Şimdi Ara

!!!!____Siz olsaydınız Şu an Hangi Kasayı modlamak İsterdiniz____!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm DH Forum sakinlerine selamlar.Arkadaşlarım Yeni Bir modding projesi için Kasa önerilerinizi bekliyorum.
    Siz olsaydınız, modding yapacak olsaydınız hangi kasayı seçerdiniz.
    Daha önce Nuclear Reactor isimli bi CM Stacker T-01 modding çalışmam vardı.
    Şimdi ise Yine Cm Stacker 810 Tek psu lu olan modeli düşünüyorum.
    Öncelikli olarak. 2. tercih olarakta Asus Vento 7700 düşünüyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi çalışmalar

bence yine bir stacker a giriş, hem daha önceden malzeme hakkında bilgin var, hem de geniş ve büyük bir kasa olduğundan, aklındaki fikirleri kasaya uygulayacak daha fazla yerin ve alanın olur
  • silverstone tj01 en güzeli en iyisi ben onu modlamak isterdim ama kasa 600 ytlden başlıyor onun için stacker kalıyor ama yinede ben seninyerinde olsam başka kasalara bakardım çünki daha önce stacker modlamışsın bence en iyisi cm centriuon 5 ( yanlış yazıyo olabilirim oruç hali ) modlamanı tavsiye ederim kasa modlamaya çok müsait vede fazla büyük olmadıgı için kutu gibi görünecektir
    ottoman_solider bence cm stacker modlamışsın bi daha anlamı yok bence... hazır kasa alıp modluacam dersen bende tm07 öneririm ama önceki modunuda biliyorum yetenek var:P kendi kasanı yapsan daha bi orjinal daha bi güzel olur derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Tüm DH Forum sakinlerine selamlar.Arkadaşlarım Yeni Bir modding projesi için Kasa önerilerinizi bekliyorum.

Ben Olsam Enermax Chakra Kasasını Modlardım Yanında 25Lik TaraFA Plexsi Ondan Sora Fanı Flexsinin Oldugu Bölüme Katardım UV kabloları Toplardım Uv Neon Süper Dururdu

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

atl5102 cm centurion 5 olucak oruc olmana veriyorum:P silverstone tm07 dicektin heralde
    ottoman_solider bence cm stacker modlamışsın bi daha anlamı yok bence... hazır kasa alıp modluacam dersen bende tm07 öneririm ama önceki modunuda biliyorum yetenek var:P kendi kasanı yapsan daha bi orjinal daha bi güzel olur derim

heh anladın sen onu mc.kork ama ne olursa olsun cm centurion 5 çok hoşuma gidiyo ufacık tefecik ama çok tatlı duruyoyaw stackerin kardeşi gibi bişi oda

quote:

media lab türü yatık bir kasa modlamak isterdim, fazla görülmemiş bir kasa ve mod olurdu

bak bu güzel olurdu 2 5,25 yuvaların birine dvd-rw birine must. üste uv fan ve plexi yanlarda aynı öyle derli toplu bir mod olurdu ama yinede ne varsa büyük kasalarda var hem sen su soğutmayı bile sığdıramazsın ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

asus vento nun öyle ahım şahım modlanacak bir yeri yok bence, sonuçta kasanın kendi görüntüsü bile modifiyeli gibi duruyor.

bence yine bir stacker a giriş, hem daha önceden malzeme hakkında bilgin var, hem de geniş ve büyük bir kasa olduğundan, aklındaki fikirleri kasaya uygulayacak daha fazla yerin ve alanın olur

Hocam Vento ile yapılacak çok şey var aslında Alienware tarzında olması Bana Bir Predator yaratma ilhamı veriyor.Çok farklı kasalarla ilgili fikirler var bakalım.

quote:

atl5102 cm centurion 5 olucak oruc olmana veriyorum:P silverstone tm07 dicektin heralde

2. Bir Stacker modunda haklısın arkadaşım

quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Tüm DH Forum sakinlerine selamlar.Arkadaşlarım Yeni Bir modding projesi için Kasa önerilerinizi bekliyorum.

Ben Olsam Enermax Chakra Kasasını Modlardım Yanında 25Lik TaraFA Plexsi Ondan Sora Fanı Flexsinin Oldugu Bölüme Katardım UV kabloları Toplardım Uv Neon Süper Dururdu

quote:

Orjinalden alıntı: atl5102

quote:

heh anladın sen onu mc.kork ama ne olursa olsun cm centurion 5 çok hoşuma gidiyo ufacık tefecik ama çok tatlı duruyoyaw stackerin kardeşi gibi bişi oda

quote:

media lab türü yatık bir kasa modlamak isterdim, fazla görülmemiş bir kasa ve mod olurdu

bak bu güzel olurdu 2 5,25 yuvaların birine dvd-rw birine must. üste uv fan ve plexi yanlarda aynı öyle derli toplu bir mod olurdu ama yinede ne varsa büyük kasalarda var hem sen su soğutmayı bile sığdıramazsın ona

Güzel Fikirler Çıkmaya başladı.Ama Daha fikri çok olan arkadaşım olduğuna inanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.