altında, aslında hiç donanım namına birşey yok çok boş araç gerçekten -
Benzer fiyatlara B ve C sınıfı araçlar varsa direkt C sınıfı olanı alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökhanYılmaztürk -- 9 Aralık 2020; 16:53:49 > -
Bak işte demek istediğim bu. Ne istediğini net şekilde belirle. Kendine ben arka koltukta kol dayama istiyorum, klima çift bölge istiyorum veya karartmalı ayna istiyorum diye kriter yap.
Benim aracımda yan aynalarda bile karartma var. İnan ki, karartma olmayan araca binince, gözüme far tutulmasından bir fark göremiyorum. O kadar büyük rahatlık ki, aracı değiştirirsem alım kriterlerimden biri bu olacak mesela.
1.3 multijet (ben 2. neslini kullandım) iyi gidiyor. Hafif yokuşta hızlanması kötü, hatta hızlanamıyorsun bile. Aynı yolun yokuş aşağısını da 205'e kadar götürebildi araç. Düzlükte 190'ı geçeceğini sanmam. Devrini iyi kullanırsan az yakar. Ben basa basa (hem seri, hem 120 üstü hızlarda ayrıca Antalya şehiriçi dahil) kullandığım halde günlük 110 km git gel yaptığım yolda 5.0 litre yaktırdım. Tabi ben yakıt tüketimini beğenmiyorum. Daha az yakması lazım.
1.3 tce hiç binmedim ama renault motorundan sorun yaşayacağını sanmıyorum. Az yaktığına dair yorumlar var. Performansı da kötü değildir, yeni nesil motorlarda pek sorun yaşamazsın. Zaten bu baktığın iki motorda turbolu.
Megane güzel ama işte içi boş oğlu boş. Alıp da sonradan bir şeyler daha olsa iyi olurdu deme ihtimalin yüksek. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla arka camlar manuel. Multimedia işini görür ama hoparlörler iyi midir şüpheli. Donanım olarak dolusuyla boşunu bir gidip tartsan iyi olur. Renault'da dışarıdan alüminyum alaşım jant gibi duran ama aslında kapaklı modelleri görünce bi hayal kırıklığı oldu bende. Yine de Renault sağlam araç.
Opel Corsa ve Hyundai i20 şu an çok dikkat çekici görünüyor. Bazen yolda denk geliyor, tipi güzel. VAG hastası değilim ama Polo'nun da içinde bir kalite var. Malzeme farkını eskimeye başlayınca görüyorsun.
Eldem çıkarmaya kalktığında ise Clio, Megane, Egea, Polo çok hızlı gider.
-
hocam eline sağlık teşekkür ederim. Yazdiklarinizin hepsinin altına imza atarım..
Donanım fakiri bir araç bir zaman sonra çok sıkıyor belki bir çok özelliğini kullanmayıp aldığımız gırtlak dolu araçlar bile bir zaman sonra çocuk oyuncağına dönüp, şu özellikte varmış onuda bir kurcalayım hesabına dönüyor benim için,
Megane joy donanımda motordan başka bir güzelliği yok. Egea 1.3 multijet ise tamam malzeme kalitesi olan bir yol tutuşu olan bir araç değil ama dizel deyip geçilebilir. Ayrıca megane alırsam bir donanım sahibi olmayıp aynı zamanda benzinli bir araç ve yıllık mtv avantajımda olmayacak, o tarafida düşünüyorum.
Egea makyajlandı, clio, corsa, i20 düşünmekte fayda var sanırım.. -
Ben dolu araba sevdiğim için B segmet full bi araç alırdım. Corsa Clio veya Polo... Zor karar
-
Segment önceliğimdir. B lerin hepsini elerdim önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

aralarında c sınıfı megane ve egea var. ikisi arasından da megane seçerdim. motor çok iyi. |
Polo en mantıklısı gibi geldi bana |
Benzer içerikler
- orjinal castrol yağ nereden alınır
- laufen lastik
- el freni ışığı sürekli yanıyor
- hill holder devre dışı
- 800 bin tl araba
- 2021 polo
- renault megane fiyat listesi
- nissan micra 2025
- onvo l60 fiyat
- toyota corolla cross hybrid
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X