Şimdi Ara

Siyah 16 Jant 116'da Nasıl Durmuş Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba az önce taktırdım jantları. Jant&Lastik kampanyası varmış Borusan'da 4 Jant 4 Continental Lastik 205/55/16 2850 TL tuttu.

Kırmızı yada sarı kaliper düşünüyorum bu arada. Sarı için üstten kaputtan bagaja doğru sarı şerit çektirmem gerekecek ama. Biraz apaçi işi gibi olmasın istiyorum açıkçası. Kırmızıya daha yatkınım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C52ABD1E -- 14 Kasım 2014; 19:04:12 >

• olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü_Budun

Merhaba az önce taktırdım jantları. Jant&Lastik kampanyası varmış Borusan'da 4 Jant 4 Continental Lastik 205/55/16 2850 TL tuttu.

Kırmızı yada sarı kaliper düşünüyorum bu arada. Sarı için üstten kaputtan bagaja doğru sarı şerit çektirmem gerekecek ama. Biraz apaçi işi gibi olmasın istiyorum açıkçası. Kırmızıya daha yatkınım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Güzel olmuş aynı kombinasyonu kuzenimin arabasında yapmıştık onda bir önceki kasa 116 vardı 2011 model. Onda ekstradan cam filmi ve stoplara ince film vardı. Birde bagajında siyah spreyle geziyordu o egzost'u boyamak için. Tabi onun yaptıgı boyama maksimum 1 gün kalıyordu. Bu iş için özel boyalardan alıp boyamak daha mantıklı.

• Olmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaman (-)
  • çok kötü durmamış ama koyu kırmızı kaliper+ cam filmi+ stoplara ince siyah film on numara olur keşke 17 jant alsaymışsınız almışken
  • Öncelikle güle güle kullanın ama sanki biraz basit? durmuş..
    Belki de fotoğrafın etkisidir canlı görmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17" Jant problem olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 16" de siyah çok iyi gitmiyor mlsf ama madem böyle bi farklılık yaptınız ekran filmi de şart gibi duruyor.
  • sanki biraz ufak kalmışlar buda araziye çıkacak araç havası vermiş
  • 17 olsa daha iyi olurmuş, cam filmi şart.

yinede güzel duruyor.
  • 17'' olsa birde camlara en koyusundan film tamam olacaktı.
  • Fiyatı çok uygun geldi bana. Ayrıca güzel de durmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant güzelde çok küçük kalmış bide gündüz çekilmişini görsek daha iyi yorum yapılır.

• 16'' 1 serisi için küçük en az 17 olmayıldı. Ama yine de fena durmamış. Sac jant + kapaktan 1000 kat iyi.
  • Maşallah nazar değmesin. Sarı kaliper siyah renge güzel olur. Şerit olarak sağ far tarafından bir kalın bir ince şeklinde olursa acayip dikkat çeker araç. Yinede tercih sizin

• Beğenmedim.
  • Sarı kaliper ile çok daha güzel duracaktır. Fiyat çok iyi geldi bana

• Boğmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamis. Cok bogmus araci

• Çok teşekkürler yorumlar için. 17 inc jantlar 1060 Euro +KDV idi ve yazlık lastiklerim de 16 olduğu için çok masraflı olucaktı. O yüzden 16 almak zorunda kaldım. Sarı benim de kafama yatıyor ama kırmızı kaliperler nasıl durur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C52ABD1E -- 15 Kasım 2014; 0:16:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.