Şimdi Ara

SİYAH BANT İZİ NASIL ÇIKAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift taraflı bant izini nasıl çıkartırım?

Çok kötü şekilde yapışmış kesinlikle çıkmıyor,En önemlisi boyaya zarar vermeden nasıl çıkartacağımı bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 5 Haziran 2012; 2:25:34 >

• Tiner ile.
  • ben denemiştim ttineri çıkartamamıştım.
    sıcak su daha etkili
  • Tiner zarar veriyor boyaya, izopropil alkolle deneyin, silikonda baya işe yarıyor.Çift taraflı banttada iş görecektir büyük ihtimalle.
  • çift taraflı bandı araca niye yapıştırmıştınız ki ?

sorunuza gelirsek; tiner işinizi görecektir. ıslak bir bezle hemen arkasından silme kaydı ile asetonda izi gidermede etkili olacaktır. asıl marifet ise bilekte bitiyor .

kolay gelsin.
  • Çift taraflı şeridin süngerimsi parçası kalır, önce onu dikkatlice kazımak, yapışkanı da kontakt sprey ile temizlemek gerekir. Tiner de işe yarar. Boyaya zarar vermemesi için tineri uyguladığınız yeri ıslak mendille silin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arka plakanın alt kısmına yapmış servisteki usta,bende gördüm çok pis olmuş kendim sürtmeyi denediğimde kaportayı çizdiğimi gördüm,bu sebeple baya çok olan geniş bir bölgedeki bantları en kolay biçimde nasıl çıkartırım diye sordum..

çoğu kişi tiner demiş,bu bantın çıkartmada kullanılan bir ilacı yokmudur,sürer sürmez akıtıp yok edecek ve boyaya zarar vermeyecek bişey arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda ki siyah bant sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asfalt vb maddeleri çıkarmak için sprey ürünlerler var hepsiburadada netsiparişte mevcut ve gayette etkililer
  • sıcak su ile beraber silgi kullan faydalı olacaktır
  • Arkadaşlar bahsetmiş. Tiner işinizi görür. Çok fazla zorlamadıkça da zarar filan vermez.
  • Edit: Forumda yine acayip bir şeyler oluyor. Mesajlarım ikişer ikişer gidiyor ya...

Silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 5 Haziran 2012; 16:08:07 >
  • Fön makinesiyle ısıtıp sonra elinizle yuvarlayarak çıkartmayı deneyin.
  • plakayı kağıt bant yerine dışarıdan çift taraflı bantla yapıştırmışlar. arabada 1cm genişliğinde 0,1mm kalınlığında bant yapışkanları mevcuttu. ben kolonyayı denemedim ama aseton ve poposil işe yaramadı. tiner de riskki geldi. sanayide açık yağ satan bir yerden gazyağı buldum. hem arka bagaj kapağından hem de ön tampondan o lanet yapışkanlar çok kolay çıktı.
  • Alışveriş marketlerinde temizlik reyonlarında "aspirin" adı altında camsil gibi kutusu olan bişey var. Kırmızı kutulu oluyor. Fısfıs şeklinde. Ben böyle bir çıkartıcı görmedim. Üzerine sık ve selpakla sil. Sonuç tertemiz.
  • fön makinesi ile her yüzeyde yapışkan izlerini rahatlıkla çıkartabilirsiniz biraz ısıtmanız yeterli veya sıcak suyla.
  • özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    boyaya zarar vermemek için pasta kullanabilirsiniz
  • wd40
  • wd40 ve pattex hızlı yapıştırıcının spreyi,anında çıkarıyo direk kağıt havlu ile silebilirsiniz.şans eseri keşfettim pattex i.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.