Şimdi Ara

Sistemim mw2yi kaldırır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7
    İntel pentium 1.86 ghz
    2 gb ram
    İntel 512 mb ekran kartı.
    Bilgisayarım markası ayrıca Casper.
    Bu bilgisayarda mw2yi oynayabilirmiyim.Low da oynayacağım.

• İşlemci ve ekran kartı sorun yaratır. Üzgünüm ama galiba kaldırmaz.
  • İntel pentium 1.86 ghz Heralde pentium dual core'sa rahat rahat oynarsın x1650'de bile oynanabiliyor düşün yani.Tabi ekran kartının modelini ve işlemcinin modelini belirtsen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WelfiHP

İntel pentium 1.86 ghz Heralde pentium dual core'sa rahat rahat oynarsın x1650'de bile oynanabiliyor düşün yani.Tabi ekran kartının modelini ve işlemcinin modelini belirtsen iyi olur

İntel pentium p6000 ve ekran kartı intelin ama ne olduğu yazmıyo :D
  • Intel'in grafik kartları gerçekten kötü.Zaten yeni bir bilgisayarın zamanı gelmiş.Toplama yapmanı tavsiye ederim,yardımcı oluruz
  • Daha geçen yıl aldım.Ama seneye yeni alıcam gibi.Ama Mac mi alsam toplamamı alsam diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Daha geçen yıl aldım.Ama seneye yeni alıcam gibi.Ama Mac mi alsam toplamamı alsam diye düşünüyorum.

Geçen yıl hurdacıdan aldın sanırım öyle bir bilgisayar 2004 den beri görmedim tarihi eser müzelerinde falan vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 7 Eylül 2011; 17:48:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatandan aldım.800 tl olunca böyle oluyor.Bunu satıp yeni toplama veya mac alıcam
  • updullah
  • OLMAZ
  • HD4250 ile 1024x768 HIGH Ile çok akıcı oynuyordum ama bunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 7 Eylül 2011; 18:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Vatandan aldım.800 tl olunca böyle oluyor.Bunu satıp yeni toplama veya mac alıcam

800 TL aldın 200 tl zor satarsın alırken marka almayacaksın markaya aldanmayacaksın beko,vestel,casper,teknosa bunun gibi firmaların pc uzak duracaksın şöyle kafana göre hem kesene uygun hemde sağlam bir toplama pc kuracaksın :)
  • 1024x800 de Yada 800x600de lowda oynarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.